עבור לתוכן

אחריות בינלאומית - איפה לרכוש בארה"ב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם :)

האמת שבמקום הUX305 רציתי בהתחלה את UX03LA שהוא בדיוק עם מעבד יותר טוב - i5

ובדיוק בגלל האחריות החלטתי שאני משלם עוד 40% בשביל הXPS 13 כי האחריות מאוד חשובה לי - אני לא רוצה להיתקע חודשים בלי מחשב או בלי שירות...

פורסם
לא קרה שום דבר אם התבלבלתי בדגם מסוים. זה לא מבחן בגרות ש"אסור" לעשות טעויות.

דרך אגב הוא לא חלש בהרבה מ i5 ממוצע.

זה לא שאתה טועה, אלא שאתה מתעקש.

שים לב שאמרתי לך שהוא חלש ואתה ממש לטעון שהוא קרוב ל-i5.

אז בוא נבהיר את זה טוב יותר -

סדרת ה-Core M היא סדרה חלשה אפילו מ-i3 ולא במעט.

היא אפילו לא קרובה בביצועים ל-i5 . לא בממוצע ולא במבחנים בודדים.

אם תרצה ביקורות עם הוכחות לדברים האלו, אני אשלח לך.

פורסם

הוא שמשמן וכבד מהניסיון שלי עם הנייד הזה. (ביחס כמובן ל-ultrabook אמיתי)

אפשר באותה מידה ללכת על xps מלפני שנה באותו מחיר שיהיה קל ממנו ועם מסך קצת יותר גדול.

פורסם

צריך לצנזר את האתר המקושקש הזה.

פורסם

אוקיי, מה אתה רוצה להגיד בזה?

אתה הרי או לא יודע לקרוא את ההבדלים בנתונים או מפרש שהבדל X הוא קטן למרות שהוא גדול.

אם תשים קצת יותר מעבדים בהשוואה תקבל תמונה קצת יותר אמיתית - בבקשה :

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmark-List.2436.0.html?type=&sort=&deskornote=2&restrict_architecture=&maxTDP=∨=0&search=&month=&benchmark_values=&gpubenchmarks=0&archive=1&dx=&itemselect_6387=6387&itemselect_4220=4220&itemselect_6389=6389&itemselect_5859=5859&itemselect_6367=6367&itemselect_6369=6369&itemselect_4222=4222&condensed=0&condensed=0&showCount=0&showBars=1&showPercent=0&3dmark06cpu=1&cinebench10_s=1&cinebench10_m=1&cb11_single=1&cb11=1&cinebench_r15_single=1&cinebench_r15_multi=1&wprime_32=1&x264_pass1=1&x264_pass2=1&cpu_fullname=1&codename=0&series=0&l2cache=1&l3cache=1&fsb=0&tdp=1&mhz=1&turbo_mhz=1&cores=1&threads=1&technology=0&architecture=0&64bit=0&daysold=0

אני אדגיש שוב לכל מי שקורא את הדיון הזה - זה לא שהמעבדים האלו רעים.

פשוט צריך להיות מוכנים לביצועים שמצפים לקבל. מי שרוצה מחשב חזק יחסית ללימודים יתאכזב לדעתי מהביצועים של המעבד הזה.

פורסם

המעבדים האלו נותנים חווית שימוש טובה ב85% מהזמן. הבעיה היא שב15% מהזמן הנותר המחשב שלך מתנהל כמחשבון כיס.

פורסם

לא תכננתי אף פעם לקנות מחשב עם core m אבל אני רואה שכותבים כאן שיש להם הרבה בעיות (כנראה התחממות) ומנגד אני רואה הרבה מחשבים כאלו עם מעל 4 כוכבים. יתכן שאלו משתמשים רגילים שלא זקוקים לביצועים?

יתכן שבגלל זה Dell לא הוציאה מחשב עם המעבד הזה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

הבנתי. פשוט ראיתי בעוד כמה אתרים את השוואות האלו, ומהם גם המסקנות שכתבתי כאן. אבל בתור מומחה אני מסכים 100% למה שכתבת ותודה שאתה מאיר את עייני כי באמת לא ידעתי עד היום מה מעמדם של המעבדים הללו. המחשב השמנמן הכוונה ל xps 12? כי הוא קל ודק מאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים