פורסם 2015 בספטמבר 410 שנים שלום,אני מתעסק הרבה בצילום ואני מחפש מסך בטכנולוגיית IPS במחיר סביר.שמתי עין על ה-Dell U2414H שקיבל ביקורות טובות והמחיר שלו לא נורא.ראיתי שההבדל בינו לבין ה-P2414 הוא בעיקר בחיבורים.ל-P2414 אין HDMI ואין USB 3.השאלה עד כמה קריטי חיבור HDMI? האם אפשר להסתפק ב-DVI מבחינת איכות?האם יש עוד הבדלים בין המסכים, אולי פשוט כיון שה-P2414 ישן יותר?תודה!
פורסם 2015 בספטמבר 410 שנים הP2414H לא ישן יותר. ההבדלים הם בדיוק מה שציינת. אין שום יתרון איכות לחיבור HDMI על פני DVI.
פורסם 2015 בספטמבר 410 שנים מחבר OK, אז במידה ולא קריטי לי כ"כ חיבורי usb3 על המסך, או חיבור HDMI אפשר לחסוך ולהסתפק ב-P2414?האם יש סיבה שאני אצטער בעתיד שאין לי מסך עם HDMI?
פורסם 2015 בספטמבר 510 שנים אם יהיה לך ציוד עם יציאת HDMI שתרצה לחבר למסך, בנוסף למחשב הקיים, אז אולי תצטער שאין לך כניסת HDMI במסך. כמו כן, למרות שהU2414H לא מכיל רמקולים, יש לו יציאת שמע לרמקולים חיצוניים. כך שהוא מסוגל לקבל אודיו בכניסות DP/HDMI שלו ולהעביר אותו הלאה לרמקולים, שזה גם משהו שהP2414H לא יכול. לשיקולך.
פורסם 2015 בספטמבר 710 שנים להבא, ולמי שקורא את האשכול, אני מציע גם להשוות בין מסכים של חברות אחרות, ולא בין מסכים של אותה חברה.אני בכלל הייתי מציע את אחד המסכים של samsung.
פורסם 2015 בספטמבר 710 שנים יש להם מסכים טובים מאוד, אבל באותה רמת מחיר אתה לא מקבל את אותה רמת ארגונומיה.
פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים אין שום סיכוי לבחור במסך של סמסונג על פני דל! לעולם!הU24 כולל את המסגרת הדקה ביותר שקיימת היום בשוק, זה מסך מדהים ונדיר. יש 2 חיבורי HDMI ו2 DP, אם תרצה לחבר מחשב נייד/קונסולה תהיה חייב HDMI
פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים ^ לא הוא לא.AOC הוציאו מסגרת 2MM משהו מטורף.אבל המסך הזה מעולה עם ציפוי MATT משוגע. נראהלי אני בכיוון שלו בגרסאת ה27.
פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים מחבר האמת שפחות מעניין אותי העובי של המסגרת או אם הסטנד שלו בצבע שחור או אפור...חשובה לי איכות הצפייה והתמונה ושיעשה את העבודה כמו שצריך.אם יש מסכי IPS של סמסונג מומלצים אשמח לשמוע (באזור ה-24 אינצ').
פורסם 2015 בספטמבר 810 שנים האמת שפחות מעניין אותי העובי של המסגרת או אם הסטנד שלו בצבע שחור או אפור...חשובה לי איכות הצפייה והתמונה ושיעשה את העבודה כמו שצריך.אם יש מסכי IPS של סמסונג מומלצים אשמח לשמוע (באזור ה-24 אינצ').אני קניתי מסך סמסונג כזה... 24 אינץ' ips S24d391hlנמכר בזאפ ב1089, ויש חנות שמוכרת אותו ב830.מבסוט מאוד
פורסם 2015 בספטמבר 910 שנים ^ לא הוא לא.AOC הוציאו מסגרת 2MM משהו מטורף.אבל המסך הזה מעולה עם ציפוי MATT משוגע. נראהלי אני בכיוון שלו בגרסאת ה27.והוא זמין לרכישה בשוק בישראל?
פורסם 2015 בספטמבר 910 שנים מממהוא עדיין לא הושק נראה לי אפילו אין אותו באיביי אבל סביר בהחלט שהוא לא יגיע לארץ.ובכל זאת אם אתה באמת מחפש מסגרת דקה בארץ יש לך את Eizo FlexScan EV2455כך שהדל ההוא בוודאות לא בעל המסגרת הדקה בישראל...
פורסם 2015 בספטמבר 1010 שנים מממהוא עדיין לא הושק נראה לי אפילו אין אותו באיביי אבל סביר בהחלט שהוא לא יגיע לארץ.ובכל זאת אם אתה באמת מחפש מסגרת דקה בארץ יש לך את Eizo FlexScan EV2455כך שהדל ההוא בוודאות לא בעל המסגרת הדקה בישראל...אני לא מאמין .. 5mm מול 6mm וואו.המסך הזה עולה 3500. כשאנחנו מדברים על תקציב של 1500. הU24 הוא אכן הדק ביותר בשוק בתקציב. זה מה שכתבתי נערך 2015 בספטמבר 1010 שנים על-ידי iSolt
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.