עבור לתוכן

רוצה לשחק משחקים רציניים, לשדרג או לקנות חדש?

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי את המחשב dell inspiron 17r special edition רציתי לדעת אם אני מחליף את כרטיס מסך החיצוני אני יוכל לשחק במשחקים רציניים (GTA V, ac-unity, witcher 3 וכו...)? ואם זה לא משתלם אז לאיזה מחשב נייד אני יכול להשתדרג ולא לעבור את ה- 6000ש"ח Processor 2.3GHz Intel Core i7-3610QM Memory 8GB, 1,600MHz DDR3 Hard drive 1.0TB 5,400rpm / 32GB SSD Chipset Intel HM77 Graphics Nvidia GeForce GT 650M / Intel HD 4000 Operating system Windows 7 Home Premium (64-bit) Screen size (diagonal) 17.3

פורסם

יש לך כבר מחשב נייד עם I7.

אתה הולך להוציא 6000 על מחשב נייד חדש רק כדי לשחק משחקים כבדים, ואתה אפילו לא שוקל לקנות מחשב נייח למטרה זו?

פורסם

כרטיסי Mobile חלשים פי כמה מכרטיסי Desktop תהיה בטוח שגם עם כרטיס Midrange כגון 750m ומעלה לא תראה שיפור מהכרטיס הנוכחי.

מה הסיבה שאינך רוכש נייח?

פורסם
  • מחבר

אני כל הזמן עובר דירות ואין לי ממש מקום מסודר למחשב נייח.

אז איזה כרטיס אני צריך בשביל שינוי רציני? או שהאפשרות היחידה שלי זה לקנות חדש?

פורסם
כרטיסי Mobile חלשים פי כמה מכרטיסי Desktop תהיה בטוח שגם עם כרטיס Midrange כגון 750m ומעלה לא תראה שיפור מהכרטיס הנוכחי.

מה הסיבה שאינך רוכש נייח?

זה לא ממש נכון, הפער הולך ומצטמצם. בדור האחרון למשל, 980M מהווה כ-75% ביצועים מ980.

http://www.anandtech.com/show/8585/nvidia-geforce-gtx-980m-970m-mobile-maxwell-gm204/2

פורסם

אז קנה מחשב נייח עם מארז קטן לו ידית.

600

T925-2248-maina.jpg

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

אז לא לשדרג או שכן??

ובכל מקרה מה המפרט הטוב ביותר למחשב נייח לגיימינג לא יותר מ 5,000ש"ח

פורסם
זה לא ממש נכון, הפער הולך ומצטמצם. בדור האחרון למשל, 980M מהווה כ-75% ביצועים מ980.

http://www.anandtech.com/show/8585/nvidia-geforce-gtx-980m-970m-mobile-maxwell-gm204/2

ראית כמה עולה נייד גיימינג עם כרטיס שכזה? :)

לדעתי כל הקשור לנייד גיימיג שהחסרונות שלו די ידועים כגון:

טמפרטורה.

ביצועים.

מחיר.

משקל.

סוללה.

חלק יקר בטירוף במקרה של תקלה.

לא שווה את הכסף לצערי.

פורסם

ראיתי איזה חום בחוץ היום? :)

או במילים אחרות, אין קשר בין הדברים. לא דיברנו על העלות שלהם אלה על הביצועים.

הדור MAXWELL השני של נוידיה צימצם פערים בצורה יפה מאוד בין כרטיסי מסך דסקטופ לניידים. הבאתי לך דוגמא ל-980 כי זה מה שמצאתי, אבל האחוזים דומים גם בשאר הדגמים.

פורסם

במחיר של לפטופ גיימינג שכולל 980m אפשר לקנות נייח עם 980ti, ומסך רציני שיתן הרבה יותר חווית משחק.. הייתה תקופה שגם אני הסתובבתי עם הנייח שלי, אבל זה שווה את זה

פורסם

^^^

אבל אתם מסרבים להבין שיש אנשים שחשוב להם הניידות!

מה שכן בפחות מ-8000ש"ח כיום זה לא משתלם ולא עובד טוב ובאמת במצב כזה עדיף נייח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד, נראה לי שאני הולך על מחשב נייח חדש אבל אני אחשוב על זה קצת.

פורסם
^^^

אבל אתם מסרבים להבין שיש אנשים שחשוב להם הניידות!

מה שכן בפחות מ-8000ש"ח כיום זה לא משתלם ולא עובד טוב ובאמת במצב כזה עדיף נייח.

הניידות של מחשב 17 גם ככה מוגבלת, מה גם ששילוב מנצח של מחשב כזה וגיימינג דורש שקע זמין.

גם אני הייתי הולך עם מחשב נייח, שילוב מנצח של אורך חיים ארוך יותר ותמורה טובה יותר של עלות תועלת.

פורסם

רק מציין שב5 אלף אי אפשר לקבל נייד מוצלח לגיימינג

אם הניידות שהוא דורש היא בסך הכל במעבר דירות שזה בטח לא עובר את ה5 פעמים בשנה, נראה לי לא סיפור גדול מידי בשביל נייח אחד.

בנוגע למיקום מסודר בבית, הרשה לי להמליץ לך על משהו בסיגנון HTPC ותחבר אותו בסלון לטלוויזיה בדיוק כמו הממיר של יס. איך ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים