עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך 27 בתקציב משתנה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אחרי שהלכתי לאיבוד וחשבתי אם לקחת את ה-DELL 24 (שגם שם יש לא מעט דגמים) או מסך "פחות" איכותי אך גדול יותר.

הגעתי למסקנה (אלא אם מישהו חושב אחרת) ללכת על ה-27 על מנת לקבל שטח עבודה גדול יותר.

וכמובן שפה הלכתי לאיבוד בין ה-16:9 ל-16:10 כרגע אני עם מסך 22 ב-16:9 ואני לא משוכנע אם אסתדר עם מסך גבוהה יותר.

ראיתי את ה-S2715H של DELL ראיתי גם איזה דגם של HP מומלץ בפאנל IPS כמובן, אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע פלוס פירוט לגביהם.

התקציב משתנה ואמור להיות באיזור ה-1800 כמובן שאם יש משהו איכותי בקצת פחות אז עדיף.

המסך ברובו לטקסט ווידאו אך גם מיועד למשחקים פה ושם מן סוג של קומבו לכל השימושים.

אשמח לכל עזרה מקווה שלא שכחתי שום פרט.

תודה.

פורסם

השאלה היא למה אתה מתכוון בשטח עבודה גדול יותר. כי אם הרזולוציה היא FHD כמו מסך "24, אז בהגדרות ברירת מחדל לא תקבל יותר שטח, פשוט הכל יהיה יותר גדול.

פורסם
  • מחבר

כן, האמת שהגדרתי את זה לא נכון הרזולוציה היא עדיין FHD והכל יראה דומה מבחינת צפיפות רק גדול.

לזאת הייתה הכוונה.

ובכל זאת דגם מומלץ או "לרדת" ל24-Ultra sharp של DELL?

ראיתי ביקורות לא רעות בכלל על ה S2715H של דל

פורסם

הS2715H יכול להיות אפשרות נחמדה. תיקח בחשבון שהוא מבריק. נראה שגם הHP 27xi הוא מבריק. אם אתה מעדיף מאט, ייתכן שהP2714H הוא האופציה בשבילך.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה אני מעדיף או את ההבדלים העיקריים ביניהם אני עם אותו מסך באיזור ה-6 שנים 22'' של samsung

פורסם
  • מחבר

QttP

רגע לפני הזמנה, מה אתה מציע? DELL? 2715?

בהנחה והחדר שבו יהיה המסך אינו כולל שום שמש בצורה ישירה והתאורה היא לפי החלטה שלי בלבד.

פורסם

הוא כנראה יהיה בסדר גמור. אני לא יכול להכריע בין שלוש האפשרויות שציינתי חד-משמעית. תצטרך ללכת לפי ההרגשה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים