פורסם 2015 בספטמבר 710 שנים משחק האסטרטגיה בזמן אמת Act of Aggression זמין לרכישה, ומספק לשחקנים מנת נוסטלגיה הגונה לכתבה: http://hwzone.co.il/היורש-ל-command-and-conquer-generals-הושק-ומספק-את-הסחורה/
פורסם 2015 בספטמבר 710 שנים משחק אסטרטגיה בלי סינגל - זה לא משחק אסטרטגיה. יותר גרוע - המשחק בכלל לא מזכיר את C&C. שליטה איומה ו-UI לא נוח.משימות קצרות שכל אחת משלימים תוך 5-15 דקות.
פורסם 2015 בספטמבר 710 שנים Red Alert היה אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי בהם.אני לא משחק הרבה, אבל יורש ראוי שלו יגרום לי לקנות נייח לגיימינג.
פורסם 2015 בספטמבר 710 שנים מערכת קרב מאכזבת לאללה. מתאים למשחק מ2006.המשחק היחיד ששווה ערך לסדרת c&c המקורית, הוא company of heroes 2 שהוא באמת אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר שיצאו אי פעם
פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים company of heroes 2 משחק מעולה, אבל ממש לא דומה לסדרת c&c. לא אותו סגנון.
פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים Naki,Company of Heroes 2 זה פרופוגנדה של המערב שבאה להכפיש את החיילים הרוסים במקום להתמקד בבעיה האמיתית - הממשל הסובייטי. החיילים הסובייטים מצטיירים במשחק הזה כגרועים יותר מהנאצים, כשהנאצים מצטיירים כמלאכים לעומת הצבא האדום.מילא אם משחק הרשת היה איכשהו טוב, אבל גם זה לא.
פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים משחק מאכזב ביותר בעיקר בגלל שהציפייה הייתה כ"כ גדולה (שלי לפחות בתור חובב RTS). גם בביקורות משתמשים בסטים הוא התחיל חזק ואז צנח באיזה עשרים אחוזים ברגע שאנשים הכירו את המשחק קצת יותר.מספיק שני השלבים הראשונים בקמפיין כדי להבין שמדובר בקמפיין גרוע בצורה מיוחדת ואין טעם להמשיך איתו הלאה.מעבר לזה המשחקיות\שליטה גרועים למדי, החל מאפשרויות ה-ZOOM של שדה הקרב שהזום הכי גבוה שניתן לקבל הוא לאגבוה בכלל וממש לא נוח, ובגלל זה הרבה יותר נוח לשחק במצב הלויין (או איך שזה נקרא) כי הוא מספק גובה נורמלי. ואז כל הנראותשל המשחק הולכת לפח. אין חכמה בשום פן במשחק למשל שרוצים לבנות חיילים צריך ללחוץ מאה פעם על מנת למלא את הריבועים, כמותהמבנים שניתן לבנות מעטים מאוד, כנ"ל כמות החיילים\כלי רכב\כלי טיס. אחרי כמה סבבים המשחק פשוט משעמם ואיך חשק להמשיך לשחק.כל המטוסים\מפציצים נראים ענקיים ולא קשורים בכלל, לא אהבתי שצריך לאגור מספר משאבים שונים במקום אחד, זהמשחק אסטרטגיה בזמן אמת עם מפות לא ענקיות, לא היה צריך לסבך את העניין זה סתם מוריד מהכיפיות של המשחק.לא סובל את הקטע שניתן לבנות מבנים שחייבים להיות מחוברים אחד לשני, ואי אפשר להתפרס בכיף על פני המפה כי אפשר לבנותרק מטר אחד מהשני.בקיצור, שוב נשאר עם סופרים קומנדר 2 עם מודים חדשים שצצים מידי פעם למזלנו ומשאירים אותו חי, עד למשחק הבא.
פורסם 2015 בספטמבר 910 שנים אלכס שפירו אתה חייב לי 44$ , בזכות המלצתך והביקורת החיובית רכשתי אותו ב STEAM ומה אוכל עוד להגיד מלבד זה שהמשחק גרוע ולא דומה ל C&C ולו ב1% ההשקעה הכי גרועה שלי בשנים האחרונות.הייתי ממליץ לך להוריד את הביקורת השגויה הזאת על מנת שלא להפיל בפח גולשים נוספים.
פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים אין ספק שהמשחק הזה אכזב יחסית לציפייה.. מעניין אם יש עניין לתיקונים ברמת הפאצ' והרחבה בתשלום או חינמית שתביא סינגל ראוי
פורסם 2015 בספטמבר 1410 שנים שזה מגיע ל C&C, כל מה שבא אחרי רד אלרט 2 יורי היה פשוט ג'אנק, ווסטווד נמכרה ל EA ו EA פשוט זרקו הכל לפח. עד היום אנשים משחקים RA2 ו RA2 יורי בגיימריינג'ר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.