עבור לתוכן

לפני קניה, חוות דעת על מפרט

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 1400

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעקרון עדיף שלא, תלוי בעלות/תועלת

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט וצפייה בוידאו 1080P

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24inch

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך דיסק קשיח או ssd

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יציאת hdmi.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: רציתי לבקש חוות דעת על המפרט הנ"ל, האם יש אפשרות לחסוך במארז+ספק כח? הלוח אם נחשב טוב? ראיתי שיש עוד אפשרויות עם אותו chipset באותם מחירים בערך של asus וasrock. מה עדיף? תודה.

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 543/532

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-S2H - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 263/258

זכרונות - DDR3 - לנייח

KVR16N11-8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz - CL-11 - KVR16N11/8...

Lifetime Warranty

כמות: - 1 - 218/214

מארזי מחשב - מארז עם ספק

GX500-400 - Antec - GX500 With 400W Antec VP400PC power supply - Clear Side Window - includes 3 120mm fans, and 3 additional fan mounts - 2 x Fan Control unit - Extra space behind motherboard tray for easy cable manageme...

שנה אחריות למארז, שלוש שנים אחריות לספק

כמות: - 1 - 368/361

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01SI - Arctic - Arctic Alpine 11 Rev 2 - 92 mm PWM - SI bulk - With new PC Only...

שנה אחריות - בקניה עם מחשב חדש בלבד

כמות: - 1 - 38/37

1430.00 / 1401

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=32137

פורסם

לא ראיתי איך שמירה על שקט מתבטאת במפרט.. אבל נגיד. אני תמיד מעדיף במקרה כזה לשנמך מעבד ולהוסיף SSD.

פורסם
  • מחבר
לא ראיתי איך שמירה על שקט מתבטאת במפרט.. אבל נגיד. אני תמיד מעדיף במקרה כזה לשנמך מעבד ולהוסיף SSD.

יש לי כבר ssd כך שזה לא כלול בתקציב.

פורסם

לרדת במעבד לסדרת PG. מעבדים מצויינים ואפילו בעלי יכולות ביצועים מעל ומעבר לצרכים שלך מה שיחסוך לך כמה מאות שקלים.

ובמקרה שלך אני ממליץ ללכת על קירור BOX שזול יותר משמעותית (באופן יחסי כמובן) אלה אם השקט באמת חשוב לך תשקיע בקירור שקט הרבה יותר.

מציע לך לקחת מארז סגנון HTPC משהו שיתאים לmATX ולסגור עניין. מה אתה צריך מארז כזה גדל ויוקרתי ?

לוח, אם אתה עובד עם מסך אחד (24 זה מסך מחשב תקן אותי אם אני טועה) למה אתה צריך יציאת HDMI מהמחשב? תעבוד בDVI .

אם אתה עובד עם MULTI SCREEN זה סיפור אחר. שקול לוח אם אחר ואם כבר שקלת לוח אחר, וודא תמיכה בUSB3.0 קדמי וגם אולי מתאם WIFI מובנה (זה מיועד לסטרימינג בסלון??)

כל הסיפור הזה יחסוך לך הרבה כסף מבלי לרדת בביצועים ואולי לשפר משמעותית את הנוחות שלך.

פורסם
  • מחבר
לרדת במעבד לסדרת PG. מעבדים מצויינים ואפילו בעלי יכולות ביצועים מעל ומעבר לצרכים שלך מה שיחסוך לך כמה מאות שקלים.

ובמקרה שלך אני ממליץ ללכת על קירור BOX שזול יותר משמעותית (באופן יחסי כמובן) אלה אם השקט באמת חשוב לך תשקיע בקירור שקט הרבה יותר.

מציע לך לקחת מארז סגנון HTPC משהו שיתאים לmATX ולסגור עניין. מה אתה צריך מארז כזה גדל ויוקרתי ?

לוח, אם אתה עובד עם מסך אחד (24 זה מסך מחשב תקן אותי אם אני טועה) למה אתה צריך יציאת HDMI מהמחשב? תעבוד בDVI .

אם אתה עובד עם MULTI SCREEN זה סיפור אחר. שקול לוח אם אחר ואם כבר שקלת לוח אחר, וודא תמיכה בUSB3.0 קדמי וגם אולי מתאם WIFI מובנה (זה מיועד לסטרימינג בסלון??)

כל הסיפור הזה יחסוך לך הרבה כסף מבלי לרדת בביצועים ואולי לשפר משמעותית את הנוחות שלך.

יש לך הצעה למארז + ספק טובים שיתאימו? . אני רוצה hdmi כי לפעמים אני מחבר את הטלוויזיה, למה הלוח אם הזה לא מספיק טוב לmulti-screen?. אתה אומר שבעבור 40 שקל הקירור שבחרתי לא שווה את המחיר?

תודה על העזרה דרך אגב, (:

פורסם

מפרט יותר טוב לדעתי:

BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD Graphics - Haswell Series - Box...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 279/273

לוחות אם - Intel LGA1150

H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 254/249

זכרונות - DDR3 - לנייח

Lifetime Warranty

מארזי מחשב - מארז עם ספק

P100-400W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower Antec VP400PC 400W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays - 7x 3.5 inch / 2.5 inch drive trays - Maximum graphics card size: 317.5 mm - Maxi...

שנה אחריות למארז,שלוש שנות אחריות לספק

כמות: - 1 - 562/551

UCACO-AP111-GBB01SI - Arctic - Arctic Alpine 11 Rev 2 - 92 mm PWM - SI bulk - With new PC Only...

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

1352.00 / 1325

המחיר אינו כולל משלוח

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=32246

הערות:

א. שים לב שהמעבד במפרט מגיע בתצורת box, פשוט כי בפלונטר המעבד הזה יותר זול מאשר המעבד בתצורת tray.

ב. לאור נקודה א' אפשר לוותר על הקירור למאוורר ולחסוך 38 ש"ח, אבל לדעתי עדיף לקחת את הקירור הזה הוא הוא יהיה שקט יותר, והמטרה של המחשב היא רמת שקט גבוהה ככל האפשר.

ב. המעבד כאן הוא יותר חלש ממעבד Core i3, אבל הוא עדיין אמור להספיק לכל הדרישות שלך.

ג. בחרתי לוח אם אחר פשוט כי אני לא אוהב לוחות אם עם פחות מ-4 שלבי ייצוב מתח למעבד, אפילו שמדובר כאן על מעבד Pentium G. אתה צריך לבדוק האם התכונות של לוח האם הזה מתאימות לך או שאתה מעדיף לוח אם אחר.

ד. הכסף שנחסך על המעבד הופנה למארז P100 של Antec, שהוא מארז שקט.

ה. אני לא חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס גם ספק כח שקט, אבל היות והמארז שקט אתה אמור לקבל רמת שקט דיי טובה.

פורסם
  • מחבר
מפרט יותר טוב לדעתי:

BX80646G3250 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD Graphics - Haswell Series - Box...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 279/273

לוחות אם - Intel LGA1150

H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 254/249

זכרונות - DDR3 - לנייח

Lifetime Warranty

מארזי מחשב - מארז עם ספק

P100-400W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower Antec VP400PC 400W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays - 7x 3.5 inch / 2.5 inch drive trays - Maximum graphics card size: 317.5 mm - Maxi...

שנה אחריות למארז,שלוש שנות אחריות לספק

כמות: - 1 - 562/551

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

1352.00 / 1325

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=32246

הערות:

א. שים לב שהמעבד במפרט מגיע בתצורת box, פשוט כי בפלונטר המעבד הזה יותר זול מאשר המעבד בתצורת tray.

ב. לאור נקודה א' אפשר לוותר על הקירור למאוורר ולחסוך 38 ש"ח, אבל לדעתי עדיף לקחת את הקירור הזה הוא הוא יהיה שקט יותר, והמטרה של המחשב היא רמת שקט גבוהה ככל האפשר.

ב. המעבד כאן הוא יותר חלש ממעבד Core i3, אבל הוא עדיין אמור להספיק לכל הדרישות שלך.

ג. בחרתי לוח אם אחר פשוט כי אני לא אוהב לוחות אם עם פחות מ-4 שלבי ייצוב מתח למעבד, אפילו שמדובר כאן על מעבד Pentium G. אתה צריך לבדוק האם התכונות של לוח האם הזה מתאימות לך או שאתה מעדיף לוח אם אחר.

ד. הכסף שנחסך על המעבד הופנה למארז P100 של Antec, שהוא מארז שקט.

ה. אני לא חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס גם ספק כח שקט, אבל היות והמארז שקט אתה אמור לקבל רמת שקט דיי טובה.

קודם כל תודה על העזרה, כמה דברים:

א. האם שווה להשקיע ובכל זאת לקחת i3 ? במה מתבטאים ההבדלים בין 2 המעבדים מבחינת צפייה בוידאו, גלישה, עריכת טקסט?

ב. בקשר ללוח לא כדאי פשוט להוסיף 25 ש"ח ולקחת את הAsrock B85M-PRO3?. איך מספר שלבי ייצוב המתח למעבד משפיע על הביצועים ו\או על דברים אחרים? אני לא מתכנן OC או משהו.

תודה

פורסם

1. לא נהוג לצטט תגובה שנמצאת מעל התגובה שלך.

2. לצפייה בוידאו, גלישה באינטרנט ועבודה משרדית מעבד Pentium G אמור להספיק.

3. השוואה בין המעבדים Core i3-4170 ו Pentium G3250 מהאתר של אינטל:

http://ark.intel.com/compare/77490,83538

כפי שאפשר לראות, ההבדלים בין המעבדים הם בעיקר בתדר (3.2GHz ב Pentium G3250 לעומת 3.7GHz ב Core i3-4170) ובתמיכה ב Hyper-Threading (ה Core i3 תומך, מה שאומר ששתי הליבות הפיזיות שלו מוצגות כ-4 ליבות לוגיות, בעוד שמעבד ה Pentium G לא תומך בטכנולוגיה זו). לשימושים שלך לא מדובר בהבדל רציני.

הבדל אחד שאולי תרצה לשים לב אליו הוא הרזולוציה המקסימלית בכל אחת מהיציאות הגרפיות, ובפרט ביציאת ה HDMI - מעבד ה Core i3 מאפשר רזולוציה מקסימלית של 4096x2304 ב 24Hz ביציאת ה HDMI בעוד שמעבד ה Pentium G מאפשר רזולוציה מקסימלית של 1920x1080 ב 60Hz. להצגת סרטים ב 1080p דרך יציאת ה HDMI מעבד ה Pentium G יספיק, אבל אם אתה מתכנן לנגן סרטים ברזולוציות גבוהות יותר דרך יציאת ה HDMI בעתיד, מעבד ה Core i3 כנראה יתאים לך יותר (כמובן שאתה תצטרך מסך מתאים שתומך ברזולוציות האלו). בנוסף יש לוודא שהיציאות הגרפיות בלוח האם מאפשרות לעבוד ברזולוציה כזו.

שאר ההבדלים בין המעבדים הם פחות חשובים לדעתי, במיוחד לשימושים שלך.

4. מבחינת לוחות האם - הכנתי לך השוואה בין שלושת לוחות האם שהוזכרו בדיון - ה GA-H81M-S2H של Gigabyte שאתה בחרת למפרט המקורי, ה H81M-HDS של ASRock שאני הכנסתי למפרט שהצעתי וה B85M Pro3 של ASRock שהזכרת בהודעה האחרונה שלך:

55eaf926c336c.png

בעיקרון הלוחות דיי דומים בתכונותיהם, כאשר היתרון של ה B85M Pro3 הוא בכך שיש לו 4 חריצי הרחבה לזיכרון ו-6 חיבורי SATA לעומת 2 חריצי הרחבה לזיכרון ו-4 חיבורי SATA בלוחות האחרים, אולם גם לו יש רק 3 שלב ייצוב מתח למעבד. מעשית - כל זה לא אמור להוות שיקול רציני במחשב עם מעבד Pentium G שישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, שכנראה לא ישודרג בעתיד בשום צורה ולא ישמש למשחקים או עבודה "כבדה" כלשהי.

אני מציע שתבדוק את תכונות הלוחות ותראה האם יש תכונות שאתה מעוניין לקבל מלוח האם (לרוב המשתמשים מספר חיבורי ה USB וסוגם הוא שיקול בבחירת לוח האם).

5. אם זה מעניין אותך, אז בגדול מספר שלבי ייצוב המתח למעבד משפיעים על אורך חיי הלוח - ה"בלאי" של שלבי ייצוב המתח בלוחות בלוח בעל 3 שלבים יהיה גדול יותר מאשר בלוח בעל 4 שלבים (כי העומס מתחלק על 3 רכיבים ולא על 4 רכיבים). זו הסיבה העיקרית שאני מעדיף להמליץ על לוחות בעלי 4 שלבי ייצוב מתח לפחות גם עבור מעבדים "חלשים" - אני מעדיף להשקיע קצת יותר ולקבל לוח אם ש"יחזיק מעמד" יותר זמן מאשר לחסוך כמה שקלים ושלוח האם יתקלקל לאחר פרק זמן קצר יותר. בנוסף לכל זה למספר שלבי ייצוב המתח יש השפעה על "איכות" המתח, אך זה רלוונטי כאשר מבצעים המהרה, דבר שאינו אפשרי במחשב בו אתה מעוניין.

שוב - מספר שלבי ייצוב המתח למעבד לא אמור להוות שיקול רציני מבחינתך פשוט כי מעבד Pentium G הוא מעבד יחסית חלש, ולכן לא מעמיס על הלוח כמו מעבד חזק יותר (כמו Core i5 או Core i7), ולכן לשימושים שלך זה פחות משנה אם ללוח האם יש 3 שלבי ייצוב מתח למעבד או 4 שלבים.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

ממש תודה על ההסבר, נראה לי אני אקח את הB85M.

בקשר למארז והספק, מה מביניהם מומלץ? , אני יודע שהספק של האחרון הוא יותר ממה שצריך אבל ההבדל במחיר הוא די זניח.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CI-5SS7-A400

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=6T10-C400

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VSK-4450B-U3

ממש תודה,

פורסם

1. האם אתה מתכוון ללוח B85M Pro3 שעולה 279 ש"ח בפלונטר או ללוח B85M שעולה 334 ש"ח (שניהם של ASRock)?

2. ביקשת מפרט עם רמת שקט מקסימלית (8 מתוך 8) ולכן הצעתי לך את המארז P100 שהוא מארז שקט עם חומרים סופגי רעשים. המארזים האחרים שבחרת הם לא מארזים שקטים ואיתם לא תגיע לרמת שקט מקסימלית.

3. באופן אישי לא הייתי בוחר באף אחד משלושת המארזים שהצעת פשוט כי אני מעדיף מארז עם פתח איוורור עליון, ספק כח שממוקם בחלקו התחתון וחתך מתחת למעבד, תכונות שלא קיימות במארזים הנ"ל. יש לציין שתכונות אלו פחות חשובות למארזים שבהם יותקן במעבד יחסית חלש ולא יעשה שימוש בכרטיס מסך נפרד, אבל בכל זאת הייתי מעדיף מארז בעל תכונות כאלה. אם הייתי חייב, מבין שלושת המארזים הייתי בוחר במארז השלישי כי הוא נראה לי הכי "נחמד", אבל הבעיה היא שאני לא רואה את דגם ספק הכח שמגיע איתו בעמוד שקישרת אליו בפלונטר, ולכן צריך להיזהר (צריך לוודא שלא תקבל ספק כח גנרי).

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

1. B85M Pro3

2. כן אני יודע פשוט חשבתי על חלופות.

3. את האמת שאני לא יודע, הנחתי שזה ספק של Antec כי זה בא ככה בבאנדל. אם אני לוקח ספק 300W לא גנרי ומוסיף אחרי זה כמה HDD זה לא אמור להשפיע על המערכת נכון? לפי מה שהבנתי רק אם יש לי כ"מ לא on-board אז צריך ספק חזק.

תודה,

פורסם

1. תבחר את לוח האם שנראה הכי מתאים לך - גם מבחינת התכונות (תחשוב האם אתה צריך אפשרות להתקין 4 מודולי זיכרון ולא רק 2, כמה יציאות USB מכל סוג אתה צריך, כמה חיבורי SATA אתה צריך וכד') וגם מבחינת המחיר.

2. אם אתה רוצה מארז אחר, זול יותר, יש את ה VSP5000 של Antec, שהוא שם אחר ל P70, שמגיע עם ספק כח של 400W של Antec ועולה 371 ש"ח בפלונטר (קישור). המארז הזה אמור להיות מארז שקט (לפי העמוד שלו באתר של Antec), אבל אני לא בטוח שתוכל לקבל רמת שקט של 8/8.

מחיר המפרט עם שינוי המארז ולוח האם מגיע ל-1186 ש"ח - קישור להצעת המחיר:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=32386

3. דרישת ההספק של דיסקים קשיחים מכניים היא יחסית נמוכה ושל כונני SSD היא אף נמוכה עוד יותר. נניח שבמקרה הקיצוני דרישת ההספק מגיעה ל 10W. נניח שאתה מחבר 6 התקנים כאלו (בהנחה שתבחר בלוח בעל 6 חיבורי SATA) והם עובדים בהספק מקסימלי באותו הזמן - זה נותן דרישת הספק של 60W. דרישת ההספק של מעבד Pentium G3250 היא 53W, אבל נניח לצורך הדוגמה שהמעבד דורש הספק של 100W. נניח בהגזמה שדרישת ההספק של שאר המערכת (לוח אם, מאווררים וכד') מגיעה ל 100W. סה"כ קיבלנו דרישת הספק מקסימלית של 260W. זה אומר שכמעט כל ספק שתבחר יתאים לך, כולל ספק של 300W (כמובן שמדובר על ספק איכותי ולא על ספק גנרי). מעשית, סביר להניח שדרישת ההספק של מחשב כזה תהיה 100W עד 150W במקרה הקיצוני.

אם אתה מתקין גם כרטיס מסך נפרד, אז מדובר בסיפור אחר - ישנם כרטיסי מסך שלבדם יכולים לדרוש 300W או אפילו 350W, כך שיש לבחור את ספק הכח בהתאם.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על הP70 וממש אהבתי אותו אבל אז קראתי ביקורות ואומרים שהוא לא מתפקד כראוי ואיכות הבנייה שלו ירודה יחסית למחיר שלו. יש לך נסיון עם המארז הזה?

פורסם

1. אני לא מכיר את המארז באופן אישי, כך שאני לא יכול להעיד על איכות הבנייה שלו. אם אתה מעוניין במידע לגבי מארזים מומלץ שתתייעץ בפורום ספקים ומארזים.

באופן כללי רצוי לבדוק כל רכיב לעומק לפני שקונים אותו (לשאול בפורומים לגבי אותו הרכיב, לחפש ביקורות עליו, להיכנס לאתר הרכיב ולראות מה בדיוק היצרן מציע וכד').

2. בסופו של דבר אתה רוצה גם מארז איכותי, גם מארז שקט וגם מארז זול. אם היה מארז כזה, כולם היו קונים רק אותו ורוב המארזים האחרים היו נעלמים מהשוק. צריך להבין שחומרים איכותיים ותכונות רבות יותר במארז עולות כסף, ולכן אם אתה מעוניין במארז זול, אתה חייב להתפשר על משהו (דיי בטוח שתהיה פשרה בנושא רמת השקט אבל ייתכן שגם ברמת איכות הבנייה של המארז ובתכונות שהוא מציע).

3. שים לב שבתקציב שלך נכנס המארז P100 של Antec, שהוא אמור להיות מארז איכותי ושקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים