פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים h264ify התוסף הפצפון הזה פשוט אומר ליוטיוב שהדפדפן אינו תומך בv8/v9 ובמקום זאת גורם לאתר לשלוח לכם את הוידאו בפורמט h264 אשר תומך ב hardware acceleration. פשוט תפתחו activity monitor ותשוו. נערך 2015 בספטמבר 1010 שנים על-ידי m1ke m1ke
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים לא ידוע לי הפרטיים הטכניים של התוסף הזה ,אבל מועיל מאוד , מוריד איזה 10-20 אחוז שימוש מהמעבד .לאחר איזה חודש וחצי של שימוש לא התעוררה שום בעיה עם התוסף הזה . נערך 2015 באוקטובר 3010 שנים על-ידי Yehudaa
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים מצד שני מי שמשתמש בנייד עם נקודת גישה וחשוב לו כל MB אז VP9 אמור להיות פורמט דחוס יותר ולחסוך רוחב פס.
פורסם 2015 באוקטובר 3010 שנים מחבר שווה להתקין?מה החסרונות?יתרונות - גורם ליוטיוב לעבוד עם codec שלא גורם למעבד ולטחון, מה שמשפיע על חיי הסוללה והטמפרטורה שלו (מה שלי אישית מאוד מפריע).חסרונות - משתמש בקודק פחות דחוס וצורך יותר רוחב פס.
פורסם 2015 באוקטובר 3110 שנים לא רואה שינוי באיכות הוידאו עם זה או בלי זה. אבל נראה שזה פתר לי באג מוזר שלעיתים יחסית רחוקות GPU process היה קופץ לשימוש מאוד גבוה של המעבד (הייתי צריך לסגור את התהליך הזה ידנית ואז ללחוץ reload בהודעה שמופיעה לי בעמוד יוטיוב הפעיל באותו הרגע)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.