עבור לתוכן

עוברים לחלונות 10: היכרות עם מערכת ההפעלה החדשה

Featured Replies

• תגובות 30
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה שלא הבנת שבedge החיפוש הוא גם שורת הכתובת כמו בchrome, התעלמת לחלוטין מהאפשרויות למצגות והשילוב של הדפדפן עם קורטנה, או במילים אחרות השתמשת בדפדפן 10 שניות לא אהבת אותו כי אתה רגיל לכרום (שד"א בבנצ'מרקים של מהירות דפדפן הedge זוכה ברובם בהפרש דיי גדול).

הבעייה היחידה שלי עם הedge היא שכרגע אין edblocker (או שהוא ממש גרוע)

שוב פעם ביקורת שלא מלמדת אותנו כלום על המערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט (מה עם הקונטרול פנל החדש? החובה לעדכן ללא אפשרות לבטל בגירסאת home והעיצוב הכולל החדש של המערכת והשילוב שלה עם הענן ועוד מליון ואחת דברים שלא הוזכרו אפילו)

פורסם

כנראה שאתה גם 10 שניות לא הקדשת לקריאת הכתבה....

הוא אמר שבהמשך יעלו כתבות המשך...

דרך אגב ליאור, יש די הרבה שגיאות כתיב וTYPOים, לא מתאים לך.

פורסם

כנראה אתה לא הבנת. מבחני ביצועים לא אומרים דבר כאשר הדפדפן בפועל מגיב לאט יותר מאשר אחרים בפעולות רבות שחוזרות על עצמן. האבסורד הגדול הוא העניין הבא:

למה כל כך קשה לאפשר הקשה מיידית של כתובת אינטרנט בעת פתיחת הדפדפן וכרטיסיות נוספות? למה אלמנטים מסויימים באתר צריכים להטען על מנת שאוכל להזין את הכתובת? יש כאלה שגם פשוט לא נטענים. פשוט לא מובן. בשילוב פתיחת מספר קטן של כרטיסיות פשוט מורגש לאג, מורגשת איטיות כללית. לצורך השוואה, גוגל כרום ביצע פעולות דומות בצורה חלקה לחלוטין.

איך אחרי 20 שנות פיתוח דפדפנים הם עדיין לא פתרו את הדבר הבסיסי הזה.

פורסם

האם יש אפשרות בחלונות 10, להחליף את ממשק ה-AERO בממשק הקלאסי, בדומה לחלונות 7?

פורסם

אני עובד כבר כמה חודשים טובים עם וינדוס 10. המערכת עברה לא מעט שינויים ותוקנו לא מעט באגים.

המערכת אדירה. היא עובדת מצויין עם SSD ממש מהירה.

החסרון המשמעותי בה - שהוינדוס מתעקש להתקין דרייברים של כרטיס מסך שגורם להמון בעיות!

מייקרוסופט הבינה כנראה שהדרייברים לא מספיק טובים ושיחררו כלי להסתיר עדכונים בלתי רצויים.

הם גם העלימו את ה WINDOWS UPDATE שנכנס מגרסת ויסטה אני חושב ועכשיו אפשר לעדכן את הוינדוס רק דרך ה PC SETTINGS

לדעתי לא הכי נוח. אבל העדכונים יורדים ממש מהר ומותקנים במהירות השיא (אני משתמש עם SSD)

אני מעדיף ללא ספק את ההתחל של וינדוס 7 שלדעתי היה מושלם אבל גם ההתחל בוינדוס 10 הוא אחלה והחיפוש זריז.

CORTANA אם אני לא טועה כרגע לא עובדת בארץ (אבל באמת שלא אכפת לי)

האופציה של ה שולחן עבודה מרובה לא השתמשתי בזה... לא רואה צורך (כנראה מתוך הרגל :/ )

ה EDGE שיחקתי איתו קצת - נראה ממש זריז. העיצוב מגניב. אני אשחק איתו יותר בימים הקרובים. מבחינת משאבים לא בדקתי כמה הוא לוקח.

בשורה התחתונה - וינדוס 7 מערכת הפעלה ממש מעולה. הייתי שמח אם היו ממשיכים עם הקו שלה רק משדרגים.

וינדוס 8 - 8.1 הביא את בשורת היעילות מערכת ומערכת יותר מהירה אבל פחות אינטואטיבית

אני מרוצה מאוד.

פורסם

יש איזושהי סיבה מיוחדת לא לחכות ל- SP1 (או איך שיקראו לזה אחרי שתתגלה הבעיה המהותית\אבטחה\משהו שבטוח יבוא) ולשדרג כבר עכשיו?

פורסם

שדרוג חינם בשנה הראשונה. אני די בטוח ש sp1 לא יצא בשנה הראשונה של המערכת

פורסם

שנה זה הרבה זמן ומספיק כדי לראות אם השדרוג שווה.

ניתן להם עד תחילת 2016 לעבור מקצה שיפורים ואז אצטרף לעגלה

פורסם
שדרוג חינם בשנה הראשונה. אני די בטוח ש sp1 לא יצא בשנה הראשונה של המערכת

אוף כבר נהייה לי סלט עם כל הקטע הזה....

החינם זה לא רק למשתמשים חדשים שנרשמו לשירות שפני הנסיונות שלהם?

אם יש לי 8.1 חוקי גם לי יש לימיט של שנה כדי לשדרג חינם?

פורסם

כן, יש שנה אחת לשדרוג חינם

פורסם

כשאני מתקין את הוינדוס אני צריך לשים את הKEY של הWIN 8?

פורסם

אתה מתקין קודם 8, משדרג ל 10 ואז בהתקנות נוספות על אותו המחשב:

לא צריך סריאל, אחרי שעשית שדרוג פעם אחת - המחשב מזוהה ומאוקטב אוטומטית.
פורסם

הבעיה של האדג' זה בעיקר חוסר פיצ'רים.

אין יכולת להוסיף מנועי חיפוש מלבד בינג (איכס)

אין לתוספים (גם אלה שעבדו על IE11)

אני בעיקר משתמש בו כמציג PDF (עובד אחלה לגמרי)

פורסם

גם עם ה-dx12 אני לא יעבור לווינדוס הזה, win8.1pro הכי נוח, dx12 נותן שיפור של 5 fps אין טעם לעבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים