עבור לתוכן

חיבור מסך U2414H

Featured Replies

פורסם

אהלן!

רכשתי מסך DELL U2414H, והוא כיודע מגיע עם חיבור DP- רק שבמחשב שלי אין חיבור כזה.

באיזה חיבור מומלץ להשתמש?

HDMI?

מתאם מDP לHDMI?

מתאם מDP לDVI?

ושאלה נוספת- אם אני מעוניין לחבר במקביל למסך הנ"ל,מסך נוסף- אפשר לחבר אחד בHDMI והשני בDVI ולעבוד עם שניהם תוך קבלת תצוגה רציפה (שמסך אחד יהיה ההמשך של השני)?

תודה!

נערך על-ידי lcx

פורסם

אלו החיבורים שיש למסך לפי האתר של Dell:

2 HDMI(MHL) connectors

1 Mini DisplayPort

1 DisplayPort (version 1.2a)

1 DisplayPort out (MST)

1 Audio Line out (connect your speakers)

4 USB 3.0 ports - Downstream (4 at the back, 1 with battery charging)

1 USB 3.0 port - Upstream

כפי שאפשר לראות דווקא יש לו HDMI

פורסם

למסך יש חיבור hdmi, תשתמש בו. למה אתה רוצה להשתמש בחיבור DP אם אין לך כזה במחשב?

זה תלוי במערכת ההפעלה וכרטיס המסך שלך אבל בדרך כלל אין שום בעיה להתחבר למסך אחד בחיבור מסוג אחד ולשני בחיבור אחר ולקבל תצוגה רציפה.

פורסם
  • מחבר

אורי- לא כתבתי שאין HDMI.

כתבתי שהמסך מגיע עם כבל DP (והוא לא הגיע עם כבל HDMI) ובמחשב שלי אין לי חיבור DP- אז השאלה היא איזה כבל עדיף לקנות כדי לחבר את המסך למחשב: HDMI-HDMI/DP-HDMI/ DP-DVI ?

איך מגדירים את התצוגה הרציפה?

פורסם

HDMI-HDMI.

את התצוגה הרציפה מגדירים בהגדרות הרזולוציה של חלונות או של תוכנת הניהול של כרטיס המסך. קוראים לזה extended desktop.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

תודה רבה!

פורסם
אורי- לא כתבתי שאין HDMI.

כתבתי שהמסך מגיע עם כבל DP (והוא לא הגיע עם כבל HDMI) ובמחשב שלי אין לי חיבור DP- אז השאלה היא איזה כבל עדיף לקנות כדי לחבר את המסך למחשב: HDMI-HDMI/DP-HDMI/ DP-DVI ?

איך מגדירים את התצוגה הרציפה?

מעשית זה לא משנה אם משתמשים ב-DP או HDMI. מכיוון שאין לך יציאת DP במחשב אז אין מה להתלבט ואתה צריך כבל HDMI משני צדדיו. רק שתדע שאין כבל פסיבי שניתן לחבר ליציאת HDMI במחשב ולכניסת DP במסך, הפוך (מ-DP ל-HDMI) אין שום בעיה.

ל-DP היה יכול להיות יתרון אם הייתה לך יציאה וגם במסך השני כניסת DP, ניתן לשרשר כך עד 4 מסכים ואין צורך לצאת עם שני כבלים מהמחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים