עבור לתוכן

בקשה למפרט| מחשב גיימינג ללא כ.מסך [5K]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לך מה, מבחינת הארד דיסק אני בטוח אצטרך לפחות 1TB בגלל כל מיני שטויות שאני שומר על המחשב..

זיכרון - 8 ג'יגה בהחלט מספיק, אני גם לא יודע מה ההבדדל בין 1300, 1600 ו-2400MHZ - אני רק יודע שעד היום הייתי עם 1300 וזה הספיק לי..

קירור - הסיבה היחידה שנדלקתי על הנוזלי היא בגלל היופי.. אם המארז סגור היופי לא ממש אמור לעניין אותי חוץ מברגע ההרכבה (לסיים להרכיב ולהיות מבסוט על איך שהמחשב נראה..)

מבחינת רעש - אם הרעש יהיה רק כשאני משחק אז זה מעולה.. אבל את הP100 אהבתי יותר בגלל היופי שלו.. ויופי במארז זה חשוב כי הוא הופך לסוג של רהיט בחדר.. אז נראה לי שבכל מקרה אני אלך עליו - אלא אם כן אתה חושב שעדיף שלא בגלל אוורור ופגיעה בביצועים או משהו בכיוון..

הרכבתי משהו בשילוב של המפרט שהבאת לי בתגובה האחרונה ובתחילת הפוסט - תגיד לי מה דעתך.. המקסימום שאני אשנה שם זה אולי את המעבד שיהיה עם מכפלה פתוחה בכל מקרה לעתיד.. כולה עוד 200 שקל שיכולים לחסוך לי בעתיד 2000..

אגב - שאלה: יש לי בחדר מערכת קולנוע 5.1 שמקודדת Dolby Digital ו-DTS Audio. אם רשום לי על הלוח אם שהוא תומך 8 ערוצים זה אומר שהוא תומך עד 7.1 ויעבוד לי עם המערכת הזו? יש משהו שצריך לבדוק?

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[TABLE]

[TR]

[TD]CM8064601560722.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Intel[/TD]

[TD]CM8064601560113[/TD]

[TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪1531/1500[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Z97-PRO4.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]ASRock[/TD]

[TD]Z97-PRO4[/TD]

[TD]לוחות אם - Intel LGA1150

Z97-PRO4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset - Dual channel DDR3 up to 3100 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - 2 x PCI Express x16 slots - 8-channel audio - S/Pdif - Thunde...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪630/617[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]HX318C10FK2_8.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]HyperX[/TD]

[TD]HX318C10FK2_8[/TD]

[TD]זכרונות - DDR3 - לנייח

HX318C10FK2_8 - HyperX - 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz CL10 - 1.5v - PC3-15000 - HyperX Fury Series - Blue - HX318C10FK2/8...

אחריות לכל החיים[/TD]

[TD]₪250/245[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]CT240M500SSD3.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Crucial[/TD]

[TD]CT250MX200SSD3[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - mSATA

CT250MX200SSD3 - Crucial - 250GB mSATA internal SSD - SATA 6.0Gb/s - 555 MB/s Read, 500 MB/s Write - MX200 Series...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪527/516[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]WD5000AAKX.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Western Digital[/TD]

[TD]WD10EZEX[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

WD10EZEX - Western Digital - 1TB - 3.5 inch - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - WD Caviar Blue series...

שנתיים אחריות[/TD]

[TD]₪259/254[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]P100-520W.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Antec[/TD]

[TD]P100-520W[/TD]

[TD]מארזי מחשב - מארז עם ספק

P100-520W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower 520W Antec HCG-520 80plus Bronze Certified - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays - 7x 3.5 inch / 2.5 inch drive trays - Maximum graphics c...

שנה אחריות למארז,שלוש שנות אחריות לספק[/TD]

[TD]₪669/656[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]UCACO-FI11001-CSA01.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Arctic[/TD]

[TD]UCACO-FI11001-CSA01[/TD]

[TD]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

שנה אחריות[/TD]

[TD]₪151/148[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

4017.00 / 3937

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=31395

נערך על-ידי lidorkalfa

פורסם

אם אתה לא לוקח את מעבד עם מכפלה פתוחה אז אין טעם בלוח כלכך יקר בצ'יפסט 97Z .

תרד מהעניין שלו למשהו באזור ה300 שח רק תוודא שיש חיבור SPIDF לטובת המערכת שלך (יש לך בכלל חיבור כזה מערכת<?)

עניין נוסף זה הזיכרון, אל תיקח 2X4 כי אז יתמלאו לך כל הסלוטים ולא תוכל להגיע ל32G במידת הצורך. תקנה סטיק בודד של 8G ובעתיד תוסיף עוד אחד

כך שלמעשה יישארו לך זוג חריצים פנויים לטובת 8X2 נוספים (שזה למעשה 8X4=32, יש?)

כונן SSD אל תיקח את גרסאת הM במקרה הזה. זה התאים ללוח של מערכת 1151 שבנינו לדוגמה, פה אני חושב שכדאי שתלך על SATA3 רגיל וזהו.

בנוגע למארז אתה בהחלט צודק שמדובר ברהיט לכל דבר ועניין אך למעשה אני לא רואה לנכון להשקיע בו 200 300 שח נוספים (שזה כמעט 200% כן?)

במיוחד כשדגם GX500 הוא לא מכוער בכלל ועוד מגיע עם אוורור מאוד פונקציונלי וגם פילטר אבק.

אבל בגדול אתה בכיוון הנכון =]

פורסם
  • מחבר
אם אתה לא לוקח את מעבד עם מכפלה פתוחה אז אין טעם בלוח כלכך יקר בצ'יפסט 97Z .

תרד מהעניין שלו למשהו באזור ה300 שח רק תוודא שיש חיבור SPIDF לטובת המערכת שלך (יש לך בכלל חיבור כזה מערכת<?)

עניין נוסף זה הזיכרון, אל תיקח 2X4 כי אז יתמלאו לך כל הסלוטים ולא תוכל להגיע ל32G במידת הצורך. תקנה סטיק בודד של 8G ובעתיד תוסיף עוד אחד

כך שלמעשה יישארו לך זוג חריצים פנויים לטובת 8X2 נוספים (שזה למעשה 8X4=32, יש?)

כונן SSD אל תיקח את גרסאת הM במקרה הזה. זה התאים ללוח של מערכת 1151 שבנינו לדוגמה, פה אני חושב שכדאי שתלך על SATA3 רגיל וזהו.

בנוגע למארז אתה בהחלט צודק שמדובר ברהיט לכל דבר ועניין אך למעשה אני לא רואה לנכון להשקיע בו 200 300 שח נוספים (שזה כמעט 200% כן?)

במיוחד כשדגם GX500 הוא לא מכוער בכלל ועוד מגיע עם אוורור מאוד פונקציונלי וגם פילטר אבק.

אבל בגדול אתה בכיוון הנכון =]

תודה רבה רבה על העזרה :) אני אשתמש בכל העצות שנתת לי כאן בפוסט וכנראה גם באחד המפרטים שהמלצת לי עליהם :) (תלוי אם אחליט ללכת על זול או על חדשני - יש לי איזה בעיה עם לקנות משהו ישן כשיש חדש יותר, שריטה..)

בכל מקרה, דבר אחרון - אשמח רק אם תיתן לי 2-3 המלצות על מארזים שהם יפים ומאווררים כמו שצריך שאדע מה לבחור ביום הדין וזהו :)

שוב תודה!

פורסם

לא בקיא יותר מידי במארזים

אני נדלקתי על NTXZ יש להם עיצוב מאלף אבל הדגם היפה אינו מכולל בידוד רעשים ובמחיר שלו זה MUST.

כמו כן P100 עם הבידוד רעשים שדיברנו עליו הוא גם ניראה סוף ויש לך את הGX500 שהוא מטוס עם כל המאווררים שלו.

אה ויש גם NANOXIA עם בידוד קטלני.

יותר מאלה שנדבקתי עליהם עקב המלצות של חברי הפורום אין לי מושג יותר מידי.

בנוגע לשריטה של ההכי חדש זה מובן

העניין הוא פשוט, SkayLake הוא לא הכי טוב שיש היום. יש לך דור חמישי X99 בסוקט 1155 שהוא טוב יותר משמעותית

אז למה שלא תלך עליו? מהסיבה הפשוטה שאין לך שום צורך בו לגיימינג... העברתי את הנקודה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני נדלקתי על NTXZ יש להם עיצוב מאלף אבל הדגם היפה אינו מכולל בידוד רעשים ובמחיר שלו זה MUST.

כמו כן P100 עם הבידוד רעשים שדיברנו עליו הוא גם ניראה סוף ויש לך את הGX500 שהוא מטוס עם כל המאווררים שלו.

העניין הוא פשוט, SkayLake הוא לא הכי טוב שיש היום. יש לך דור חמישי X99 בסוקט 1155 שהוא טוב יותר משמעותית

אז למה שלא תלך עליו? מהסיבה הפשוטה שאין לך שום צורך בו לגיימינג... העברתי את הנקודה?

פורסם
  • מחבר

- - - תגובה אוחדה: - - -

הכוונה יותר להכי חדש לא להכי טוב.. הכי טוב זה אם אני אלך על גרסאת אקסטרים של הI7 לא?

אני חושב יותר על העתיד מאשר על עכשיו.. אני מפחד שעוד שנה המחשב הזה כבר לא יהיה שווה הרבה ואני אתבאס רצח כמו שהיה לי עם הלפטופ שהתפשרתי על ה3630QM ב2013..

בכל מקרה, אני מאמין שביום שאני אחליט שאני קונה את המחשב אני כבר אדע על איזה דור ללכת, בעיקר ע"פ התקציב שאני ארצה להוציא באותו זמן, ואנצל את המידע שנתת לי פה..

שוב תודה! :)

פורסם

לגבי קירור - אני לא מבין למה אנשים לא קונים רק קירור נוזלי.. הוא לא שואב אבק והוא הרבה יותר שקט, עכשיו אני מבין שהוא לא רק יפה ;)

שני הדברים האלו לא נכונים. יש קירורי אוויר טובים ושקטים יותר מקירור נוזלי, ובטוח זולים יותר. ודווקא קירור נוזלי הוא זה ששואב אבק... זה כי המאוורר שלו תמיד שואב החוצה מהמארז, בעוד קירור אוויר סטנדרטי יכול לשבת במארז אטום/עם מסננים ולא לראות אבק כלל.

ד"א, יש לי קירור נוזלי - לא רואה ניסים ונפלאות איתו...

פורסם

יש אפשריות לשניהם לקבל או לא אבק. דוגמאות-פילטרים במאווררים מכניסים, לחץ חיובי מאווררים מוציאים לא מקבלים הרבה אבק. פילטרים במאוורים מכניסים או בלי, לחץ שלילי-נכנס אוויר לא מסונן, מאווררים בתוך המארז ומוציאים מקבלים אבק, תלוי בזרימת האוויר כמה, סביר שמוציא יותר, גם קירורי אוויר מקבלים יפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים