עבור לתוכן

קניית לפטופ לצורכי עריכה באילת - עד 4.5k

Featured Replies

פורסם

מאוד תלוי מה סוג העבודה שלך. יש לי חבר שמעצב פרסומים שונים 2D לא גדולים עם i5u והכל בסדר.

ואינדיזיין אני בעצמי עבדתי עם פרוייקטים של מאות עמודים ושום קטסטרופה לא קרתה. נכון שתענוג גדול זה לא, אבל מעולם לא איבדתי עבודה בגלל קריסה.

(עם כל זה אני באמת חושב שה Y50 עם SSD יהיה הטוב ביותר).

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואגב, המשפט שציטטתי בשמו מתייחס להבדל בין כפולי ליבה U לכפולי ליבה M, ואני עדיין עומד על דעתי שההפרש לא גדול.

ליתר דיוק על פני מה שאמרתי אז, בין כפול U למרובע MQ אכן יש הבדל גדול ומורגש במקרים שונים, ומומלץ כמובן לקחת אותו.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

ואינדיזיין אני בעצמי עבדתי עם פרוייקטים של מאות עמודים ושום קטסטרופה לא קרתה. נכון שתענוג גדול זה לא, אבל מעולם לא איבדתי עבודה בגלל קריסה.

ההבדל זה גודל הלינקים לא העמודים.

על הנייד שיש לי כרגע (טושיבה פרו i5-במפרט בצד-) אני אפילו לא מדבר והוא משמש אותי ל'צפיה בתכני HD' וגלישה ולעיתתים פתיחה של קובץ פרסומי פשוט ושינוי -תיקון קטן. לא יותר מזה.

כנראה כפי שאתה אומר שמדובר על סוג העבודה. לכן לא הייתי ממליץ לגרפיקאי כלשהוא על U מבלי לוודא בברור (כמעט לא אפשרי) את גודל עבודתו.

בענייני מבחנים סינטתיים אני לא מבין אבל ספציפית על האתר הזה שמעתי דברים לא מחמיאים בין השאר מליאור מתיתיהו ועוד בפורום שזוהי עבודתם. אז בהחלט להסתייג.

ואגב מצטרף להמלצה על הY50 .זה מה שאני הייתי לוקח לעצמי. איכות בניה טובה וכוח עיבוד חזק בהחלט.

נערך על-ידי yosi b

פורסם

אתה צודק לגבי מבחנים סינתטיים, רק חיפשתי דוגמה להראות שלא מדובר בארץ ושמים. המבחן הזה פחות גרוע מדברים כמו CPU Boss.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים