עבור לתוכן

ווינדוס פרוץ / מקורי?

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם, האם שווה לקנות ווינדוס מקורי? האם ווינדוס פרוץ הוא לרוב לא בטוח בכלל? אשמח ליתרונות ולחסרונות מכיוון שאני שוקל קניה.. אך לצערי תג המחיר יחסית גבוה.

פורסם

לדעתי כדאי לקנות מערכת הפעלה רק בעת קנייה של מחשב חדש (במידה ואין לך מקורי)

תג המחיר גבוה ובארץ אף יותר, ככה שבשפה פשוטה לא הייתי משקיע בסביבות ה-600 שקל על WIN10 אלא אם כן אני קונה מחשב חדש

פורסם

מה זאת אומרת שווה?

אם זה זול אז קונים ואם לא אז גונבים?

כשאתה הולך לקנות בסופר אתה מסתכל על המחירים, וקונה רק מה שנראה לך במחיר סביר? ואת כל השאר אתה גונב?

בכל אופן יש לך אלטרנטיבות יותר זולות כגון:

http://www.kinguin.net/category/13653/windows-8-1-professional-oem-key/

משמעותית יותר זול מהמחיר שצוין קודם.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר
מה זאת אומרת שווה?

אם זה זול אז קונים ואם לא אז גונבים?

כשאתה הולך לקנות בסופר אתה מסתכל על המחירים, וקונה רק מה שנראה לך במחיר סביר? ואת כל השאר אתה גונב?

בכל אופן יש לך אלטרנטיבות יותר זולות כגון:

http://www.kinguin.net/category/13653/windows-8-1-professional-oem-key/

משמעותית יותר זול מהמחיר שצוין קודם.

אני לא גאה בזה. כמו שאני לא גאה שאני אוכל בשר. מה שאני אגיד עכשיו זה לא תירוץ, אבל גם בוא לא נהיה תמימים. החברות האלו מחפשות תמיד דרך להתעשר על חשבון הצרכן. כשהם האלטרנטיבה היחידה שמתאימה לרוב, הרי שיש לך פה מונופול. אני לא גאה, אך לא עצוב יותר מידי, ולכן גם שוקל מעבר לקנייה, לטוב ולרע. דרך אגב, הווינדוס אצלי לא פרוץ - נגמר תקופת הניסיון.

דרך אגב, האתר שהבאת בטוח? אם אני מקבל סריאל, אז בעצם זה נחשב שיש לי עותק חוקי לכול דבר ועיניין? פשוט אצטרך רק להוריד את הווינדוס לדיסק/USB בשביל התקנה/תיקון?

נערך על-ידי Shalonrn

פורסם

גם חברת החשמל היא מונופול וגם בזק עד לא מזמן היו מונופול (ויש עוד דוגמאות) ועדיין.. צרכנו אז ורובינו עדיין צורכים מהם .

אין מה לעשות. את השיקולים שלך האם להשתמש בפרוץ או לא תעשה לבד, או שתתייעץ בפורום שמתיר שיח על פיראטיות.

מה שכן אני יכול לומר לך זה שאין כמו מקורי (מכל הבחינות).

kinguin אתר בטוח מאוד, אם תקנה דרכם אתה תקבל רק מפתח, את העותק של המערכת תצטרך להשיג ממקום אחר.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר
גם חברת החשמל היא מונופול וגם בזק עד לא מזמן היו מונופול (ויש עוד דוגמאות) ועדיין.. צרכנו אז ורובינו עדיין צורכים מהם .

אין מה לעשות. את השיקולים שלך האם להשתמש בפרוץ או לא תעשה לבד, או שתתייעץ בפורום שמתיר שיח על פיראטיות.

מה שכן אני יכול לומר לך זה שאין כמו מקורי (מכל הבחינות).

לא ביקשתי הורדה, הסבר או וכו'. אין פה עבירה על החוקים, סה''כ לשאול את דעתם של חברי הפורום.

בנוסף, עדכנתי את ההודעה, אשמח אם תציץ שוב

פורסם

מי שיקר לו יכול להתקין לינוקס.

מערכות כמו xubuntu מאוד בשלות היום ומתאימות לשימוש ביתי. בדרך כלל זה לא משהוא שאנשים חושבים עליו, ולדעתי כדאי.

החסרון היחיד כיום של לינוקס זה גיימינג, ושם כרגע מתבצעת עבודה כדי לצמצם את הפער.

פורסם

ערכתי את ההודעה שלי גם, התייחסתי לשאלה לגבי הקנייה.

אגב מצטער אם אני נשמע טיפה תקיף, זאת לא הכוונה שלי כלל.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר
מי שיקר לו יכול להתקין לינוקס.

מערכות כמו xubuntu מאוד בשלות היום ומתאימות לשימוש ביתי. בדרך כלל זה לא משהוא שאנשים חושבים עליו, ולדעתי כדאי.

החסרון היחיד כיום של לינוקס זה גיימינג, ושם כרגע מתבצעת עבודה כדי לצמצם את הפער.

לפני שנה שנתיים הורדתי לינוקס. כל דבר שם נראה מסובך להפליא, כך שהנחתי שאין טעם אפילו להסביר לשאר חברי הבית.

אם המצב השתנה, בהחלט אשקול לנסות.. מה שכן, ידוע לי על תמיכה מועטה יחסית של תוכנות.

בנוגע ל"מפתח" ווינדוס בדרך כלל מציעים להוריד את הווינדוס לתקופה של ניסיון ל90 יום, משם אוכל להשיג עותק "מקורי" לא? הרי ההבדל בין הורדה כזאת לבין רכישת דיסק, זה רק ה"מפתח" למוצר, או שאני טועה?

פורסם

לינוקס לא השתנתה הרבה בכל הנוגע לידידותיות למשתמש בשנתיים האחרונות, אם הסתבכת לפני שנתיים תסתבך גם היום.

מה שכן השתנה כפי שנאמר לפני, זאת התמיכה ההולכת וגוברת בגיימינג.

לגבי החלונות, אם תוכל להתקין גרסת ניסיון, סביר להניח שלאחר activation עם מפתח מקורי, תוכל להמשיך להשתמש ללא הגבלה.

פורסם
  • מחבר
לינוקס לא השתנתה הרבה בכל הנוגע לידידותיות למשתמש בשנתיים האחרונות, אם הסתבכת לפני שנתיים תסתבך גם היום.

מה שכן השתנה כפי שנאמר לפני, זאת התמיכה ההולכת וגוברת בגיימינג.

לגבי החלונות, אם תוכל להתקין גרסת ניסיון, סביר להניח שלאחר activation עם מפתח מקורי, תוכל להמשיך להשתמש ללא הגבלה.

להסתבך זה לא האישו העיקרי, עם זה אפשר להסתדר וללמוד. העניין מתחיל להיות בעייתי יותר שאם על כול שעל תצטרך לעשות יותר מידי פעולות, ושאין תמיכה רחבה זה בעיה.

פורסם

לינוקס לעתים דורשת הבנה קצת יותר גדולה מללחוץ על ציורים עם העכבר.

לשימושים בסיסיים כגון אינטרנט ומדיה, לא אמורה להיות בעיה מיוחדת או התעסקות יוצאת דופן.

בכל אופן, זה חינם, לא יזיק להרביץ איזה פיילוט עם המשפחה ולראות איך זה רץ.

פורסם

את הניסיון הכי משמעותי שלי עם לינוקס עשיתי כשקיבלתי כרומבוק לתקופה והשתמשתי רק בו. די מהר מיציתי את ה Crome OS ופרצתי אותו עם Croton ל Xubuntu. המסקנות הן שלשימושים גנריים אפשר ואפילו די בקלות (אם לא מפחדים מטיפה CLI) להגיע עם המערכת לשימושיות מלאה.

למשפחה והדיוטות חייב להיות מישהו שלפחות פעם אחת יתעסק עם המערכת וישמיש אותה, אלא אם כן מתקינים אובונטו ודומיה שמגיעה מראש עם חבילות לוקליזציה, מנהל חבילות, VLC וכדו'.

עם כל זה, אין תחליף לחבילה המלאה שמציע ווינדוס עם אופיס, ולמי ששימושיו יותר ממשרדיים יכול למצוא את עצמו בבעיה.

פורסם
לדעתי כדאי לקנות מערכת הפעלה רק בעת קנייה של מחשב חדש (במידה ואין לך מקורי)

תג המחיר גבוה ובארץ אף יותר, ככה שבשפה פשוטה לא הייתי משקיע בסביבות ה-600 שקל על WIN10 אלא אם כן אני קונה מחשב חדש

איך הגעת ל600 שקל?

120 דולר זה 453 שקל.

פורסם
  • מחבר
איך הגעת ל600 שקל?

120 דולר זה 453 שקל.

זה לא משנה את העובדה כשיש לך יותר ממחשב אחד בבית, זה הופך להוצאה כבדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים