עבור לתוכן

RT-AC87U vs WRT1900 vs RT-AC68U vs R7500

Featured Replies

פורסם

אז tp-9980 כנראה לא מספיק טוב עבור ההורים שלי. יש מרחק של 11 מטר בינם ובין הראוטר ו-2 דלתות (קירות), אז הוא לא מספיק חזק לעבוד לבד, אז אני צריך שדרוג.

קראתי המון לגבי הראוטרים האלו, אבל עדיין לא הגעתי להחלטה החלטית לגבי מי הכי טוב.

מה אתם חושבים? האם יש למישהו אחד מהם ויודע לגבי יציבות שלהם? יתרונות חסרונות? והאם הם יכולים לעבוד מספיק טוב עם מרחקים של 11 מטר עם 2 קירות?

תודה,

נ.ב. ל-WRT1900 יש גרסא חדשה, עם מעבד חזק יותר (ומתחמם פחות) וכמות כפולה של זכרון, אבל אני לא מוצא אותו באף מקום, מישהו יודע מאיפה קונים?

תודה.

נערך על-ידי Sharks

פורסם

לי יש את ה linksys wrt 1900ac אני מאוד מרוצה מהראוטר יציבות מדהימה והכי חשוב המרחק של ה wifi לפי דעתי הוא המנצח בקטגוריה הזאת.

אני קולט את ה wifi במרחקים שלא האמנתי שראוטר יכול לספק אני קולט הרבה יותר מ 11 מטר ועם 3 קירות באמצע וזה עוד עם האנטנות הרגילות יש גם סט של 4 אנטנות למרחקים עוד יותר ארוכים שאתה יכול לקנות.

לגבי הדגם השני שנקרא V 2.0 אתה לא תמצא אותו מהסיבה שהוא נמכר ביחד עם הגרסה הישנה תחת אותו שם ואתה אף פעם לא יודע מה ישלחו לך רק אם אתה קונה בחנות אתה תוכל לראות על האריזה אם זה הדגם החדש או הישן ה V 1.0 הם גם מתומחרים באותו מחיר בדיוק.

לי יש את הדגם הראשון והוא מצוין הוא ממש לא מתחמם והמאוורר לא עבד אף פעם לפי דעתי. כמה שהעמסתי על הראוטר הזה הוא אף פעם לא קרס בקיצור אני מאוד מרוצה.

לא יודע איך הגעת למסקנה של כמות כפולה של זיכרון בדגם ה V 2.0 ההבדל בניהם הוא בסך הכל מהירות המעבד שקפצה מ 1.2GHz ל 1.3GHz ועוד שינוי זה שאין מאוורר מכיוון שהוא עובד בטמפרטורות יותר נמוכות ואין שינוי בכמות הזיכרון בשני הדגמים.

נערך על-ידי orenhazan

פורסם

למרחק גדול אין שום טעם לקנות נתב AC. גם ככה שידור ב-5GHz הוא קצר טווח ,

אז לא רק שהוא לא שפר את הקליטה שלך אלא יהיה אפילו גרוע יותר מראוטר בתדר 2.4 שיש לך היום.

במקרה שלך יש 2 פתרונות -

1. לקנות ראוטר 2.4 חזק (פחות מומלץ לדעתי)

2. לקנות 2 מתאמי homeplug וראוטר פשוט נוסף ולחבר את הראוטר השני כ-access point בצד השני של הבית.

האופציה השניה תתן לך את הביצועים היציבים ביותר (גם אם לא הכי מהירים)

פורסם
למרחק גדול אין שום טעם לקנות נתב AC. גם ככה שידור ב-5GHz הוא קצר טווח ,

אז לא רק שהוא לא שפר את הקליטה שלך אלא יהיה אפילו גרוע יותר מראוטר בתדר 2.4 שיש לך היום.

במקרה שלך יש 2 פתרונות -

1. לקנות ראוטר 2.4 חזק (פחות מומלץ לדעתי)

2. לקנות 2 מתאמי homeplug וראוטר פשוט נוסף ולחבר את הראוטר השני כ-access point בצד השני של הבית.

האופציה השניה תתן לך את הביצועים היציבים ביותר (גם אם לא הכי מהירים)

אני דיברתי על תדר ה 2.4 בראוטר שלי כמובן שתדר ה 5G הוא יותר קצר.

פורסם

אתה שואל על ראוטרים חזקים עם תדר 5ghz.

אם אתה רוצה ראוטר לשידור רחוק יש ראוטרים עם תדר 2.4 בלבד שיהיו חזקים כמו היקרים בתדר הזה בלבד ויעלו חצי או פחות.

פורסם
  • מחבר

אני גם רוצה תמיכה ב-5Ghz, אבל גם שההורים שלי יוכלו להשתמש ברשת כמו שצריך. כאשר אנחנו בבית אנחנו יושבים יותר קרובים אליהם, אז 5Ghz גם רלוונטי פה. המחשב הנייח יושב רחוק, ולשם אין בעייה להשתמש ב-2.4Ghz.

פורסם

אתה רק מחזק את הטענה שלי שהאופציה הטובה ביותר תהיה לשים עוד ראוטר עם מתאמים על רשת החשמל.

יש לך נתב בתדר 5 מגה, החלפה שלו לאחד חזק אולי תשפר קצת את הקליטה בתדר 2.4, אבל הוספת נתב שני תשפר אותו הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

איזה אתה ממליץ?

פורסם

כדי לגשר על 11 מטר ושני קירות אתה צריך להתמקד בתדר 2.4Ghz - כל היתר (כלומר תמיכה ב-AC ובתדר 5Ghz) זה רק בונוס שלא יהיה רלוונטי למה שאתה מחפש. רשימת נתבים מומלצים מעודכנת יש כאן - http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

פורסם

זוג מתאמים יעלו בארץ כ-225 שח - http://www.speed4u.co.il/product.asp?Pid=TL-PA4010

או בהזמנה מאמזון גרמניה זה יצא משהו כמו 45 יורו (סביב ה-200 שקל)

http://www.amazon.de/TP-Link-TL-PA411KIT-AV500-Powerline-Netzwerkadapter-500Mbps/dp/B00FRCDFYE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1442344131&sr=8-2&keywords=homeplug

ראוטר פשוט וטוב יעלה עוד כ-150-200 שקלים לפי מה שמופיע ברשימה של הצ'יף

פורסם

אם השימוש באלחוטי תמיד במקום אחד אולי שווה לבדוק החלפת אנטנות שממקדות את השידור לאיזור מסויים במקום האנטנות שמגיעות עם המכשיר שמפזרות את השידור.

פורסם

גם אצלי המעבר לראוטר AC עשה נפלאות בקליטה גם 2.4 וגם 5

לא יודע מה ההסבר. בשנה האחרונה השתמשתי בכמה ראוטרים והם היו די דומים אבל עכשיו עברתי ל- tp link C7

שהוא AC1750 ויש קליטה מדהימה בכל הבית גם 2.4 וגם 5

לא כל התדרים של ה-5 נקלטים בכל הטלפונים. באוטומט הוא שם ערוץ גבוה מדי 149 שנקלט רק בחלק מהם אבל אפשר להנמיך.

כרטיסי הרשת קולטים את ה-5 בלי בעיה ובאיכות מצויינת בכל מרחק בבית.

פורסם

השאלה מה היה לך לפני ה-C7.

אם היה לך ראוטר טוב מאוד עם תדר יחיד (2.4) סביר שלא היה שינוי באיכות הקליטה.

מצד שני, אם היה לך ראוטר חלש, אז איכות השידור השתפרה לא בגלל הדואליות של הנתב החדש, אלא כי הוא פשוט איכותי יותר.

יש לי את ה-C7 קרוב לשנה, ואני יכול להעיד שקליטת ה-5G שלו טובה רק בטווח של עד 10-20 מטר. בבית גדול האות יורד באופן דיי חזק.

למי שרוצה לשרת חלל גדול רצוי שיתמקד בשידור ב-2.4

נ.ב.

אני יכול להמליץ מניסיון של חברים על ראוטר 2.4 חזק מאוד ולא יקר כמו זה -

http://www.amazon.fr/Asus-90IG00L0-BM3G20-Rt-N18u-N600/dp/B00MGV56XM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1442905315&sr=8-1&keywords=n18u

מדובר בראוטר בתדר יחיד 2.4GHz, עם מהירות של 600mbps (שידור ב-4 סטרימים)

את מאפייני השידור האלו מוצאים רק בראוטרים של AC1900 ומעלה, שעולים כפול ממנו. למי שלא צריך תדר 5G זה פתרון יעיל ולא יקר.

נערך על-ידי Access Denied

פורסם

השתמשתי ב- wdr4300 ולפניו במשפחת 1043

ה-C7 הוא שיפור ענק ולדעתי גם בגלל שהכפילו את מספר האנטנות מ-3 ל-6

ה-wdr4300 משתמש ב-3 אנטנות משותפות עבור 2.4 + 5

ואילו ב-C7 יש 6 אנטנות. 3 פנימיות ל-2.4 וכל ה-3 החיצוניות הם עבור תדר 5

אם אתה כותב שקליטת ה-5 שלו טובה בטווח של 10-20 מטר זה מצוין

אצלי הטווח הכי גדול זה 15 מטר וב-4300 לא יכולתי להשתמש בתדר ה-5 בקצה המרחק ועכשיו אין שום בעיה, חזק וברור.

פורסם

הנתב של ASUS מהדגם [h=1]Asus RT-N18U 2.4 GHz 600 Mbps מותר לייבוא לארץ?[/h]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים