עבור לתוכן

שמועה משוגעת: ליבת ה-Pascal של NVIDIA תכלול 17 מיליארד טרנזיסטורים

Featured Replies

פורסם

יהיה טוב

פורסם

טוב שבסוף לא קניתי כרטיס חדש, החדשים קרובים מתמיד :)

קראתי באיזה כתבה לפני כמה ימים שהכרטיסים החדשים יוכרזו אי שם ב- Q2 של 2016, אבל אני ממש לא זוכר איפה קראתי את זה ואם יש איזה מקור רשמי...

פורסם

?Much transistors, Very technology, So fast... but - WILL IT BLEND

פורסם

i told ya that 980Ti will drop to 200$

פורסם

חזירים יעשו V בשמים לפני ש-GTX 980 TI ימכר בחנויות ב-200 דולר

כרטיסי דגל לא יורדים למחירים כאלה בחנויות, הם פשוט נעלמים. לא למדת ב.... 15 שנים האחרונות מהסתכלות על השוק?

פורסם

בקשר ל 200$- אופטימיות\תקווה\אמונה הן תכונות מובהקות של האדם. תמיד אפשר לפנטז, זה לא עולה כסף.

אבל עם הרגלים על הקרקע אני לא חושב שנראה קפיצות אדירות כמו שמתאפשר טכנית.

להערכתי נמשיך לקבל 25-40% שיפור בכל דור ודור ולא הכפלה ויותר מכך כמו שעלול להשתמע מהכתבה.

פורסם

מקווה ששנה הבאה 4k יהפוך לסטנדרט, נראה לי ליבת ה-Pascal מיועדת מקווה שכן הרצת משחקים ב-4k בלי צורך במערך כרטיסים.

פורסם
בקשר ל 200$- אופטימיות\תקווה\אמונה הן תכונות מובהקות של האדם. תמיד אפשר לפנטז, זה לא עולה כסף.

אבל עם הרגלים על הקרקע אני לא חושב שנראה קפיצות אדירות כמו שמתאפשר טכנית.

להערכתי נמשיך לקבל 25-40% שיפור בכל דור ודור ולא הכפלה ויותר מכך כמו שעלול להשתמע מהכתבה.

יכול להיות שהפעם כן בגלל שענקיות מסכים יצאו במקביל לכרטיס מסך עם מסכי 4K

אז יש מקום לשחרר ישר קפיצה בכוח של הכרטיסי מסך בלי להחזיק בהדרגות איטיות

עד שהכל יתאזן סביב 4K יתחילו שוב פעם עם הדרגות איטיות בתוך המסגרת החדשה

פורסם

gtx970 תשאר על המדף... hd5870 אתה תהיה איתי עוד קצת!!

פורסם
יכול להיות שהפעם כן בגלל שענקיות מסכים יצאו במקביל לכרטיס מסך עם מסכי 4K

אז יש מקום לשחרר ישר קפיצה בכוח של הכרטיסי מסך בלי להחזיק בהדרגות איטיות

עד שהכל יתאזן סביב 4K יתחילו שוב פעם עם הדרגות איטיות בתוך המסגרת החדשה

יש כבר הרבה דגמים, גם במחירים סבירים, למסכי 4K. זה לא מה שישכנע את מי שמחליט כמה קפיץ לשחרר.

רק סינכרון מלא בין תחרות חזקה, עמידה בלוחות זמנים וייצור בכמויות גדולות מצד NV ו- AMD במקביל יאפשר את הקפיצה הדרסטית.

אלו הרבה מאוד "אולי" שצריכים להתקיים וע"פ העבר דברים לעולם לא הולכים כ"כ חלק.

מספיק שצד אחד, מאיזו סיבה שלא תהיה, מאחר בלו"ז וישר התחרות נגמרת. לשני אין סיבה לתת 100% שיפור אם הוא יכול לחלק אותם ל 2-3 דורות ולעשות יותר כסף מאותה ארכיטקטורה בערך באותו זמן.

תסתכל על סדרת 7XX וגם 9XX של NV- באחת 3 סדרות ובשנייה 2 סדרות עבור אותה ארכיטקטורה ותהליך ייצור.

זו בעיקר החלטה עיסקית\כלכלית שנגזרת מהמצב מול המתחרים שמאפשרת כזו הזדחלות (או "חליבה" כמו שחלק אוהבים לומר).

פורסם
טוב שבסוף לא קניתי כרטיס חדש, החדשים קרובים מתמיד :)

קראתי באיזה כתבה לפני כמה ימים שהכרטיסים החדשים יוכרזו אי שם ב- Q2 של 2016, אבל אני ממש לא זוכר איפה קראתי את זה ואם יש איזה מקור רשמי...

לא צריך להתאכזב, אני עם gtx970 ועובד נפלא ב1080p.

החדשים עליהם מסופר בכתבה יהיו תירוץ טוב למסך 4k עם gsync ואיזה פאנל סקסי כלשהו ב144hz (לא קיים אבל אפשר לפנטז).

פורסם

יפה מאוד , שני כרטיסים בכרטיס אחד, זה ממש טוב. גם כיום ניתן להגיע לזה ע"י שני כרטיסי GTX 980 מגיעים ל 11.2B טרנזיסטורים שהם 4096 כורים . בטח יעלה מעל 6000 ש"ח בארץ בעוד שנה.

פורסם

לא נראה לי שהוא יעלה 6000 או אפילו קרוב לזה

כי כל העניין הוא להחליף את הסדרה לא להוסיף עוד כרטיסים יותר חזקים במחירים מופקעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים