עבור לתוכן

קניית מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

בחיים לא חשבתי שיהיה כל כך קשה לרכוש מערכת הפעלה מקורית.. כאילו יש מישהו שמעדיף שאני אשאר עם עותק לא חוקי.

חיפשתי ב KSP ובאייבורי והקנייה של מערכת הפעלה רק ביחד עם מחשב חדש, שאר האתרים יקרים מידי או שמציעים לי גרסת שדרוג (שלא כל כך עוזר לי.. יש לי עותק מקורי רק של XP).

יכולים לעזור לי? עדיפות ל Windows 7 Pro אך אם אראה שיקר מידי אתפשר על Home. מתכנן בעתיד לשדרג ל Windows 10.

פורסם

לא יכול לחשוב על סיבה לקנות 7 היום.

המחירים יקרים בהשוואה לאיבורי KSP כי זו גרסה שונה. איבורי KSP זה OEM, במקומות אחרים אתה קונה retail. יש לזה משמעות, חפש בגוגל או פה.

פורסם
  • מחבר
לא יכול לחשוב על סיבה לקנות 7 היום.

המחירים יקרים בהשוואה לאיבורי KSP כי זו גרסה שונה. איבורי KSP זה OEM, במקומות אחרים אתה קונה retail. יש לזה משמעות, חפש בגוגל או פה.

חשבתי לקנות את 7 בגלל שעדיף שתיהיה לי האפשרות לחזור אליה אם לא אתרגל לווינדוס 10.

האם זה באמת משנה לשימוש ביתי איזה גרסא לקנות? OEM או RETAIL?

פורסם

אני לא לגמרי בקיא בפרטים המדוייקים... אני לא יודע אם אתה יכול לקנות OEM בלי לקנות מחשב חדש. בכל מקרה OEM לא ניתן להעברה בין מחשבים, ואם תבצע שינוי חומרתו במחשב יכול להיות שתצטרך לפנות למיקרוסופט כדי לחדש את הרשיון.

פורסם

האתר שקישרתי אליו אמין מאוד

אני בעצמי רכשתי ממנו windows 8.1 וגם משחקים.

פורסם

בעקרון Win 7 "פרוץ" עם אקטיבציה מתעדכן ל 10 ללא כל בעיה - ואז בעצם יש לך 10 "חוקי". - מנסיון

לכן אני אל רואה שום סיבה הגיונית לקנות מערכת הפעלה, חבל על הכסף.

פורסם

בעיקרון יש סופרים בארץ עם שומרים רוסים זקנים שלא שמים לב שלא שילמת. לכן אני לא רואה סיבה לשלם על קניות בסופר, חבל על הכסף.

ואל תדאג, זה שמייקרוסופט עדכנו לך את מערכת ההפעלה לא הופך אותה לחוקית.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

Retail הכי יקר - אבל ניתן להעביר ממחשב למחשב

OEM ניתן "בקניית מחשב חדש" - הבעיה היא שלא ניתן להעביר ממחשב למחשב או שזה מסובך

ישנה האפשרות של Volume Licensing אני לא כל כך בטוח לגביה, והיא ניתנת לקנייה בכמות.

פורסם
בעיקרון יש סופרים בארץ עם שומרים רוסים זקנים שלא שמים לב שלא שילמת. לכן אני לא רואה סיבה לשלם על קניות בסופר, חבל על הכסף.

ואל תדאג, זה שמייקרוסופט עדכנו לך את מערכת ההפעלה לא הופך אותה לחוקית.

שלום לך הצדיק התורן.

רק מידע את מר פותח שרשור באפשרויות נוספות שיש לו, כאלה שלא יפתחו לו תיק פלילי במשטרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים