עבור לתוכן

יש לי WIN8 חוקי איך אני מוריד WIN10 מבלי שיאספו ממני מידע?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שכל אחד יכול להוריד את ה WIN10 בחינם אבל הוא אוסף כל מיני מידע

ולמי שיש WIN8 חוקי יכול להנות מWIN10 חינם מבלי שיאספו ממנו מידע

מה צריך לעשות בשביל זה ?

תודה מראש

פורסם

מה זאת אומרת "אוסף כל מיני מידע"?

מה הוא כבר יכול לאסוף?

פורסם
  • מחבר

לא יודע הבנתי שכל אחד יכול להוריד בחינם את ה WIN 10 אבל הוא מעביר כל מיני דוחות למייקרוסופט וזה פוגע בפרטיות

והבנתי שלמי שקנה WIN 8 מקבל בחינם את הוינדוס מבלי לספק להם כל מיני מידע שישלח להם

זה ציטוט של בחור שהתקין את המערכת הפעלה WIN 10

" כל דבר שאתם עושים במחשב נשלח אליהם, אם זה קבצי וידאו שאתם רואים בתוכנה שלהם, או קבצי מוזיקה, היסטוריית חיפוש(CORTANA וכו'), קבצים שאתם מורידים למחשב (כל קובץ), סיסמאות WIFI,

ויש גם KEYLOGGER מובנה במערכת (Telemetry) ששומר כל דבר שאתם כותבים ושולח לשרתים של מיקרוסופט, והרשימה ממשיכה וממשיכה.. לא צריך להיות פרנואיד כדי לראות שזה פסיכי לגמרי.

מה אתם אומרים? אכפת לכם מהפרטיות שלכם או "מה כבר אני עושה במחשב"? "

נערך על-ידי GOBLIN17

פורסם

זה לא בדיוק כמו שהוא כותב, אבל כל הדברים האלה קיימים בצורה זו או אחרת. את רובם אפשר לכבות / לא להשתמש בהם, ואז בתאוריה ה"פרטיות" לא פחותה מאשר בWin8.

חשוב להבין שזה לא קשור בכלל לאופן ההתקנה. בין אם אתה משדרג מ8.1 חוקי, או קונה חדש, בין אם אתה מתקין חוקי או פרוץ - הגדרות ברירת המחדל הן אותן ההגדרות.

פורסם

אתה מדבר על דברים שהם חלק מה Thecnical Preview , מה לעשות הם אספו מידע כדי לשפר את המערכת ההפעלה , זה הגיוני הם צריכים את הLogs האלו כדי לראות איפה הבעיות ואיך לתקן אותם , W10 בגרסתה המלאה אותו דבר כמו W8 .

פורסם

שום דבר מזה זה לא משהו שנעשה באותו הצורה אצל חברות אחרות .

פורסם

אתה מתכוון ששום דבר מזה זה לא משהו שלא! נעשה באותו הצורה אצל חברות אחרות?

פורסם

אילו "חברות אחרות" מייצרות מערכת הפעלה? רק Apple ואצלם, למיטב ידיעתי זה אחרת (רוב ההגדרות הן opt-in כך שדרושה הסכמה מפורשת שלך לאיסוף מידע).

כמו כן ההשוואה לא צריכה להתבצע רק לחברות אחרות, אלא גם לגרסאות אחרות של Windows. האם זה היה המצב בגרסאות קודמות?

פורסם

ההשוואה גם יכולה להיעשות מול אנדרויד ושירותי WEB של גוגל וFACEBOOK.

הרי כולם אוספים היום נתונים כאילו מותר להם הכל.

פורסם
אילו "חברות אחרות" מייצרות מערכת הפעלה? רק Apple ואצלם, למיטב ידיעתי זה אחרת (רוב ההגדרות הן opt-in כך שדרושה הסכמה מפורשת שלך לאיסוף מידע).

ב-10 הרוב זה opt-out. בברירת מחדל הרוב מסומן.

ולשואל, כן, יש לך אפשרות שלא יאספו עליך כלום. אתה גם לא חייב לשייך לחשבון מיקרוסופט.

אותו דבר כמו תמיד

נערך על-ידי Roger That

פורסם
ההשוואה גם יכולה להיעשות מול אנדרויד ושירותי WEB של גוגל וFACEBOOK.

הרי כולם אוספים היום נתונים כאילו מותר להם הכל.

מול אנדרואיד - נכון. משום מה אני תמיד מפוקס על PC ומתעלם מעולם הmobile. :)

ההשוואה מול שרותי online אולי נראית טבעית, אך לא מדויקת. בשרותי online אתה יכול לבחור אם להשתמש או לא ואתה יכול להחליט בעצמך מה להעלות לשם ומה לא. זה שונה ממצב שבו מערכת ההפעלה ששולטת על כל מה שנעשה אצלך במחשב מצהירה שהיא הולכת לאסוף, ובעת הצורך גם להפיץ, את כל המידע הקיים על המחשב.

פורסם

הצרכנים אשמים לכן משלמים, במקום לעודד את לינוקס ולגרום לחץ על יצרניות התוכנה והמשחקים ליצר עבורם, נדבקים לחברה דורסנית, (כולל אני).

פורסם

כמו כן ההשוואה לא צריכה להתבצע רק לחברות אחרות, אלא גם לגרסאות אחרות של Windows. האם זה היה המצב בגרסאות קודמות?

בos x ברירת המחדל היא בד"כ opt in אבל בסיום ההתקנה יש לך אפשרות להוסיף את זה (והם לא מסתירים את זה בכפתור express settings )

פורסם
הצרכנים אשמים לכן משלמים, במקום לעודד את לינוקס ולגרום לחץ על יצרניות התוכנה והמשחקים ליצר עבורם, נדבקים לחברה דורסנית, (כולל אני).

כן אנחנו אשמים שאנחנו אוהבים פתרונות קלים ,נוחים ונגישים . ברגע שלינוקס תהפוך ל"שולטת בשוק" (אם זה אפשרי בכלל) אתם אותם אנשי הHardcore linux פשוט תעברו לדבר הגדול הבא עם אותם הטיעונים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים