עבור לתוכן

רכישת מחשב נייד לסטודנט אשר ילמד בצ'כיה - 3500 שח [המחשב נרכש! - תמונות ופרטים עמ' 2]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כבר חקרתי את הנושא... אתה מוזמן לעיין בממצאים:

I don't know what an 'hca socket' is, but the WWAN slot is PCIe and does not have a controller for SATA like the e7440 did. Thus you need a m.2 2242 PCIe SSD which, as far as anyone can tell, noone makes one yet for consumer use. So yes, theoretically is possible, there is just no product to do it, yet. (This is for e7450, i don't know anything about e5450) Several people have tried m.2 2242 mSATA disks but they do not work.

Well that's clear enough to clarify both E5450 and E7450 can have only one storage drive.

Damn you DELL.

http://forum.notebookreview.com/threads/latitude-7450-owners-thread.768769/page-26

http://superuser.com/questions/907961/dell-latitude-e5550-m-2-slots-what-can-i-use

כמו שאתה רואה, עד שלא יהיה כונן pcie ברמה הצרכנית, לא קורה.

נערך על-ידי אור כהן

פורסם

חזירים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז... קיבלתי את המחשב ביום שישי האחרון.

פרטים על המפרט:

- למרות שביקשתי שלא, החנות הרכיבה את דיסק הSSD שהזמנתי (EVO850) ונפטרה מהקופסא שלו.

- בנוסף הזכרון הוחלף לסטיק אחד של 8GB על ידי החנות (ע"פ בקשתי), ששודרג בקלות ל16GB עם סטיק נוסף (בעל תזמונים שונים - לא מפריע לפעילות המחשב)

- קיבלתי את הדיסק הקשיח המקורי של המחשב הנייד (500GB 5400RPM) אותו הפכתי לכונן נייד בקלות יחסית.

- המעבד הינו I5-5300U כפי שחשדתי

- האחריות בחו"ל (ארה"ב) תקפה לשנה, החל מסוף מאי 2015 (תאריך היבוא של המחשב ארצה)

קצת על המחשב עצמו:

- למרות שבחנות ציינו כי תוספת למקלדת מוארת עומדת על 300 ש"ח, המחשב הגיע עם מקלדת מוארת כברירת מחדל (!!), דבר מבורך, אך לא נעים לי לחשוב שהייתי יכול להיעקץ ב300 ש"ח על דבר כזה.

- המסך בעל פאנל IPS, ברזולוציית FULL HD.

- המחשב עובד מהר מאוד, ואני מרוצה ממנו בינתיים (בוצעה התקנה נקייה של Windows 10)

- המחשב הגיע עם 2 שריטות על גב המחשב (עקב עבודה לקויה בחנות בעת שדרוג והחלפת החלקים), אך אין לי את הזמן או הרצון להתעסק בזה, עקב טיסתו של אחי לחו"ל

- המחשב לא הגיע בקופסא המקורית, אלא בקופסאת E7440 (לא ברור לי מדוע)

בסופו של דבר, יבוא מקביל, לא מעט חסרונות, אבל לא הייתי מקבל מחשב יותר טוב למחיר הנ"ל.

בינתיים בתהליכי העברת אחריות מארה"ב. דבר אשר כמעט בלתי אפשרי כי עלי לדעת את פרטי הבעלים הקודם, משהו שאף אחד לא מוכן למסור לי.

תמונות:

Laptop_zpsefdsnu0l.jpg

Keyboard_zpsppbeav63.jpg

במידה ואתם מעוניינים בתמונות נוספות\איכותיות יותר, או שיש לכם שאלות נוספות, אני כאן על מנת לסייע.

נערך על-ידי אור כהן

פורסם

קנית ב נייד-נייד?

פורסם

קנית ב נייד-נייד?

פורסם
  • מחבר

המחשב נרכש בPC-ONLINE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים