עבור לתוכן

היורש ל-Command and Conquer Generals הושק ומספק את הסחורה

Featured Replies

פורסם

סיימתי את הקמפיין לא משהו בכלל red alert היה בהרבה יותר מיוחד

פורסם

משחק אסטרטגיה בלי סינגל - זה לא משחק אסטרטגיה.

יותר גרוע - המשחק בכלל לא מזכיר את C&C. שליטה איומה ו-UI לא נוח.

משימות קצרות שכל אחת משלימים תוך 5-15 דקות.

פורסם

Red Alert היה אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי בהם.

אני לא משחק הרבה, אבל יורש ראוי שלו יגרום לי לקנות נייח לגיימינג.

פורסם

מערכת קרב מאכזבת לאללה. מתאים למשחק מ2006.

המשחק היחיד ששווה ערך לסדרת c&c המקורית, הוא company of heroes 2 שהוא באמת אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר שיצאו אי פעם

פורסם

company of heroes 2 משחק מעולה, אבל ממש לא דומה לסדרת c&c. לא אותו סגנון.

פורסם

Command and Conquer Tiberium Dawn > Red Alert

פורסם

Naki,

Company of Heroes 2 זה פרופוגנדה של המערב שבאה להכפיש את החיילים הרוסים במקום להתמקד בבעיה האמיתית - הממשל הסובייטי.

החיילים הסובייטים מצטיירים במשחק הזה כגרועים יותר מהנאצים, כשהנאצים מצטיירים כמלאכים לעומת הצבא האדום.

מילא אם משחק הרשת היה איכשהו טוב, אבל גם זה לא.

פורסם

משחק מאכזב ביותר בעיקר בגלל שהציפייה הייתה כ"כ גדולה (שלי לפחות בתור חובב RTS). גם בביקורות משתמשים בסטים הוא התחיל

חזק ואז צנח באיזה עשרים אחוזים ברגע שאנשים הכירו את המשחק קצת יותר.

מספיק שני השלבים הראשונים בקמפיין כדי להבין שמדובר בקמפיין גרוע בצורה מיוחדת ואין טעם להמשיך איתו הלאה.

מעבר לזה המשחקיות\שליטה גרועים למדי, החל מאפשרויות ה-ZOOM של שדה הקרב שהזום הכי גבוה שניתן לקבל הוא לא

גבוה בכלל וממש לא נוח, ובגלל זה הרבה יותר נוח לשחק במצב הלויין (או איך שזה נקרא) כי הוא מספק גובה נורמלי. ואז כל הנראות

של המשחק הולכת לפח. אין חכמה בשום פן במשחק למשל שרוצים לבנות חיילים צריך ללחוץ מאה פעם על מנת למלא את הריבועים, כמות

המבנים שניתן לבנות מעטים מאוד, כנ"ל כמות החיילים\כלי רכב\כלי טיס. אחרי כמה סבבים המשחק פשוט משעמם ואיך חשק להמשיך לשחק.

כל המטוסים\מפציצים נראים ענקיים ולא קשורים בכלל, לא אהבתי שצריך לאגור מספר משאבים שונים במקום אחד, זה

משחק אסטרטגיה בזמן אמת עם מפות לא ענקיות, לא היה צריך לסבך את העניין זה סתם מוריד מהכיפיות של המשחק.

לא סובל את הקטע שניתן לבנות מבנים שחייבים להיות מחוברים אחד לשני, ואי אפשר להתפרס בכיף על פני המפה כי אפשר לבנות

רק מטר אחד מהשני.

בקיצור, שוב נשאר עם סופרים קומנדר 2 עם מודים חדשים שצצים מידי פעם למזלנו ומשאירים אותו חי, עד למשחק הבא.

פורסם

אלכס שפירו אתה חייב לי 44$ , בזכות המלצתך והביקורת החיובית רכשתי אותו ב STEAM ומה אוכל עוד להגיד מלבד זה שהמשחק גרוע ולא דומה ל C&C ולו ב1% ההשקעה הכי גרועה שלי בשנים האחרונות.

הייתי ממליץ לך להוריד את הביקורת השגויה הזאת על מנת שלא להפיל בפח גולשים נוספים.

פורסם

אם לא שיחקת יותר משעתיים ב-STEAM, אתה יכול לדרוש REFUND.

פורסם

אין ספק שהמשחק הזה אכזב יחסית לציפייה.. מעניין אם יש עניין לתיקונים ברמת הפאצ' והרחבה בתשלום או חינמית שתביא סינגל ראוי

פורסם

שזה מגיע ל C&C, כל מה שבא אחרי רד אלרט 2 יורי היה פשוט ג'אנק, ווסטווד נמכרה ל EA ו EA פשוט זרקו הכל לפח. עד היום אנשים משחקים RA2 ו RA2 יורי בגיימריינג'ר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים