עבור לתוכן

נרשמתי לאתר רק בשביל להתייעץ אתכם :) שדרוג כרטיס מסך ענתיקה GEFORCE 8600

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה

אני זקוק לעזרתכם

תחילה אפרט את הצרכים שלי..

כבר מעל חמש שנים (אם לא יותר) בבעלותי מחשב נחמד מאוד.

אבל הוא הזדקן. הצרכים שלי הם ככלל בסיסיים מאוד, רק דבר אחד הוא לא - אני מעוניין לשחק בPES החדש שיצא :) עד עכשיו כולם עבדו לי כמו שצריך, האחרון מעט מתנשף, אבל אני מאמין שהחדש כבר ממש יכעס על הכרטיס מסך שלי..

אז זה המפרט שלי:

[ATTACH=CONFIG]9381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9382[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9383[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9384[/ATTACH]

המקרה המוצלח ביותר הוא שפשוט אחליף כרטיס מסך ללא צורך בהחלפת לוח M. אם אצטרך להחליף לוח אם נראה לי שאחליף גם מעבד...

תוכלו לייעץ?

תודה!

פורסם

AMD 250 או NV 740 יספיקו לדעתי, במיוחד אם אתה אומר ש 8600GT סחב עד עכשיו. זו חתיכת ענתיקה מיושנת ביותר.

הם עולים 400-450 תלוי בדגם ובחנות, אולי תמצא גם בפחות מ 400 ש"ח.

הייתי שוקל יד2 כי עבור 200-250 שח תוכל לקנות בוודאות משהו יותר חזק (בפחות כסף..)

אם תשדרג למעבד חדש- מה שיצריך גם לוח אם וזיכרונות חדשים - תוכל לוותר לגמרי על כרטיס מסך חיצוני (המובנה במעבד מודרני מספיק חזק למשחק כזה) אבל כמובן שזה יעלה לך הרבה יותר מ 400 ש"ח.

פורסם

AMD 250 או NV 740 יספיקו לדעתי, במיוחד אם אתה אומר ש 8600GT סחב עד עכשיו. זו חתיכת ענתיקה מיושנת ביותר.

הם עולים 400-450 תלוי בדגם ובחנות, אולי תמצא גם בפחות מ 400 ש"ח.

הייתי שוקל יד2 כי עבור 200-250 שח תוכל לקנות בוודאות משהו יותר חזק (בפחות כסף..)

אם תשדרג למעבד חדש- מה שיצריך גם לוח אם וזיכרונות חדשים - תוכל לוותר לגמרי על כרטיס מסך חיצוני (המובנה במעבד מודרני מספיק חזק למשחק כזה) אבל כמובן שזה יעלה לך הרבה יותר מ 400 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, רק שאלה אחרונה וקריטית... הלוח אמ שלי יעמוד בכרטיסי מסך שציינת? ולגבי היד 2 זה רעיון מצויין! יש לך המלצה על כרטיס מסך שיתאים ללוח אפ שלי מיד 2?

פורסם

לוח האם לא יהווה בעיה בכלל, PCI-E תומך בכל הגרסאות (1/2/3) ולשימושים שלך לא יהווה מגבלה.

תציין את דגם ספק הכוח המדויק שיש לך, עלול להיות קריטי לכרטיס המתאים.

בכל מקרה אל תקנה כרטיס שדורש יותר מחיבור 6PIN חשמל אחד. בסכומים האלו גם אם הוא זול וחזק הוא יהיה ישן ורועש ובטוח יהיו אופציות יותר ידידותיות לסביבה.

תחפש

nv: 550, 650

AMD: 260, 7770

יש גם בלוחות פה באתר

http://hwzone.co.il/tradezone/ad/index?lid=5&cid=8&from=&to=350&search_string=&yt0=%D7%91%D7%A6%D7%A2+%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9

פורסם

לוח האם לא יהווה בעיה בכלל, PCI-E תומך בכל הגרסאות (1/2/3) ולשימושים שלך לא יהווה מגבלה.

בכל מקרה אל תקנה כרטיס שדורש יותר מחיבור 6PIN חשמל אחד. בסכומים האלו גם אם הוא זול וחזק הוא יהיה ישן ורועש ובטוח יהיו אופציות יותר ידידותיות לסביבה.

תחפש

יש גם בלוחות פה באתר

http://hwzone.co.il/tradezone/ad/index?lid=5&cid=8&from=&to=350&search_string=&yt0=%D7%91%D7%A6%D7%A2+%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9

פורסם
  • מחבר

תחפש

יש גם בלוחות פה באתר

הציעו לי בחנות gt730 2gb ram מה אומרים?

פורסם

לא הייתי ממליץ. לא בטוח שהוא ייתן לך שיפור ששווה לשלם עליו אפילו מעט כסף.

תסתכל על 740 1GB DDR5 או 250 1GB DDR5. בכרטיסים הזולים הללו אין טעם ביותר מ 1GB זיכרון (נפח) אבל DDR5 (סוג הזיכרון) משמעותית מהיר מ DDR3 (שהוא ישן מאוד מאוד ולכן זול ושמים ממנו הרבה אבל בלי שום תמורה)

וויתרת על יד2\לוח מוכרים פה?

פורסם
  • מחבר

תחפש

יש גם בלוחות פה באתר

לא הייתי ממליץ. לא בטוח שהוא ייתן לך שיפור ששווה לשלם עליו אפילו מעט כסף.

תסתכל על 740 1GB DDR5 או 250 1GB DDR5. בכרטיסים הזולים הללו אין טעם ביותר מ 1GB זיכרון (נפח) אבל DDR5 (סוג הזיכרון) משמעותית מהיר מ DDR3 (שהוא ישן מאוד מאוד ולכן זול ושמים ממנו הרבה אבל בלי שום תמורה)

וויתרת על יד2\לוח מוכרים פה?

לא וויתרתי..אני פשוט הולך שם לאיבוד...בכל מקרה תודה על ההמלצות זה מכוון אותי מאוד

פורסם
  • מחבר
לא וויתרתי..אני פשוט הולך שם לאיבוד...בכל מקרה תודה על ההמלצות זה מכוון אותי מאוד[/QU

חבר'ה מסתבר שאוכל להשיג את הכרטיס הזה במצב חדש מהניילון gigabyte gv-n4600c כמעט בחינם...מה אומרים?

פורסם

הוא ממש בסדר גמור לדעתי למה שאתה צריך.

אתה רק צריך לבדוק שיש לך ספק כוח מספיק חזק ואיכותי ולא סתם דרק בשקל.

הכרטיס הזה צריך 2 חיבורי 6PIN חשמל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ראיתי בדרישות מינימום שלו שהוא דורש מינימום 500 וואט הסםק חשמל, הספק הנוכחי שלי לא מתקרב לזה..כמובן שאקנה חדש משהו טוב, אני מאמין ש200 שקל יספיקו..המלצה?

פורסם

אני בספק אם תוכל לקנות ב200 שקל ספק 500 "טוב".

יש עכשיו במבצע בSTART PC.

אולי הם יכולים לעשות לך קוואץ'.

בכל מקרה כדאי מאוד להמנע מספק של חברה לא ידועה, גם אם המחיר מפתה

פורסם

אגב, מה המחיר הנמוך כל כך של ה 460GTX?

אתה יודע שהוא באמת תקין- ראית ושמעת אותו בפעולה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים