עבור לתוכן

איזה מסך מן הבאים הכי כדאי לי לקנות לגיימינג?

Featured Replies

פורסם
תזהר מאודדדד לקנות תמסך הזה חרא של מסך מסריח אם אתה רוצה סרטן תקנה אותו. באתי לחנות לקנות אותו ביחד עם המחשב תודה לאלוהים שהראו לי אותו בפעולה. התמונה נמרחת בצורה מטורפת שאין דברים כאלה תעשה לעצמך טובה ואל תקנה תמסך הזה! קניתי אחר מצוין של דל ב900 מסך מדהים שווה כל שקל אבל שוב *תזהר לקנות תמסך הזה של אייסר*

- - - תגובה אוחדה: - - -

מציע לך לבטל תהזמנה כמה שיותר מהר מסך פח

כל כך גרוע? אתה בטוח שזה היה הדגם הזה בחנות?אפשר לדעת איזו חנות ?אולי אני גם אקפוץ לראות.

נראה לך שזה יהיה יותר טוב מacer?

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VX2363S

תודה.

פורסם

עד כדי כך? אני כרגע עם מסך פשוט וישן בגודל 17 אינצ', קשה לי להאמין שזה יהיה גרוע יותר.

אין לי תקציב למסך יקר יותר.

פורסם

קשה לי להאמין שאיזשהו מסך היום יהיה גרוע כמו שהוא מתאר, אלא אם הוא חובר עם כבל VGA רופף/תקול/סובל מהפרעות ו/או הורץ ברזולוציה הלא נכונה. עם זאת, אין לי מושג איך הם בדקו בחנות.

בסופו של דבר לא זכור לי ששמעתי תגובות מאנשים שבאמת קנו והשתמשו במסך הנ"ל של אייסר בתנאים נכונים ואמיתיים. תאורטית יכול להיות שהוא באמת גרוע, אבל שוב - אני סקפטי.

נראה לי שבמחיר הזה שווה לקחת את הסיכון, במיוחד אם אתה מעדיף לא להוציא יותר. אם תשנה את דעתך, הרי שלהוסיף כסף ולקחת משהו אחר תמיד יהיה אפשרי.

פורסם

אפשר להגיב פה:)?

פורסם

למה לא? :)

פורסם

אני הפנתי אותו לפה כדי להיות בטוח.

הוא שלח לי את הסרטון הבא שמתאר את הבעיה: https://youtu.be/5ubBgw_0tuw

אז אני מניח שהברירה היחידה שלי זה להתפשר על מסך tn באותו מחיר כי אין לי כסף להשקיע על dell.

פורסם

נראה כמו "קורונה" של אוברדרייב (לפעמים נקראת overdrive artifacts או reverse ghosting). יש את זה בלא מעט מסכים, וזה לרוב משהו שאפשר למנוע ע"י כיול, שכנראה לא משהו בדגם הזה.

יכול להיות שאפשר להשתלטל על זה אחרי משחק בהגדרות המסך, אך לא בטוח. בהחלט שווה לקחת לתשומת לב.

גם המסך השני (LG כלשהו?) לא חף ממריחות עד כמה שרואים בוידאו, אך שם מדובר ב"מריחות" כהות ולא בהירות, אז זה פחות מפריע.

אכן מצב ביש. :(

פורסם

מה רואים פה?ראיתי את הסרטון שלוש פעמים ברצף.. לא ראיתי כלום.. תוכל להסביר?(בכל זאת כבר כמה שנים שאני עם מחשב נייד )

פורסם

זה אכן לא קל לראות בוידאו שכזה, אך שים לב למעין "צל" שעוקב אחרי החלק המרכזי של המדחף, כאשר מזיזים את התמונה במהירות. בACER (המסך השמאלי) הצל הוא בהיר ודי בולט, ובמסך השני הוא כהה ולכן הרבה פחות מורגש.

פורסם

בעיה מוזרה:)

מכרנו מעל 200 מסכים כאלה, לפני שבועיים קיבלנו תלונה ראשונה ויחידה. פתחנו כמה מסכים בכולם אותה תופעה

בכל מקרה זה מלאי אחרון של מסכים בארץ,לא נראה לי יהיו יותר כאלה

כרגע כל מי שמבקש המלצה על מסך אנו לא ממליצים על אייסר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים