עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד מארה"ב 1200-1500 דולר

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אבא שלי טס עוד חודש וחצי לארה"ב ורוצה לקנות לי מחשב נייד בתקציב של בין 1200 דולר לבין 1500 דולר.

המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ופה ושם לאיזה משחק טוב שיצא סטייל GTA V או CS ודומיו. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות כמו מסך, משקל וכו', רק שיהיה סוס עבודה לשימושים הנ"ל בתקציב הנ"ל.

תודה רבה מאוד לעוזרים :]

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה?

פורסם

גודל 17 בא בחשבון?

פורסם
  • מחבר

nachum37 הכל בא בחשבון רק שיהיה לתקציב הנ"ל לשימושים הנ"ל.

שמואל דקל נראה מחשב מפלצתי אבל לא עדיף איזה DELL או LENOVO או TOSHIBA? אתה יודע משהו קצת יותר מוכר?

תודה על העזרה :]

עריכה: שמואל דקל שכחתי להגיד שאבא שלי כנראה יקנה אך ורק מהחנות B&H בניו יורק. בדיקה באתר הראתה שהמחשב עולה שם 1800 דולר שזה חורג מהתקציב http://www.bhphotovideo.com/c/product/1139076-REG/dell_anw13_8636s_alienware_13_i7_5500u_16_512gb_windows_8_1_64_13.html

נערך על-ידי barakl

פורסם

למה אך ורק מ B&H?

המבחר שם מצומצם ביותר ויקר.

פורסם

משהו לא ברור לי, גם מחשב עם מסך 13 אינצ' וגם מחשב עם מסך 17 אינצ' באים בחשבון?

אתה יודע שאלו חיות שונות לגמרי נכון?

עדיף שתענה על השאלות בחוקי הפורום ותוך כדי תנסה להבין עם עצמך קצת יותר טוב מה הדרישה שלך.

על הדרישה שנתת עולים לי בראש משהו כמו 100 דגמים אפשריים של ניידים. להגיד מי מהם הכי טוב? - כולם יהיו טובים לדרישה.

פורסם

אתה רוצה משהו מוכר?? תגיד לי. על רולס רויס שמעת? אז alienware זה ה"רולס רויס" של הניידים! אם אתה רוצה דווקא "משהו מוכר" אז בא תשמע עוד השוואה למכוניות. לקסוס זה מותג היוקרה של טיוטה, ו alienware הוא מותג היוקרה של Dell.

לגבי מחיר. אני משאיר לך את ההחלטה לחשוב בהגיון אם כדאי לפספס דיל כזה חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים