עבור לתוכן

כמה אפשר לסמוך על ספק של TZAG וגם - אולי למישהו יש מאריך לחיבור 4 פינים.

Featured Replies

פורסם

אז קניתי לי מארז HTPC ורציתי להעביר אליו מחשב ישן.

אבל הספק PC P&P 500W שהיה לי במחשב ההוא, מכיל מאוורר 80 מ"מ מאחור, מה שלא יאפשר לו למשוך אויר במארז הצפוף.

מצד שני, יש לי איזה ספק TZAG עם מאוורר 120 מלמטה, כך שהוא יכול למשוך אויר. אבל הוא שוקל שליש מהספק השני.

אני לא חושב שזו בעיה לכל ספק להחזיק מחשב AMD עם 3 ליבות, כונן HDD, צורב ובלי כרטיס מסך. אבל אם מישהו חושב שזה מסוכן... שיגיד.

עוד בעיה היא שהכבל 4 פינים שלו לא מספיק ארוך.

אולי למישהו יש מאריך ספייר?

פורסם

נראה שאין ברירה אחרת (בניגוד לAntec שלי).

אני אישית לא הייתי מרכיב מחשב עם Tzag Elita, אבל לא נראה לי שהוא ימות לך באופן כללי.

פורסם

צג אליטה הדביקו מדבקות שלהם על הרבה ספקים גנריים שונים היו ביניהם כאלה שלא הולכים להחזיק את המאוורר של עצמם והיו כאלה שיחזיקו מעמד אם מחשב בסיסי

תמונה של הספק ? (לפחות מראה חיצוני מכל הצדדים, אולי אצליח לזהות אותו, רצוי גם מבפנים)

פורסם
  • מחבר

לא היה לי זמן לפרק את הספק, אבל זו המדבקה שלו:

[ATTACH=CONFIG]9531[/ATTACH]

פורסם

המדבקה לא אומרת כלום - הנתונים שלה פשוט שקריים מהאוויר, אין קשר כלשהוא (כפול מקדם קבוע וכו') ביניהם לנתונים האמיתיים

פורסם
  • מחבר

[ATTACH=CONFIG]9534[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9535[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9536[/ATTACH]

פורסם

ספק גנרי ממוצע+ :

- יכול בערך להחזיק מערכת אם כ מסך אונבורד ומעבד אם TDP 65W - משהוא כמו i3 או pentium dual core ..... מעבדי ה 3 ליבות יש של 65W ו 95W - תהיה חייב לבדוק איזה יש לך

- צפוי להחזיק עד שלא ילך הקבל במסילת 12V (יכול לקחת כמה שנים, תלוי מה אתה עושה על המחשב). לספקים כמו זה אין כ"כ הרבה תקלות "בהפתעה" כמו לגנריים הממש גרועים, אבל הן עדיין מתרחשות - לבחור בו או לא זאת פונקציה של כמה אכפת לך מהחומרה במחשב....

- הזמן שהוא יחזיק או לא תלוי מאוד בטמפ' האוויר שהוא מושך מתוך המחשב. אם הוא מושך אוויר חם כי הוא דרך הקירור היחידה במארז - תצתרך למצוא פתרון אחר (אם כי אתה יכול לשים אותו בינתיים)

- יש לספקים אלה ripple גבוה מאוד (בדרך כלל מעל המותר כבר מהתחלה), ולכן הוא יכול לקצר אורך חיים של חומרה. בקיצור : הוא בסדר בשביל להעביר עליו 1..3 שנים, אם תמצא מחליף - רצוי ביותר

אם בא לך פרוייקט מודינג, תחליף ביניהם את הקופסאות על הספקים... תקבל את ה PCP/C אם מאוורר ה 120 - אם יש בתוכו צלעות קירור נמוכות שהמאוורר ייכנס מעליהן, או אם במארז יש מקום שמאפשר לחבר את המאוורר על הספק מבחוץ במקום מבפנים

אם לא - תצלם תמונה של המארז כולו (כולל ספק ה PCP/C שעומד בו) - יהיה ניתן לשקול עד כמה בעיית הקירור משמעותית vs ספק גנרי....

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, חיזקת את מה שחשבתי.

אין לי כח להתעסק יותר עם הספק הזה.

זה היה ספק שאסרתי על מישהו להשתמש בו כשהוא שדרג את כרטיס המסך שלו.

מצאתי ספק FSP יד שניה בן שנתיים. נראה לי יותר אמין וזה לא מחשב שיעבוד הרבה בכל מקרה.

http://www.fsp-group.com.tw/index.php?do=proinfo&id=1823

[ATTACH=CONFIG]9538[/ATTACH]

בתמונה רואים שבמארז הזה חובה שיהיה ספק עם מאוורר מלמטה.

פורסם

אבל מאיפה מגיע האוויר לחלל שמתחת לספק ? יש שם פתח לכיוון הלוח ?

אם מעיפים מהאיזור בין הספק וה CD את כל הכבלים, יכול להיות שיהיה שם מקום מספיק למעבר של אוויר במידה והמאוורר של הספק מספיק עוצמתי

פורסם
  • מחבר

כן יש פתח בתחתית המארז ליניקה של אויר עם המאוורר של הספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים