עבור לתוכן

ביטול קרינה של ה5GHZ

Featured Replies

פורסם

אני בעל ראוטר TP-Link TDW9980 ויש לו את ה-3 אנטנות החיצוניות שמשדרות 5GHZ ועוד 2 אנטנות פנימיות שמשדרות 2.4GHZ.

אני מעוניין לבטל את הקרינה של ה-3 אנטנות החיצוניות של ה5GHZ. האם אפשר לעשות את זה בהגדרות של הנתב או שאני צריך להבריג החוצה את האנטנות?

כדי לחדד את העניין, אני לא מעוניין רק לבטל את הרשת האלחוטית של ה5GHZ, אני מעוניין למחוק לגמרי את הקרינה של ה5GHZ.

[h=1][/h]

פורסם

אם אתה מבטל את הרשת האלחוטית של ה-5GHZ אתה גם מבטל את "הקרינה"...

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי אפשרות לביטול ה5GHZ בהגדרות של הנתב.

אז איך אני מבטל את זה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי ביטלתי. אז עכשיו הרשת האלחוטית עובדת רק על 2.4GHz ואין יותר קרינה של ה5GHZ? זה בדוק?

פורסם

"בדוק" זה רק אם תשיג מד קרינה שפועל ספציפית בתדרי 5GHZ ותבדוק איתו.

פורסם

מה הבעיה עם הקרינה?

פורסם
  • מחבר
מה הבעיה עם הקרינה?

שבTD-W9980 יש 3 אנטנות חיצוניות של 5GHZ. ואני משתמש רק ב2.4GHz אז בשביל מה להשאיר תקרינה הזאת?

פורסם

מה עם האנטנות הסלולריות מסביבך? רמת הקרינה של הראוטר מאוד זניחה לעומת האנטנות של חברות הסלולר...

פורסם
  • מחבר
מה עם האנטנות הסלולריות מסביבך? רמת הקרינה של הראוטר מאוד זניחה לעומת האנטנות של חברות הסלולר...

ומה אני אמור לעשות עם הקרינה הסלולרית? לעבור דירה? בכל מקום יש סלולר. עם הקרינה של הראוטר אני יכול לבטל כי אני לא משתמש בה גם ככה

פורסם

זה כמו "תן לי בבקשה טריפל מק רויאל עם אקסטרה גבינה, צ'יפס ענק, טבעות בצל, הרבה מיונז... אה, ודיאט קולה".

פורסם

מה אנטנות ?

המכשיא הסלולרי עצמו שצמוד למוח שלך משדר פי עשרות מונים מהויפי המסכן.

וכמה שהאנטנות הסלולריות רחוקות יותר כך המכשיר משדר חזק יותר.

מסקנה אולי

להתקין אנטנות סלולריות על גג הבנין שאתה גר בו.

(זה לא לגמרי תלוש. האנטנות האלו משדרות אוריזנטלית כך שמתחתן הכי בטוח)

פורסם

^ יש הבדל אחד מהותי בין קרינת הסלולר לוייפי. התדר שבו וייפי עובד זה אותו תדר שמיקרוגל עובד. לפי דעתי זה יותר בעייתי.

פורסם

המיקרוגל עובד בתדר ספציפי מאוד ובאופן מסויים מאוד על מנת ליצור את האפקט שלו, לכן זה לא אותו דבר.

פורסם
^ יש הבדל אחד מהותי בין קרינת הסלולר לוייפי. התדר שבו וייפי עובד זה אותו תדר שמיקרוגל עובד. לפי דעתי זה יותר בעייתי.

מיקרוגל עובד בתדר של 2.45 גה"צ, אתה מכבה את התדר של ה-5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים