פורסם 2015 באוגוסט 2610 שנים שלום,יש לי לפטופ מהסוג הזה מזה שני וחצילאחרונה הוא עושה לי בעיות בכניסה למצב שינה - או שהיא איטית או שהואלא נכנס בכלל ואני נאלץ לכבות אותו בכח ולפעמים הוא לא מתעורר או נדרשלו זמן ארוך כדי להתעורר. לאחרונהכשאני מדליק אותו הוא פשוט נתקעעל הלוגו של לנובו מבלי להראות סימניםשל טעינה של ה-Windows, לפעמיםכיבוי והדלקה פותר את זה.אשמח לעזרה בתודה מראש
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים מחבר הקפצהטוב לאחר שאתמול הוא נתקע על הלוגו כשניסיתי במהלך כמה שעותהוא בסוף נכנס ל-windowsבכל מקרה - עזרה, פתרונות בבקשה?
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים מחבר שינה, לא hibernationובהדלקה של המחשב הוא לפעמים נתקע על ה-Lenovo...
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים לא יכול להיות.משינה רגילה אין "הדלקה" ישר מופיע המצב שהיה לפני הכניסה לשינה. בהיברנציה המחשב כבוי לחלוטין.תבדוק את עצמך
פורסם 2015 באוגוסט 2710 שנים מחבר אני שוב אסביר את עצמי:למחשב לוקח הרבה זמן להיכנס למצב שינה (sleep) ובגלל זה אני מכבה בכוח ומדליק אותואני לא נעזר ב-hibernation. וגם לוקח לו הרבה זמן לצאת מה-sleep. הבעיה הזאת נהיתהכמעט תמידית, למרות שלפעמים הוא נכנס ויוצא כשורה מ-sleep. גם לפעמים כשאני מדליקאת המחשב (לא מ-hibernation) הוא פשוט נתקע על הלוגו של לנובו, הייתי צריך להדליקולכבות אותו אתמול במשך 6 שעות (!!!) עד שהוא סוף סוף טען את ה-Windows.שוב, בכל אחד מהמקרים אני לא דן ב-hibernation
פורסם 2015 באוגוסט 2810 שנים מחבר הקפצהטוב לאחר שאתמול הלך חלק, המחשב היום שוב נתקע על הלוגו של לנובו (הוא היה דלוק במשך כ-10 דקות!).למזלי, לאחר שכיביתי והדלקתי אותו הוא טען את הווינדוס כמו שצריךאפשר קצת עזרה בנוגע לבעיה?
פורסם 2015 באוגוסט 2910 שנים מחבר הקפצהמעקב - גם היום בבוקר במשך כחצי שעה הייתי צריך לכבות ולהדליק את המחשב בגלל שהוא נתקע על הלוגואני לא יודע אם מדובר בבעיה חומרתית, או שזה הווינדוס שדרך אגב הוא גם מזה זמן מקרטע. גם שכחתי לצייןכי למחשב לעתים לוקח זמן להיכבות - כלומר האור של ה-Power שלו דלוק הרבה זמן 5 דק' למשל עד שאני חייבבכוח לכבות אותו.מישהו, עזרה בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.