עבור לתוכן

נתב Netbox האם משפיע על משחקי רשת?

Featured Replies

פורסם

יש לי נתב Netbox של נטוויז'ן. הבן משחק ב DOTA2 יש לו לאגים והפינג קופץ לו עד לרמה שהמשחק בלתי שחיק ואף מתנתק. הציעו לנו לעבור לטריפל C. אני מעוניינת להשאיר את קו הטלפון על נטוויז'ן וזה אומר שיהיה לי נתב שלהם. טריפל C אומרים שאפשר להשאיר את הNetbox גם אם מתחברים דרכם (באנדל שזה ספק + תשתית) ומה שצריך לעשות הוא לקבל מהם ססמה ושם משתמש לבקש מנטוויז'ן שיגדירו את הנתב. השאלה שלי היא האם הבעיה במשחק יכולה לנבוע מהנתב או שלא משנה איזה נתב יש לי והגורם החשוב הוא הספק והתשתית.

תודה

פורסם

הנתב הזה כולל מודם?

פורסם
  • מחבר

כן בדקתי באתר נטוויז'ן כולל מודם בתקן N

פורסם

לפי מה שקראתי הוא מודם רק עבור תשתית בזק, עם מי אתה מחובר? הרעיון שתתחבר בלי הקופסא.

פורסם
  • מחבר

התשתית היא בזק כי בזק הוא ספק על (ספק על נוסף הוא Hot). כל שאר החברות כולל טריפל C עושות באנדל על תשתית בזק

פורסם

זה יכול לנבוע מהנתב. הנתב הזה לדעתי די גרוע ככה שיש סיכוי.

אבל באותה מידה זה יכול לנבוע מתשתית, ספק, או ציוד אחר אצלכם בבית (מחשב, כרטיס רשת).

ניתן יחסית בקלות לבדוק את עניין הספק. לשלם על משתמש בספק אחר, להתחבר דרכו, ולנסות.

אם נפתר אז הבעיה בספק. אם לא אז פשוט מבטלים את המנוי לספק החדש ועוברים לאופציה הבאה מבחינת מקור התקלה.

פורסם
  • מחבר

טריפל C הציעו את הנתב D-Link 6740 U האם אתה מכיר אותו?

פורסם
יש לי נתב Netbox של נטוויז'ן. הבן משחק ב DOTA2 יש לו לאגים והפינג קופץ לו עד לרמה שהמשחק בלתי שחיק ואף מתנתק. הציעו לנו לעבור לטריפל C. אני מעוניינת להשאיר את קו הטלפון על נטוויז'ן וזה אומר שיהיה לי נתב שלהם. טריפל C אומרים שאפשר להשאיר את הNetbox גם אם מתחברים דרכם (באנדל שזה ספק + תשתית) ומה שצריך לעשות הוא לקבל מהם ססמה ושם משתמש לבקש מנטוויז'ן שיגדירו את הנתב. השאלה שלי היא האם הבעיה במשחק יכולה לנבוע מהנתב או שלא משנה איזה נתב יש לי והגורם החשוב הוא הספק והתשתית.

תודה

הוא מחובר לנתב באופן חוטי או אלחוטי?

פורסם
  • מחבר

מחובר אלחוטי

פורסם

תנסה חוטי.

פורסם

הראוטר הנוכחי שלך לכל הפחות מוצר סיני סוג ב', אבל לא רק הוא יכול לגרום לחוסר היציבות של החיבור.

קודם כל, בארץ קשה מאוד להיות גיימר כי חיבור הרשת שהוט ובזק מציאות מגיע עם UPLOAD מאוד נמוך, איכות תשתית (פיזית) ברמה נמוכה והניתוב מהספקים לעיתים קרובות רחוק מלהיות אופטימלי, כך ש:

החלפת ספק יכולה לשפר את הניתוב לחו"ל, אבל כדי לקבל ניתוב טוב בCCC הם ידרשו תשלום נוסף (לא זוכר כמה).

אם הבן שלך רוצה לשחק, תסבירי לו בבקשה שישכח מהמושג "WIFI" וילך לקנות כבל cat5e איכותי.

החלפת הראוטר יכולה לעזור לשפר את יציבות החיבור באופן כללי, הייתי ממליץ על TP-LINK W9980 (שימי לב לדיונים לגביו, יש לו גם חסרונות).

אפשר להשיג שיפור נוסף בכל הקשור לניתוב ע"י שימוש בשרתי פרוקסי כגון wowping. (לא קשור לספק).

פורסם
מחובר אלחוטי

בחיבור אלחוטי ה-PING-ים גבוהים ובלתי צפויים. החלפת הנתב לא תשנה הרבה - מה שכן יעזור הוא חיבור קווי לנתב.

פורסם

קודם כל יש את עניין הWIFI

תבטל את המשתנה הזה באמצעות חיבור פרוביזורי בכבל רשת ותבדוק את הביצועים

בשלב הבא תתחבר ישירות למודם באמצעות חייגן ללא הראוטר

סביר שהשלב הזה יפתור לך את הבעיה. אם כך אכן הNETBOX שלך עושה בעיות .

פנה לספק שהוא יסתבך ויריב עם זה. בשביל זה אתה משלם לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים