עבור לתוכן

טמפרטורות מטורפות h2O 950 i7-4770 none K

Featured Replies

פורסם

הי חברים, קניתי שלשום קירור חדש h2o 950 עם ביקורות מדהימות, הוא מחובר לי ב push & pull כמו שצריך הכל עובד מצוין ועם המשחה שהגיע איתו כמובן, אבל שמתי לב לטמפרטורות מטורפות, ברמה של 45-55 בביצוע רגיל ללא oc הלוח אם שלי הוא z87-hd3 מעבד 4770 לא k בקיצור המשאבה שעליה פתק to power שהיא פין של 3 מחוברת לפין 4 cpu fan ניסיתי להחליף פינים והכל, ולא משנה איפה אני שם, נדמה שהיא לא עובדת רשום 0rpm ולכן הטמפרטורות כאלה. המחשב ב 50 בביוס. יש לציין כי יש לי מלא מאוררים במחשב ברמה של 2 מלמעלה 2 מקדימה ו2 על הראדיאטור והטמפרטורה בחדר היא 25, בבקשה ממכם עזרה. זה לא תקין שזה מציג0 נכון? וגם שאני מפעיל Prime הוא לא מתאמץ בכלל הוא נשאר כמו שהוא, רק דרך בתוכנה של antec אני יכול להעלות rpm ל מאוררים וזה גורם לרעש עצום וגם הטמפרטורות אפילו לא יורדים במעלה אחת. עזרו לי מצרף תמונות בעוד רגע

3kKdQ5h.png

tfMicAw.jpgmYxsFXh.jpg

פורסם
  • מחבר

עזרה? לפחות תגידו לי אם תקין שהמשאבה נספרת ב 0 RPM בכל תוכנה..

פורסם

אני מנסה להבין מה כאן מטורף. קירורי מים, לפי הכשלון שהם על מעבדי מיינסטרים, הם לא קירורים עדיפים מקירורי אוויר מתקדמים.

אם היה לך 90-95 מעלות אפשר להבין שיש כאן בעיה. 65 זה לא מטורף, זה נורמה על גבול טוב

פורסם
  • מחבר
אני מנסה להבין מה כאן מטורף. קירורי מים, לפי הכשלון שהם על מעבדי מיינסטרים, הם לא קירורים עדיפים מקירורי אוויר מתקדמים.

אם היה לך 90-95 מעלות אפשר להבין שיש כאן בעיה. 65 זה לא מטורף, זה נורמה על גבול טוב

שמע. אני לא יודע מה אתה עושה בצוות האתר אבל אתה ממש. אבל ממש. לא מבין כלום אם אתה אומר ש 65 מעלות זה תקין לשימוש באינטרנט.

ובניתי מחשב לא מזמן 2700K עם קירור H60 מהדגמים שאתה כל כך שונא החזיק PRIME לילה שלם 1000אחוז מאמץ על 72 מעלות גג באוברקללוק ל4.5.

פורסם

אם אתה שם קירור מים סגור על מעבד ללא אפשרית OC ( שגם ככה הגירסאות האלו חמימות ולא סתם עשו להם ריפרש )

כנראה שאתה לא המבין פה

55 מעלות על סטוק זה הגיוני לאור החום המטורף שעובר עלינו השבוע

סירקולציה אבק מריחה לא נכונה של המשחה או התקנה כושלת של הקירור גם יכולה להיות בעיה

לפי מה שזה נשמע הכל תקין וסביר

פורסם
שמע. אני לא יודע מה אתה עושה בצוות האתר אבל אתה ממש. אבל ממש. לא מבין כלום אם אתה אומר ש 65 מעלות זה תקין לשימוש באינטרנט.

ובניתי מחשב לא מזמן 2700K עם קירור H60 מהדגמים שאתה כל כך שונא החזיק PRIME לילה שלם 1000אחוז מאמץ על 72 מעלות גג באוברקללוק ל4.5.

הגיוני, 2700K קר מ-4770.

פורסם

אם זאת הטמפ' במאמץ מלא , היא נורמאלית לחלוטין ואל תשווה בכלל לסנדי ברידג'.

ובפעם הבאה שאתה שואל שאלה בפורום כלשהו ומנהל האתר (שאתה כנראה עוד לא מכיר את הידע שלו) עונה לך תשובה נכונה - על סמך כל הנתונים שמסרת, תגיד תודה או שאל תשאל בכלל:nono:

פורסם

תנתק את המשאבה ותראה האם הטמפרטורה עולה, ככה תגע האם היא עובדת או לא.

פורסם
  • מחבר

איזה מאמץ מלא. אני אומר לכם 55-60 מעלות בפתיחת אינטרנט. קיצור , פתרתי את הבעיה אפשר לסגור. אתם חכמולוגים בלי לקרוא

פורסם

מה עשית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים