עבור לתוכן

מחפש מחליף ל-G2 שלי - טעינה אלחוטית חובה.

Featured Replies

פורסם

תחפש נרתיקים שנותנים גם טעינה אלחוטית . לפי זה תראה את היצע הדגמים. אולי חלקם סיניים. הסוני z1 מחזיק טעינה בערך יום וחצי עד יומיים. לא יותר. עם פרופיל stamina פועל

פורסם

אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מ-stamina, זה בסה"כ סוגר את האינטרנט כשהמסך כבוי.. יש אפליקציות שעושות את זה, ואפילו בצורה טובה יותר (למשל פתיחה לדקה אחת כל שעתיים לצורך קבלת עדכונים ולא להישאר מנותק לגמרי מהעולם החיצון).ואכן, כל טלפון עם אינטרנט מבוטל כשהמסך כבוי - יכול להחזיק המון המון זמן במצב המתנה.

פורסם

אם אתה הולך בכיוון של סיני - תשקול את הlenovo zuk z1.

אמנם אין לו טעינה אלחוטית, אבל זה מחבר usb type c שההכנסה/הוצאה של המטען לשקע היא "חלקה" יותר. חוץ מזה, הוא מגיע עם סוללה 4100mah ומבחינת חומרה הוא דומה ל opo. גם מבחינת מערכת הפעלה הוא מגיע עם cyanogenmod מובנה שזה לא רע.

פורסם
אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מ-stamina, זה בסה"כ סוגר את האינטרנט כשהמסך כבוי.. יש אפליקציות שעושות את זה, ואפילו בצורה טובה יותר (למשל פתיחה לדקה אחת כל שעתיים לצורך קבלת עדכונים ולא להישאר מנותק לגמרי מהעולם החיצון).ואכן, כל טלפון עם אינטרנט מבוטל כשהמסך כבוי - יכול להחזיק המון המון זמן במצב המתנה.

אז זה בדיוק כמו אפליקציה שתוריד רק מובנה היטב. ב stamina שמגיע עם הסוני אתה מגדיר אילו יישומים ימשיכו למשוך נתונים גם כשהמסך סגור. תגדיר למשל וואטסאפ .

פורסם
  • מחבר

אין איזה XIAOMI עם טעינה אלחוטית, מפרט טוב/סביר וגודל שפוי?

פורסם

יש את ה-Mi 4C. יש לו מפרט חזק מאוד, חיבור TYPE C, גודל 5" וסוללה יחסית טובה. צפוי להגיע להערכתי עד סוף החודש לארץ.

שוב, טעינה אלחוטית (ואיטית) היא משהו ש-USB TYPE C צריך להוות לו תחליף יותר מראוי.

גם אני כמו אחרים פה מכיר את הסטטיסטיקה, ולא מבין את הסלידה מטעינה בכבל. דפיקת מכשיר כתוצאה מחוסר הסתכלות על אוריינטציית החיבור הוא משהו שאני לא מבין.

פורסם

קניתי לפני חודש מטען qi מהיר יחסית (היה מבצע ב-spigen)

הוא טוען בכיף ביותר מ-1 אמפר לשעה בחיבור למטען usb חזק (2A)

נכון שזה לא טעינה מהירה מאוד, אבל זו טעינה סבירה יחסית ליום יום ולי זה ממש מסתדר טוב.

פורסם
  • מחבר

גם אני לא מבין אבל זו עובדה עגומה - כל התקלות במכשירים (4 או יותר) היו כתוצאה משקע טעינה הרוס.

כבלים גרועים, הכנסת מחבר אלימה, ניתוק במשיכה בכלל חוסר תשומת לב, שחיקה משימוש ממושך וכדומה.

מחבר הטעינה המגנטית של ה-Z3 COMPACT יכול להיות פתרון. קניתי לאשתי - נראה.

אני מחפש מכשיר עם מסך גדול יותר אבל לא במידות של ה-Z1/Z3

פורסם

לפני שבוע ה S6 נמכר באירופה ב 450 יורו כולל מיסים...

פורסם
  • מחבר

גם ה-Z3 COMPACT ירד מ~400 יורו ל-333 יורו בשבוע האחרון.

1550 ש"ח עד הבית כולל מיסים, אבל המסך קטן לי מדי.

פורסם
אז זה בדיוק כמו אפליקציה שתוריד רק מובנה היטב. ב stamina שמגיע עם הסוני אתה מגדיר אילו יישומים ימשיכו למשוך נתונים גם כשהמסך סגור. תגדיר למשל וואטסאפ .

אבל הוואטסאפ בודק עדכונים 24/7, להפעיל stamina ולעשות whitelist על הוואטסאפ זה לא בדיוק אותו דבר כמו פשוט לא להפעיל את ה-stamina בכלל?

פורסם

הורדתי את האפליקציה leandroid ממש אליפות (עבור ניתוק אינטרנט וכו').

חלק מהאפשרויות בתשלום למשל לבחור אפליקציה שלא תנותק.

הגדרתי חיבור שהמסך כבוי כל חצי שעה מספיק לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים