עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט 5-5.5 אלף

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?5500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך בתקווה עד 5000

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : adobe photoshop cc , adobe after effects cc

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.watch dogs , titanfall , call of duty advanced warefare , skyrim , soldierfront ......

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ רוב הזמן ואולי גם לטלווזיה 46 אינץ , אבל למפרט להתחשב רק ב24 .

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : כן אוזניוות אם אפשר אבל אם צריך לפתוח בפורום ציוד היקפי על המלצה אז אני יפתח.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בשבוע -שבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?אם ניתן במסגרת התקציב אז למה לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המפרט שאני בניתי:

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | תל-אביב | קריית מלאכי

מעבד: 1449 ₪ - Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150

לוח אם: 559 ₪ - * מבצע * - MSI H97 Gaming 3 S1150

זכרון: 239 ₪ - * מבצע * -8GB Transcend DDR3 1600Mhz

כרטיס מסך: 1220 ₪ - * מבצע * - MSI R9 380 4G DDR5 TwinFrozr GAMING

דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

כונן אופטי: 120 ₪ - Asus DVD-RW X24

מארז: 475 ₪ - Corsair Carbide 400R Black

ספק כוח: 430 ₪ - SeaSonic 650W 80+ Gold SSP-650RT

קירור אוויר למעבד: 115 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

ציוד שמע לגיימרים : 470 ₪ - SteelSeries Siberia v3 Black

מחיר סופי: 5346 ₪ למזומן

5452 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

אני יודע שבניתי את המפרט בSTARTPC אבל רציתי לדעת האם הם אמינים?כי הם הכי זולים מכל החנויות שבדקתי.

נערך על-ידי yoni111

פורסם

לא ציינת בסוף את רזולוציית המסך שזה בעצם מה שמעניין ימצחיק...

חוץ מזה אתה חייב לפרט מה מהות השימוש בAe, שהוא למעשה מצריך הביצועים הגדול בחבורה אם וכאשר מתעסקים בו בצורה מסיבית.

זה למטרות פרנסה ?

מה התדירות ?

אילו סוג סצנות ?

3D כבד ? רינדורים ועניינים ?

או בקטנה רק טקסט וזהו ?

בהנחה שאתה עושה בוא שימוש סביר בלבד שלא לשם פרנסה (כמו כן דורשת סביבת עבודה אופטימלית)

ובהתאם לתקציב, נשמע שמעבד I7\I5 יחד עם כרטיס מסך 970 ואם תחליט לממש את כספי החריגה אז גם כונן SSD,

יעשו אתה עבודה נאמנה . משהו בסגנון מחשב גיימינג HIGH שכזה.

פורסם
  • מחבר

הא נכון צודק , FULL HD , ולהגיד את האמת על AFTER EFFECTS כרגע אני רק מתחיל , אני רוצה ללמוד אותו כי לפי מה שהבנתי הוא הכרחי בעריכה טובה של סרטונים על משחקים וכל מיני דברים , זה לא למען פרנסה או משהו , אגב הGTX 970 יותר טוב מR9 380 ? ולגבי הזכרון של הכרטיס 4GB מספיק ?כי ראיתי כאלה שם עם 8GB ובתוספת מחיר לא כלכך גבוהה יחסית .

איך המפרט בסה"כ? ואפשר לקבל כאן המלצה גם על האוזניות , או שצריך לשאול את זה בציוד היקפי?

פורסם

רק עכשיו ראיתי את המפרט

הוא נראה לי בסדר גמור רק כדאי להחליף את הקשיח בSSD

את הכונן האופטי להוריד לחלוטין (כמה כבר יצא להשתמש בדיסקים? קנה במקומו 7 DOC עם נפח משולש מזה של דיסק, לא ?)

המארז הזה נראה לי ייקר מידי בלי הצדקה מיוחדת, יש לא פחות טובים ממנו בהפרשי מחיר משמעותיים

והספק הזה אווברקייל רציני. אתה תסתפק ב550W בכיף אז חבל, אתה יכול לחסוך עליו באיזה חצי .

בכל מה שחסכנו כאן ניתן להחליף כרטיס ל970 שחזק יותר מה380 ומעניק בממוצע 15FPS יותר במשחקים חדשים בהגדרות גבוהות ברזולוציית FHD. (זה הבדל משמעותי מאוד)

עניין אחר זה התמיכה בהאצת Cuda לתוכנות Adobe, זה אמור להיות קריטי רק לAe אבל שמעתי שניתן לבצע 'פתיחה' לתוכנה כדי שתקבל גם כרטיסים אחרים.

בקיצור יש ל970 מספיק יתרונות כדי שתיקח אותו למרות ההפרש במחיר. וכן, הוא אמור להספיק לך בהחלט בתור מתחיל בAe וכמובן שלמשחקים ..

אה וכמובן שאת האוזניות יש להפריד מתקציב המחשב ולהתייעץ בפורום המתאים.

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
  • מחבר

תוכל לבנות מפרט להשוואה ? ואגב חשבתי גם על הלוח אם יש הבדל בין מה שלקחתי לבין GIGABYTE H97M-D3H , הבדל של 150 שקל בניהם.

ומה זה DOC 7? ואיזה מארז הוא אופצייה טובה יותר? והאוזניות הם חלק מתקציב המחשב חשבתי לקחת מחשב +אוזניות עד 5500 שקל , אבל אם באמת צריך חלוקה חשבתי לחלק את זה ל5000 שקל מחשב +500 שקל אוזניות .

ולגבי זכרון של הכרטיס מסך לא עניתה אם 4GB ,בנוסף למה ששאלתי רציתי לדעת אם 4GB יספיק גם למסך 4K .

והאם 8GB של זכרון ראם מספיק .

פורסם

התכוונתי ל DOK (דיסקאוןקיי)

לי נראה קצת מוגזם 500 שקל אוזניות... מבחינתי האוזניות של מיקרוסופט שעולות 150 שקל הן אחלה. לא רואה לנכון לפגוע בתקציב של המחשב לטובת זה

אבל ההחלטה היא כמובן שלך...

זיכרון ראם מספיק בהחלט כל עוד אתה הולך להשתולל סתם. בכל מקרה קיימת אופציה לשדרוג בכמה מאות בודדות אז אין בעיה.

זיכרון כרטיס, קודם כל זה לא מספיק ל4K בשום מצב ולכן זה בכלל לא רלוונטי

דבר שני 970 ידוע שיש לו חלוקה בזיכרון ל2 יחידות, אחת בעלת 3.5G מהיר ואחת נוספת בעלת 0.5G איטי

כך שלמעשה יש לך שם אפילו פחות מ4G ובכל זאת הכרטיס נהדר בהחלט. אין סיבה ממשית להשקיע ביותר בשביל מחשבים בFHD ובטח שלא בתקציב הגבולי שהוקצב.

לוח אפשר לשבת להשוות באינרטנט ולבדוק בדיוק מה ההבדלים ביניהם אבל אני כבר אומר לך, לא משהו מעניין בכלל..... אפשר לקצץ לטעמי .

תענה על השאלות הנוגעות לתקציב ואבנה לך מפרט בהתאמה .

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה בלהשתולל סתם? מה כבר אפשר לעשות עם הראם ? ראיתי פעם באיזה סרטון שזה יכול להיות משומש כזיכרון מהיר למשחקים אבל אני ממש לא יכול לעשות את זה עם כזה קצת זיכרון ככה שזה לא אפשרי פה.

בכל מקרה התקציב הוא 5K נטו למחשב .

אגב אפשר לדעת למה יש בכלל חלוקה כזאת ל חצי גיגה איטי ושלוש וחצי מהיר?

ולגבי הכונן דיסקים , מעדיף שיהיה אחד כזה אם אני יצטרך .

עריכה:

לא עניתה לי לגבי STARTPC אם הם אמינים .

נערך על-ידי yoni111

פורסם

התכוונתי ל DOK (דיסקאוןקיי)

לי נראה קצת מוגזם 500 שקל אוזניות... מבחינתי האוזניות של מיקרוסופט שעולות 150 שקל הן אחלה. לא רואה לנכון לפגוע בתקציב של המחשב לטובת זה

אבל ההחלטה היא כמובן שלך...

זיכרון ראם מספיק בהחלט כל עוד אתה הולך להשתולל סתם. בכל מקרה קיימת אופציה לשדרוג בכמה מאות בודדות אז אין בעיה.

זיכרון כרטיס, קודם כל זה לא מספיק ל4K בשום מצב ולכן זה בכלל לא רלוונטי

דבר שני 970 ידוע שיש לו חלוקה בזיכרון ל2 יחידות, אחת בעלת 3.5G מהיר ואחת נוספת בעלת 0.5G איטי

כך שלמעשה יש לך שם אפילו פחות מ4G ובכל זאת הכרטיס נהדר בהחלט. אין סיבה ממשית להשקיע ביותר בשביל מחשבים בFHD ובטח שלא בתקציב הגבולי שהוקצב.

לוח אפשר לשבת להשוות באינרטנט ולבדוק בדיוק מה ההבדלים ביניהם אבל אני כבר אומר לך, לא משהו מעניין בכלל..... אפשר לקצץ לטעמי .

תענה על השאלות הנוגעות לתקציב ואבנה לך מפרט בהתאמה .

פורסם
  • מחבר

הגבתה את אותה תגובה פעמיים...

פורסם

חח טעות ...

להשתולל הכוונה להעמיס עליו סתם. אם תפתח מליון לשוניות בכרום סביר שתמלא את הזיכרון עד הסוף ואז תצטרך עוד....

אבל 8G מספיק בהחלט לכל פעילות סבירה. אולי רק פעילות מקצועית בתחום העיצוב הגרפי או אולי מכונות ווירטואליות זה משהו שבאמת דורש יותר זיכרון ראם...

למה עשו את זה? כדי לחסוך בכסף... הם מתגו את זה כ4G וזו הטעיית הציבור, הם קיבלו על זה תביעה וגם הייתה ירידת מחירים .. בכל מקרה זה כרטיס נהדר..

הנה המפרט שאני ממליץ, ולא נקניתי אף פעם בסטאר פיסי אבל על פי חברי הפורום יש ביקורות טובות.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[TABLE]

[TR]

[TD]CM8064601560722.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Intel[/TD]

[TD]CM8064601560113[/TD]

[TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪1497/1467[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]B85M-Pro3.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]ASRock[/TD]

[TD]B85M-Pro3[/TD]

[TD]לוחות אם - Intel LGA1150

B85M-Pro3 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - 4x Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1x PCI Express x16 slots - ...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪296/290[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]HX316C9SR_4.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]HyperX[/TD]

[TD]HX316C9SR_8[/TD]

[TD]זכרונות - DDR3 - לנייח

HX316C9SR_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL9 DIMM XMP - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Savage Series - 8192MB - HX316C9SR/8...

אחריות לכל החיים[/TD]

[TD]₪238/233[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]GV-N970IXOC-4GD.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Gigabyte[/TD]

[TD]GV-N970IXOC-4GD[/TD]

[TD]כרטיסי מסך - nVidia PCIe

GV-N970IXOC-4GD - Gigabyte - GeForce GTX970 GPU - Suitable for Mini-ITX/mATX Builds...

שלוש שנים אחריות - מגיע עם METAL GEAR SOLID V:THE PHANTOM PAIN במתנה[/TD]

[TD]₪1754/1719[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]CT250MX200SSD1.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Crucial[/TD]

[TD]CT250MX200SSD1[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT250MX200SSD1 - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 7mm (with 9.5mm adapter) - 555/500 MB/s - MX200 Series...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪510/500[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ST2000DM001.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Seagate[/TD]

[TD]ST1000DM003[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...

שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן[/TD]

[TD]₪253/248[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]8C-S340015-RRM.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]NZXT[/TD]

[TD]8C-S340015-RRM[/TD]

[TD]מארזי מחשב - ATX מארז

8C-S340015-RRM - NZXT - NZXT Source 340 Glossy Matt Black Red - No power supply included...

שנה אחריות[/TD]

[TD]₪375/368[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SS-400ET.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Seasonic[/TD]

[TD]SS-500ET[/TD]

[TD]ספקי כח - ATX

SS-500ET - Seasonic - 500W - ATX12V V2.31 compliant - 82% efficiency - 80plus Bronze - Active PFC - 4 and 8pin CPU connectors - 2 x 6pin PCIe connectors - 120mm fan...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪238/233[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]UCACO-FI11001-CSA01.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Arctic[/TD]

[TD]UCACO-FI11001-CSA01[/TD]

[TD]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

שנה אחריות[/TD]

[TD]₪146/143[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SERVICEFORUM.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Plonter[/TD]

[TD]SERVICEFORUM[/TD]

[TD]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...[/TD]

[TD]₪1/1[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

5308.00 / 5202

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=30622

* המפרט היפה הזה מותיר לך רק 300 שקלים לטובת אוזניות, כמחצית הסכום שרצית...

אם אתה מתעקש לקצץ תוכל לבחור מארז זול יותר ללא בידוד אקוסטי וקירור REV7, מה שעשוי להגביר את רמת הרעש

ואם זה לא מספיק חסכון אז לבחור SSD מדגם BX100 שזול באיזה 100 שקלים, עשוי לגרום להערכת זמני הטעינה של חלונות (על פי השוואות בפרסומים ברשת).

שוב, אם אתה שואל אותי? קצץ באוזניות במקום בחומרה.... וחלילה לא שאני מזלזל בציוד מקיף. בדרך כלל באוזניות ההבדל בין 300 ל500 זה רק השם . .

פורסם
  • מחבר

לא חושב שיש צורך בSSD במיוחד לא כזה גדול של 250GB ,זה כזה ישפיע על הביצועים של המחשב לעומת חומרה חזקה יותר? והלוח האם שבחרתה פשוט מדי לטעמי ,תוכל להסביר למה עדיף לקחת אותו ולא את מה שהצעתי?אגב בדקתי קצת מחירים וראיתי שהR9 390 עולה פחות קצת מהGTX 970 והבנתי שהוא חזק יותר ממנו בכמה אחוזים ,אבל מעטפת החום שלו בשמיים (275w) , ככה שצריך ספק של לפחות 600w , אז הספק שלקחתי יספיק? אבל לא הבנתי אם ה-275w שהוא צורך זה בעומס מלא או במצב אידיאלי ,אני חושב שזה בעומס מלא אבל אני שואל רק כדי להיות בטוח.

אני יודע שאני ישמע כמו ילד , אבל המארז לא כלכך מתאים לי ,יש עוד אפשרויות חוץ ממנו? איך ה-antec p100 לעומתו?

עריכה:

ושוב לא עניתה לי לגבי STARTPC , האם הם אמינים? כי הם זולים יחסית למתחרים .

נערך על-ידי yoni111

פורסם

כבר עניתי על STARPC, אמרתי שלא קניתי אצלם מעולם אך חוות הדעת של חברי הפורום היא חיובית בהחלט.

לידיעתך מעבד תפקידו לחשב חישובים בשנייה.

כל עוד אתה עושה שימוש סביר וסטנדרטי, כמות החישובים שאתה עושה לא ממלאת לו רבע מכוח העיבוד של המעבד.

התוצאה היא שכל החישובים מתבצעים בזמן אמת ללא כל עיקוב נוסף.

מאיץ גרפי פקידו לבצע חישובים בדומה למעבד רק שההבדל הוא שכאן החישובים הם גרפים.

חבל שליבה כלכך חזקה מוקצת לדבר אחד בלבד - חישובים גרפיים. על כן כל עוד אין חישובים גרפיים תלת מימדיים מרובה אובייקטים עם טקסטורות מטורפות ורזולוציות משוגעות

אין סיבה שכרטיס לא יצליח לעמוד במספיק חישובים בשנייה על מנת לתת הנפשה רציפה (כאמור 24FPS לפחות).

מכאן אנו לומדים שצוואר הבקבוק הגדול ביותר במחשבים כיום הוא בכלל בכונן הקשיח.

כונן מכאני בנוי כמו איזה פאטיפון ישן, פלאטה ומחט. פשוט מסובב וכותב.

התהליך הזה גורם לעיקובים. כשהמחשב צריך משהו, הוא צריך לסובב את הדיסק ולהזיז את המחט עד למקום שבו נמצא המידע במערכת על מנת לטעון אותו.

זמן הגישה כאן הוא מאוד מאוד מוגבל. בכונני פלאש (SSD) זה כבר לא פועל בצורה מכנית ולכן זמני הגישה מתקצרים משמעותית בכל דבר שאתה עושה במחשב.

הדבר הכי מפתיע הוא הפעלת המחשב, במקום להמתין בעלייה 30 שניות ~ דקה למחשב שזה הרגע פורמט, אתה תמתין 7 שניות בלבד (!)

והמחשב כבר מוכן לעבודה. לא צריך לחכות שמשהו יעלה. זה כי הכונן מספיק להאכיל את המעבד בזמן אמת (כמעט) בהשוואה לכונן קשיח שמתחיל להסתובב ולחפש מידע.

אגב קשיח מאט עם הזמן כי הקבצים מתפזרים במקומות שונים בדיסק במקום להיות בחלק אחד בלבד, מה שגורם לזמני הגישה להתארך עוד יותר (דיפרגינג) בSSD זה לא קורה.

SSD לא גורם לעליה איטית עם הזמן. הוא נשאר בשיא תמיד (כמעט). לעוד מידע גש לפורום המתאים קרא קצת בנעוץ, משם למדתי הכל קניתי לעצמי אחד וזה משנה את החיים.

זה הדבר הכי חשוב במחשב. לקחתי מחשב עתיק נייד גרום בקושי זז עם 2G ראם שמתי לו SSD והוא פתאום התעורר לחיים ...... תבין לבד מה המשמעות.

כרטיס:

בדוק את עצמך. תראה השוואות ביוטיוב, כבר אמרתי לך. 970 נותן ממוצע גבוה יותר ב15FPS שזה מאוד משמעותי.

אבל אני רואה שפתאום קפצת ל390, שמת לב מה המחיר שלו נכון ?

הוא קצת יותר חזק מה970 וגם לא בכל המקרים אבל בתאכלס לכרטיסים של אנווידיה יש תמיכה רחבה יותר בטווח הרחוק. זה מה שאני יכול להגיד אחרי הרבה כוויות מATI .

אני נצמד להמלצה של 970. לא פוסל חלילה 390 אבל הוא עולה יותר ולא בהכרח טוב יותר .. .

מארז: למה לא? בטח שיש משהו אחר, קח מה בא לך. אני פשוט נדלקתי על העיצוב שלו, הוא גדול עם אחלה קירור וגם מכיל בידוד אקוסטי לכן אני ממליץ עליו....

אהה ושכחתי את הלוח:

הוא זול יותר באופן משמעותי ואתה לא צריך יותר מזה. הוא עושה את אותה עבודה אתה יודע אחרי הכל זה רק לוח...

הכי חשוב זה שאת את הסכום שנחסך בחרתי לתעל במקומות אחרים....

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
  • מחבר

חשבתי עכשיו על כיוון אחר לגמרי , קראתי את הכתבתה שמישהו כאן עשה על I7 6700k ואמרו שיש לו ליבה גראפית יחסית חזקה אז חשבתי על משהו כזה:

מעבד: 1690 ₪

- * חדש במלאי * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151

לוח אם: 940 ₪

- * חדש במלאי * - MSI Z170A GAMING PRO S1151

זכרון: 390 ₪

- * מבצע * - 8G Crucial Ballistix Sport DDR4 2400Mhz. כמות: 2

דיסק קשיח: 559 ₪

- SSD Crucial MX100 256GB SATA III

כונן אופטי: 120 ₪

- Asus DVD-RW X24

מארז: 530 ₪

- NZXT Phantom 410 Black

ספק כוח: 545 ₪

- Corsair 650W 80+ Gold CS650M

קירור אוויר למעבד: 115 ₪

- * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

מחיר סופי: למזומן 5279 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 5384 ₪

פורסם

השיפור בליבה הגרפית הוא לא יותר מידי משמעותי וזה עוד בהשוואה לשוק הליבות המובנות.

כשלוקחים את הנתונים ומשווים במגרש של הגדולים, השיפור הזה לא אומר כלום... לא ניתן לשחק עליו שום משחק חדיש בצורה נורמלי.

תן לעצמך רול בק ותחזור למפרט שנתתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים