עבור לתוכן

לא מצליח ליצור costum resolution בכרטיס של AMD

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך HD7770. המסך שלי הוא CRT. משום מה, בתפריט בחירת הרזולוציה בווינדוס7- לא מופיעה רזולוציית 1280X1024. אני יכול לבחור אותה "ידנית", אבל הבעיה היא שאני רוצה לשחק משחק בשם company of heroes 2, שמאפשר לי רק את הרזולוציות שמופיעות בתפריט ה"סטנדרטי".

ניסיתי להשתמש במדריך הזה:

-First go to AMD catalyst and look under Information, then Software.

-Look for the 2D Driver Path. Make a note of the Path as you'll need it later.

-Go to start menu search for RegEdit

-Open Regedit as Administrator (You must open as admin otherwise regedit will not save changes).

-Open the folder as described in the 2D driver path.

-Look for a registry file in that folder called DALNonStandardModesBCD2 click Modify then add your chosen custom resolution to the list. (Mine was for 1440x900 14 40 09 00 00 00 00 60 - the last two digits denote refresh rate)

-Exit Regedit

-Reboot

-Check Windows display and Catalyst Control to see your new resolution

פשוט לא עובד. ניסיתי לשנות את זה גם בקובץ המקביל, בשםDALNonStandardModesBCD1. כלום. זה שומר את הנתונים, אבל שום דבר לא משתנה.

יש למישהו פתרון אחר?

פורסם
  • מחבר

לא עובד :-(

יש רעיון נוסף?

פורסם

כן קנה NVIDIA והבעיה תיפתר

פורסם

^ איזה תגובה עניינית ומקצועית..פפששש שיחקת אותה.

לפותח הדיון.

בדרך כלל מסכי CRT מציגים רזולוציה של 800X600 או 1024X768, כנראה שזה המצב אצלך.

במסכי LCD המצב קצת שונה, והם תומכים ברזולוציות שונות.

המסך שלך פשוט לא יכול להציג את הרזולוציה שציינת, בכל אופן 1600X1200 זה המצב האידיאלי במקרה שלך (והטוב יותר).

אם בתפריט של המשחק יש לך את האופציה של 1600X1200 אז תבחר בה. כמו שציינתי, זה המצב הטוב ביותר בשבילך.

פורסם

אם אתה לא רואה את הרזולוציה אז המידע שמגיע מהמסך (DDI) לגבי התמיכה ברזולוציות כנראה לא תקין או לא קיים. אתה עדיין יכול להעביר את הבורר לשם ואז תראה את הרזולוציה ותוכל לבחור בה.

פורסם
  • מחבר

לyoni dahan: המסך שלי כן תומך ב1280*1024. לפני ווינדוס 7, הרזולוציה הזאת תמיד הופיעה ועבדה כראוי. לגבי 1600:1200: אי אפשר לשחק ברזולוציה הזאת, כי היא נתמכת רק עם קצב רענון של 60HZ, דבר שמאד קשה על העין במסכי CRT. יש צורך בלפחות 75HZ.

לXVERTIGO: אין שום בעיה להעביר את הבורר ולבחור איזו רזולוציה שאני רוצה, אך כפי שציינתי, הבעיה היא שהמשחק company of heroes 2 מציג אך ורק את הרזולוציות שמזוהות אוטומטית על ידי ווינדוס, כך שלא ניתן לשחק את המשחק ברזולוציה הרצויה..

פורסם

נסה למצוא ולהתקין דריבר (קובץ inf) לדגם המסך שלך.

פורסם
לyoni dahan: המסך שלי כן תומך ב1280*1024. לפני ווינדוס 7, הרזולוציה הזאת תמיד הופיעה ועבדה כראוי. לגבי 1600:1200: אי אפשר לשחק ברזולוציה הזאת, כי היא נתמכת רק עם קצב רענון של 60HZ, דבר שמאד קשה על העין במסכי CRT. יש צורך בלפחות 75HZ.

לXVERTIGO: אין שום בעיה להעביר את הבורר ולבחור איזו רזולוציה שאני רוצה, אך כפי שציינתי, הבעיה היא שהמשחק company of heroes 2 מציג אך ורק את הרזולוציות שמזוהות אוטומטית על ידי ווינדוס, כך שלא ניתן לשחק את המשחק ברזולוציה הרצויה..

תבדוק אם הפתרון הזה עוזר לך....

http://www.sevenforums.com/tutorials/255-screen-resolution-display-settings.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים