עבור לתוכן

הפיכת Dlink 6740-H1 לברידג'

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, בהמשך לפוסט הנל (שאף אחד לא עונה לי שם משום מה), נתקלי בבעיות בהפיכת ה6740 למצב ברידג'..

קצת רקע,

הדי לינק על גרסת 1.01.25, הדגם הוא H1

אני צריך להופך אותו לברידג', על מנת שאוכל להשתמש בראוטר שקניתי (הוא בקופסא, אין לו שימוש כרגע..).

ניסיתי את כל המדריכים שקראתי, השיטה שהכי הבטיחה הייתה השיטה של:

מחיקה של כל הרשומות בPPoE WAN

ואחרי זה ליצור פרופיל של BRIDGE ב"OTHER WAN"..

חלק מהמדריכים אמרו לכבת DHCP וכו', אבל כולם לא עבדו..

במדריך אחד היה כתוב לבדוק בSTATUS ולראות שהכל תקין ב"INTERNET INFO" , אבל אצלי משום מה הסעיף הזה בכלל לא מופיע..

לאחר כל מיני בדיקות הבנתי שהבעיה לא בראוטר, משום שניסיתי לחייג גם דרך החייגן במחשב - וזה לא עובד..

כמה דברים שאני חושב שחשוב לציין,

כל המדריכים ישנים (2011-2013) ולפי דעתי יכול להיות שהממשק השתנה קצת

יכול להיות שהמדריכים בעצם נועדו לדגמים אחרים? אם אני לא טועה יש גם את דגמי G1 וG2

ב"OTHER WAN" יש לי שם שתי פרופילים, לא הבנתי אם צריך למחוק אותם או לא? לא מצאתי לזה התייחסות בכל המדריכים שחיפשתי (תמונה מצורפת)

ועוד שאלה, הבנתי שיש לבזק ממשק TR69 שדרכו הם יכולים לשנות את ההגדרות, זה נכון? אני אצטרך להגדיר את זה בעצמי (בעזרת נציג) או שהם יגדירו את זה מרחוק?

תודה מראש לכל העוזרים, לפני שהחזרתי את הראוטר לקופסא בדקתי את הWIFI וגיליתי שהוא סוף כל סוף משדר למקומות בבית שבהם הראוטר לא שידר, ולכן חשוב לי שהוא יעבוד כבר..

:D

פורסם

משער שזה אותם הגדרות, זה לא בדיוק אותו דגם.

פורסם
  • מחבר

תודה,

ניסיתי (כנראה) את כל הדרכים של כל המדריכים, שום דבר לא עובד לי..

אם אני אצלצל לבזק הם יוכלו לטפל בזה?

פורסם

כן, אם אתה לא במסלול תמיכת רשת ינסו לצרף אותך זה כולל אחריות על הנתב, לשיקולך, ניתן גם לשלם תשלום חד פעמי לתמיכה חיצונית שעובדת איתם, או שיעזרו לך בלי קשר לכלום, תנסה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

תודה על העזרה, אנסה לצלצל אליהם בימים הקרובים אם יהיה לי זמן..

בנתיים, יש לאנשים עוד פתרונות?

תודה מראש לכולם!

פורסם

תאפס את הראוטר ותעשה את הפעולות בסרטון.

תבדוק קודם כל חייגן רגיל ממחשב ישירות לברידג'. אם זה עובד אתה צריך לבדוק את הראוטר שאתה מנסה לחבר.

פורסם

יש לי את אותו הראוטר (D-Link 6740U H1) ואני משתמשת בו במצב Bridge/בתור מודם עם ראוטר אחר.

עד כמה שאני זוכרת (זה היה מזמן), צריך למחוק את החייגנים ב-WAN וליצור חייגן חדש תחת Other Wan מסוג Bridging תחת תשתית PTM או ATM (תלוי בתשתית באיזור שלך, זה צריך להיות על 0.0.1 ולא 0.0.48).

אחרי זה צריך לשמור את השינויים, לעשות Restart לראוטר של בזק (אתחול/הפעלה מחדש, לא איפוס) ולחבר את הראוטר של בזק לכניסת ה-WAN בראוטר החדש שלך. אצלי זה עובד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

משהו קרה פה ואין לי מושג מה..

לפי כל המדריכים הבנתי שVSDL זה PTM וASDL זה ATM..

ניסיתי את כל הדרכים של PTM, ולא עבד..

מרוב ייאוש ניסיתי את ATM- ופלא, פתאום הכל עובד..

כמובן שאין צורך לציין שאני מחובר על 40 מגה.. יש למישהו הסבר למה שקרה פה?

תודה מראש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים