עבור לתוכן

ביצועי כרטיסים נשחקים מהר יותר בשנים האחרונות?

Featured Replies

פורסם

בגלל תמיכה פחות טובה מפעם? בעלי 970 עוד שנה שנה וחצי יתקשו להריץ משחקים על 1080p? או במילים אחרות, נגמרו הימים שכרטיס מסך החזיק מעל שנתיים ונתן ביצועים חזקים?

- - - תגובה אוחדה: - - -

(בעיקר שהקשר של אופטימיזציה גרועה בשנים האחרונות, בדגש על כרטיסים ישנים יותר)

פורסם

לא ולא ה 970 יחזיק משחקים על 1080P גם בעוד שלוש - ארבע שנים תלוי בהתקדמות של מנועים אין סיבה שלא, אולי תצטרך להנמיך הגדרות פה ושם, אך למען השם רוב ככל המשחקים שאנשים אומרים שהם לא מנצלים טוב את ההחומרה הם של Ubisoft,, חוץ מ BM AK, אך זה הורד מהמדפים ויקבל פאטץ' רציני, אסור לשכוח חברות כמו CDPR ,RS ,SE, dice, bathsde והרשימה עוד נמשכת.

נערך על-ידי yoel12

פורסם

שמעת על המשפט, מי שלא משקיע בתוכנה נענש בחומרה? זה התשובה המדויקת לשאלתך.

פורסם
  • מחבר

מה אנחנו אשמים?! גם הדרייברים.. אני עם דרייבר מלפני חודשיים, החדשים קורסים!.. גם המשחקים יוצאים שבורים, וגם הכרטיסים לשנה שנתיים וזהו?

פורסם

תרגע, לי הדרייברים לא קורסים, פעם או פעמיים זה קרה, וגם זה היה במשחק אחד, ומשחקים שבורים מקבלים פאטצ'ים, אז אם משחק יוצא שבור, יש לך שתי אופציות 1) לחכות חודש, ואז לקנות את המשחק, במידה וזו מפיצה שהיא לא Ubisoft הם יתקנו את המשחק במסגרת הזמן הזו, ואולי תספיק לרכוש את המשחק בsale.

2) פשוט לא לקנות המשחק, במידה ולא תיקנו אותו סימן שהם לא מעריכים אותך ואין סיבה שתיתן להם את הכסף שלך. בנוסף אשמח לשמוע על אלו משחקים אתה מדבר? בכל אופן נדמה שלא קראת את מה שכתבתי קודם, הכל בסדר.

נערך על-ידי yoel12

פורסם

לא מזמן היה דיון כזה והקונסולות נכנסו שם חזק לשם ההשוואה. למען האמת יצאתי קצת יותר אופטימי מהדיון ההוא.

כעת 4K בפתח וכרגע אין כרטיס נורמלי שמריץ 4K אפילו לא בSLI.

השיפור בזמן הקרוב יהיה ממוקד נטו בכוח העיבוד על מנת ש4K יצליח לזוז לנו על כרטיס בודד גם במשחקים מטורפים.

כשזה יקרה, שוק המסכים יפעל במלוא העוצמה ויצרניות יעיפו כרטיסים באוויר, ונחש מה? תצא גם קונסולה חדשה לפלטפורמת ה4K.

מה שיפה בכך הסיפור הזה הוא שסביר בהחלט שכל התהליך יילווה באופטימיזציה מסוג שונה וחדש על מנת להצליח לנצל את הכרטיס בצורה טובה יותר בכדי להתקרב לייעד הזה.

וכל זה? אומר רק טוב לשחקני הFHD למיניהם. סביר בהחלט ש970 ירוץ יפה עוד שנים רבות כמו שנתן 9800GT בזמנו. ולאומתו, הקונסולות בנות ימינו יתייבשו על קיזוזי איכות משמעותיים.

יש ?

נערך על-ידי furyanaor

פורסם

בדיוק!! רק הרבה אומרים שיקחו עוד שני דורות לפני שיצאו קונסולות ל4K וגם אם זה יהיה בדור הקונסולות הבא לPC יצאו כרטיסים ומסכים שיכולים להריץ 4K במחיר סביר במיוחד עם הקפיצה ל16NM ואני לא מבין מה הכוונה אופטימיזציה שונה?

פורסם

הקונסולות לצערנו מקבלות תעדוף מפחיד מבחינת תמיכת המשחקים.

למשל באטמן הוא דוגמה קלאסית.

בקונסולה אין נפילת ביצועים ויש יותר אפקטים באופן משמעותי.

לך תסביר את זה מול זוג TITAN X ?

אופטימיזציה שגויה למחשב.

פורסם

זה לא מדויק תראה את TW3 ,GTA V ,BF4, ויש חברות שהן באופן כללי ממש טובות לPC, כמו CDPR ,RS ,SE, dice, bathsde, כפי שכבר כתבתי תוריד מהרשימה את ubisoft, ואת AK, שירד מהמדפים ויקבל פאטצ', שזה מהלך שיגרום למפתחים להפסיד המון כסף, ואני מעריך את זה למרות שזה די מובן מאליו, אני לא זוכר משחק שהוא לא של ubisoft, שהוא כל כך מחריד כפי שציינת, ושלא תיקנו אותו, או שיתקנו אותו (AK). כאשר אתה אומר שחסרים אפקטים אתה בטח מתכוון לAK אך הבעייה הזו תוקנה בפאטצ' האחרון

פורסם

חבל שאין לאף אחד ביוטיוב מספיק כוח להרכיב מחשב בעל חומרה זהה לפליסטיישן עם R7 כדי להמחיש לך את ההפרש בביצועים .

אני בטוח שקיים אחד כזה לטובת הסוני וכרטיסים החזקים יותר (משמעותית) של המחשבים הסטנדרטים כיום, פשוט מפצים על כך אז זה נעלם. ..

פורסם

מה? על מה אתה מדבר איזה R7? ואת מי מפצים?

- - - תגובה אוחדה: - - -

וlinus עשה כזה למעשה הוא עשה שניים כאלה תחפש

פורסם

אל תשכח שהקונסולות מריצות משחקים ב-30FPS (למיטב ידיעתי).

כשמדובר על משחק שנכתב כמו שצריך ל-PC, ולא כזה שעבר PORT, בדרך כלל האיכות הויזואלית גבוהה יותר. תוריד את האיכות לזו של הקונסולות, ותראה שרוב כרטיסי המסך של היום מסוגלים להריץ את המשחק ב-30FPS.

פורסם

1- אופטימיזציה רעועה כתוצאה מחמדנות המפיצות הקפיטליסטיות הגדולות שמוכוונות לדחוף השקות במהירות ולעשות כסף כשכל מימד הגימינג זניח מבחינתן. זה רלוונטי כמובן כמעט לכל סוג של שוק, ממש לא רק לכרטיסי מסך או מחשבים.

2- אנשים רבים מאוד שממשיכים לקנות מראש משחקים שלא שווים את החשמל שלוקח להוריד אותם ובכך מנציחים את "שיטת המצליח" הזו.

3- חוסר איזון דרסטי בין דרישות\יכולות תוכנה (רזולוציה, פילטרים ופיצ'רים מתקדמים אחרים) ליכולות חומרה- סוחבים עם 28nm שנתיים ויותר מעל למה שתכננו. התוכנה מאפשרת אבל החומרה (במחירים השפויים) לא עומדת בעומס.

4- דואופול בכרטיסי המסך בו יש יתרון משמעותי לצד אחד- מצב שלא מאפשר תחרותיות בריאה ומביא להתקדמות איטית אפילו יותר בצד החומרה. עם הזמן נוצר מצב שצד אחד מוביל וקובע את הטון והשני נלחם קרב מאסף.

5- ההשואה מהתמדת לקונסולות, שהיא בעיקרה לא נכונה ולא רלוונטית. PC זו פלטפורמה פתוחה בעלת "עוצמה" אדירה בהתאמה אישית. פועל יוצא ישיר מכך הוא פוטנציאל לכך שדברים "לא ילכו חלק". קונסולה היא קופסה שחורה (או לבנה ;) ) סגורה ולטעמי משעממת ומוגבלת באופן מחריד. יהיה מי שיעדיף את הבינוניות המונוטונית ובלבד שיקבל "שקט תעשייתי" למשך שנים אבל אלו אנשים שונים בתכלית ממי שמוכנים ללכלך קצת את הידיים עם הפוטנציאל (שלרוב ממומש) לקבל חוויה טובה בהרבה. אפשר גם להיות "אופורטוניסט" שהולך עם ה PC שהכל רץ חלק ועובר לקונסולה כשהדברים פחות זורמים (כמו בזמן האחרון, ועם הכל PC עדין נותן חוויה טובה יותר). כל עוד מבינים מה מרוויחים\מפסידים הכל הולך.

6- הטבע האנושי ההכרחי שמדחיק ושוכח את הדברים הרעים בעבר כך שתמיד אנחנו חושבים "שפעם היה פה טוב יותר" :smile1:

אגב, שילוב של 1-4 הוא זה שיצר את הסגמנט החדש של טיטן לסוגיו- בא לענות על אופטימיזציה גרועה וחומרה חלשה ביחס לתוכנה וכל זה תמורה 1K$ בלבד.

נערך על-ידי omertgm

פורסם

אני לא מבין למה אתם מדברים על טיטן שהוא ברמה של 980TI וסתם יקר כשהיום יש את ARES III[h=1][/h]

פורסם

כי ה-ares iii זה שני כרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים