עבור לתוכן

שימו לב לטיפ קטן לרכישת מחשב מ- KSP

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה כבר דובר פה, אבל אם לא, שימו לב לטיפ קטן ששמתי לב ברכישה מאתר האינטרנט של KSP.

ניתן לקנות שם מחשב בכמה אפשרויות.

1) הרכבה עצמית

2) מחשבים מומלצים

3) מחשבי גיימרים

4) מערכות מוזלות

בכל אחת מהאופציות (מלבד מערכות מוזלות), ניתן לשנות ולשפר את המערכת, כך שבפועל ניתן לבנות את אותה המערכת הרצוייה פעם אחת בהרכבה עצמית, פעם אחת במחשבים מומלצים, ופעם נוספת במחשבים גיימרים.

על הנייר, נשמע כי לא צריך להיות הבדל - הרי זה אותה המערכת, אך בפועל קיים הבדל וגם די מהותי.

במקרה הנדון שלי ברכישה, היה שוני די גבוה (למעלה מ- 200 ש"ח) בין המחשב בהרכבה העצמית לבין מחשבי גיימרים, בדקתי את זה שוב במחשב אחר ולהלן התוצאות:

הרכבה עצמית: מחיר 4,074 ש"ח

מומלצים: 3,984 ש"ח

גיימרים: 3,908 ש"ח

כך שגם במחשב הנדון שבדקתי (אם זה רלוונטי אפרסם את הנתונים שלו, אך אני מאמין שתוכלו להבחין בכך גם בעצמכם), ישנו חיסכון של 166 ש"ח

כאמור שוב, על אותה המערכת בדיוק !!

לכן, לכל הרוכשים, בדקו זאת לפני.

פורסם

מדובר בחוסר מקצועיות מצד מפעיל מערכת האתר.

פשוט כישלון שלא נשמע שבמכוון אך בהחלט ניתן להכריז כאן על מתכון לשיטת מצליח

ואגב בעיניי זו סיבה לא רעה להימנע מרכישה.

פורסם

שמת את אותם הרכיבים בידיוק של 100%? יש זכרונות, לוחות וכל מיני חלקים שעל פניו עם שם ונתונים זהים, אבל משהו קטן מבדיל ביניהם (הבדלים של עשרות שקלים בודדים).

פורסם

ניסיתי לעשות זאת וזה לא בידיוק אפשרי. השדרוגים שם הם ממש קצת בהשוואה לבנייה עצמית ואי אפשר להגיע לאותו רכיבים בידיוק.

פורסם
  • מחבר

זה אפשרי ברוב המחשבים, נכון שזה לא אפשרי בכולם להשוות בדיוק במאה אחוז, אבל לא חסר אופציות שכן ניתן להשוות במאה אחוז.

באשר להשוואה שאני עשיתי, גם במספרים שהצגתי פה וגם המחשב שקניתי בפועל - הנתונים היו זהים לחלוטין.

הפרש המחיר במחשב שלי היה 240 ומשהו שקל.

המערכת שאני אישית קניתי היא על הצד "החזק" סה"כ ולא מערכת בסיסית לגמרי - מלבד העובדה שלא הוספתי כרטיס מסך.

זה לחלוטין שיטת מצליח, אבל אם להגיד את האמת אני רואה שסה"כ באתר אתם מאוד בעד פלונטר - במקרה האישי שלי פלונטר היו יקרים יותר מההצעות שקיבלתי בKSP

נכון שיש מוצרים שבהם פלונטר יותר זולים, אבל כשמסתכלים על המחשב כמכלול KSP היו זולים יותר (בוודאי אם אני מוסיף את המסכים שרכשתי).

אני חייב לציין עוד דבר, יש להם הבטחה למחיר הנמוך ביותר (גם לכל רכיב וגם לסה"כ המחשב) כשאני טענתי בפניהם כי יש בפלונטר רכיבים יותר זולים

בלשון המעטה נגיד שהם לא ששו להוריד מחיר, אולי אם היה לי כוח להתווכח איתם עד הסוף אז בסופו של דבר כן - אבל סה"כ זה לא משהו שמשמח אותם יותר מידי

- - - תגובה אוחדה: - - -

לצורך ההמחשה בניתי עכשיו סתם עוד מחשב שלהם על בסיס מחשב מומלץ שלהם.

כשאתה רוכש את המחשב במחשב מומלץ הוא עולה 1930.

כשאתה בונה אותו באופן עצמאי, המחיר הוא 2145 ש"ח.

דהיינו הפרש של 215 ש"ח. - צריך לזכור ש- 215 ממחיר המחיר המוזל מהווה למעלה מ- 11% ממחיר המחשב כך שזה אולי נשמע שולי אבל זה מהותי ביותר.

זה המחשב http://www.ksp.co.il/?uin=16091

פורסם

אתה איש מכירות?

פורסם

זה ממש לא חדש ודיי ידוע.

הם נותנים הנחות יחסיות על מחשבים מורכבים, ואם אתה משדרג חלק ההנחה היחסית יורדת אבל עדיין קיימת.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא איש מכירות, אין לי שום אינטרס איפה אתם רוכשים את המחשב שלכם.

בוודאי שלא אם תרכשו דרך KSP שלמעשה אם תקרא טוב את מה שכתבתי, ציינתי גם דברים רעים לגביהם - כי הם לא עומדים בהבטחה שלהם למחיר הנמוך ביותר לכל חלק בנפרד (דבר שבמקרה שלי היה חותך מהמחיר עוד משהו כמו 200 ש"ח).

אני רק אומר, ששימו לב שבפורום ישר עושים להם "רצח אופי", כאשר במקרה שלי הם היו זולים בצורה משמעותית.

לגבי השירות והאיכות? אין לי מושג, לא מכיר את KSP ולא את פלונטר ולא את שאר האתרים שמציגים פה

יתכן כי הם באיכות הנמוכה ביותר, לי יש רק 2 סיבות מדוע רכשתי שם.

1. זה היה יותר זול משמעותית.

2. זה ממוקם 2 מטר מהבית שלי.

כל המהות של ההודעה אינה שיווקית, אלא רק להראות למי שכן מעוניין לקנות שם, שישים לב לאופציה שלי לקח זמן עד ששמתי לב אליה שיכולה לחסוך במקרים מסוימים אחוזים יפים ממחיר הקנייה, או לחילופין להוסיף רכיבים ועדיין להישאר באותו המחיר הרצוי הראשוני.

פורסם

1. זה שאתה לא ראית את זה קודם, לא עושה את הגילוי שלך למרעיש מדי. אני אגיד את זה שוב - ידוע שהם נותנים הנחה למחשב שלם.

רצוי כמובן לקחת בחשבון בעיות בנושא הזה כמו חלקים לפעמים שלא ניתן להחליף או להסיר ואתה משלם עליהם, או הגבלה על שדרוג של רכיבים מסויימים.

2. להרבה אנשים 200 שקל הם כסף קטן כשזה מגיע לאחריות ושירות, ובנושאים האלו ל-KSP יצא שם של חברה כוחנית שלא תמיד רואה את טובת הלקוח.

זכותו של כל אחד לעשות במקרה זה את השיקול של טובתו.

3. אי הכרות של חנות לא מונעת היום מאנשים לקרוא ביקורות ברשת. לבוא ולהגיד שזו סיבה לא להכיר מקום טוב זה דיי טמטום בעיניי.

פורסם

אפשר לראות מפרט זהה או מקביל (שווה ערך) שלא כולל חלקים סיניים גנריים (בדגש על מארז\ספק) זול יותר ב KSP מאשר פלונטר\TMS\סטארט PC?

נערך על-ידי nachum37

פורסם
זה אפשרי ברוב המחשבים, נכון שזה לא אפשרי בכולם להשוות בדיוק במאה אחוז, אבל לא חסר אופציות שכן ניתן להשוות במאה אחוז.

באשר להשוואה שאני עשיתי, גם במספרים שהצגתי פה וגם המחשב שקניתי בפועל - הנתונים היו זהים לחלוטין.

הפרש המחיר במחשב שלי היה 240 ומשהו שקל.

המערכת שאני אישית קניתי היא על הצד "החזק" סה"כ ולא מערכת בסיסית לגמרי - מלבד העובדה שלא הוספתי כרטיס מסך.

זה לחלוטין שיטת מצליח, אבל אם להגיד את האמת אני רואה שסה"כ באתר אתם מאוד בעד פלונטר - במקרה האישי שלי פלונטר היו יקרים יותר מההצעות שקיבלתי בKSP

נכון שיש מוצרים שבהם פלונטר יותר זולים, אבל כשמסתכלים על המחשב כמכלול KSP היו זולים יותר (בוודאי אם אני מוסיף את המסכים שרכשתי).

אני חייב לציין עוד דבר, יש להם הבטחה למחיר הנמוך ביותר (גם לכל רכיב וגם לסה"כ המחשב) כשאני טענתי בפניהם כי יש בפלונטר רכיבים יותר זולים

בלשון המעטה נגיד שהם לא ששו להוריד מחיר, אולי אם היה לי כוח להתווכח איתם עד הסוף אז בסופו של דבר כן - אבל סה"כ זה לא משהו שמשמח אותם יותר מידי

- - - תגובה אוחדה: - - -

לצורך ההמחשה בניתי עכשיו סתם עוד מחשב שלהם על בסיס מחשב מומלץ שלהם.

כשאתה רוכש את המחשב במחשב מומלץ הוא עולה 1930.

כשאתה בונה אותו באופן עצמאי, המחיר הוא 2145 ש"ח.

דהיינו הפרש של 215 ש"ח. - צריך לזכור ש- 215 ממחיר המחיר המוזל מהווה למעלה מ- 11% ממחיר המחשב כך שזה אולי נשמע שולי אבל זה מהותי ביותר.

זה המחשב http://www.ksp.co.il/?uin=16091

מניסיון שלי ,חברים וקרובי משפחה , קנייה ב ק.ס.פ זאת קנייה ללא אחריות בתכלס ,מפני שהם ימציאו את כל סיפורי הסבתא האפשריים ,כדי להתחמק מאחריות .

גם לפלונטר יש מוניטין מפוקפק של פשיטות רגל בעברה .

בחרת להשוות את שני העסקים הכי גרועים בארץ בתחום המכירה של מחשבים וחלקיהם .

יש עוד אופציות והחיסכון הזעום בסוף עולה ביוקר ולא רק בכסף אלא גם בעצבים ,זמן ,טירחה ועוגמת נפש.

אני ממליץ בחום להתרחק משני העסקים הללו כמו מאש , האחד הוא נבלה והשני טריפה .

נערך על-ידי ASI89

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים