עבור לתוכן

בירור תקציב למחשב גיימינג כבד

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?כרגע אין בוא נגיד 5-7 אלף

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ידוע עדיין

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ומשחקים בגרפיקה הכי כבדה שיש

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).חוץ ממשחקים המחשב יריץ KODI

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK,CABAL,FIFA 16 וכל מיני משחקים שמיועדים לצאת עם גרפיקה מטורפת

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע זה FULL HD 46. אבל בחצי שנה הקרובה מתכנן על 50-55 4K

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מקלדת ועכבר אל חוטי לגיימינג אבל זה לא כלול בתקציב של המחשב זה בנפרד

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא מבין בזה.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?7-8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?אין לי מושג מזה כנראה שלא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אפשרי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השרון או מחול עם יש אופציה ליותר זול

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?אחרי שיהיה לי מפרט ותקציב בערך שבוע עד חודש וחצי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מה שצריך למשחקים כבדים.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן מאוד אני אשמח עם המחשב יחזיק עם החומרה הזו ל3-4 שנים ואם לא לפחות שיהיה את האפשרות לשדרג במקום לזרוק ולקנות חדש

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:מעוניין במחשב כמה שיותר טוב למשחקים וסרטים באיכות הכי גבוה שיש וגם שיחזיק הרבה זמן שזה אומר שגם עוד שנה שנתיים שיצאו משחקים עם מנועים כמו האנרייל 4 שיריץ אותם חלק על האיכות הכי מטורפת בלי בעיה אין לי הרבה ידע אשמח עם תעזרו.

ואם משהו יודע איפה אני יכול ללמוד קצת יותר על החלקים של המחשב מה כל דבר עושה אני אשמח מדריכים ללמידה למרות שלא בטוח שזה המקום.

פורסם

הגעת למקום הנכון.. תמצא בתחילת כל פורום הסבר מתאים על כל רכיב חומרה. ב7000 ש"ח תוכל להרכיב מחשב חזק וטוב לרזולוציה הנוכחית שלך, 4k עדיין לא רלוונטי. תקרא ותגיב בהתאם

פורסם
  • מחבר
הגעת למקום הנכון.. תמצא בתחילת כל פורום הסבר מתאים על כל רכיב חומרה. ב7000 ש"ח תוכל להרכיב מחשב חזק וטוב לרזולוציה הנוכחית שלך, 4k עדיין לא רלוונטי. תקרא ותגיב בהתאם

שמע ישבתי לקרוא עכשיו את המדריך להרכבת מפרט מדריך מדהים אבל לא ממש הבנתי אותו.

פורסם

מה לא הבנת? בכללי אם אתה רוצה לבנות מפרט בלי יותר מידי פרטים שיבלבלו אותך, או שיגרמו לך להוצאה מיותרת.. תתקשר לפלונטר, או tms, ירכיבו לך בדיוק מה שאתה צריך, שירות מעולה, ונגמר הסיפור

פורסם
  • מחבר
מה לא הבנת? בכללי אם אתה רוצה לבנות מפרט בלי יותר מידי פרטים שיבלבלו אותך, או שיגרמו לך להוצאה מיותרת.. תתקשר לפלונטר, או tms, ירכיבו לך בדיוק מה שאתה צריך, שירות מעולה, ונגמר הסיפור

הבנתי בערך מה המטרה של כל חלק ועל מה יותר לשים דגש ומה לא.

מה שלא הבנתי זה איך לבנות מחשב הכי טוב לצרכים שלי ושכל החלקים יתאימו ברמה טובה וגם לגבי השיפורים העתידיים.

פורסם

בשביל לבנות בית לא צריך להיות מהנדס בניין. מספיק שתמצא מהנדס שיעשה לך את זה...

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי לך קודם, במיוחד שהשימושים שלך מסתפקים בגיימינג על 1080p..אין יותר מידי מה לעוף פה

פורסם
  • מחבר
בשביל לבנות בית לא צריך להיות מהנדס בניין. מספיק שתמצא מהנדס שיעשה לך את זה...

אתה צודק ובגלל זה אני מבקש פה עזרה שיבנו לי משהו נחמד כי כבר קרה לי במחשב הקודם שבנו לי בחנות ודפקו אותי עם חלקים ישנים וכל מיני כאלה בגלל זה אני מעדיף להעזר באנשים מקצועיים כמו שיש פה בפורום הזה מאשר שאיזה מוכר יעזור לי

פורסם

http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14

לך על המפרט הזה . כולל כל מה שאתה צריך והרבה מעבר... ssd כרטיס מסך טוב. יש לך גם שם מאיזה חנויות להזמין, ממליץ לך בחום על tms

מה שהם נותנים לך- תהיה בטוח שיש תאימות חומרה מלאה, אחריות יצרן, ושירות מקצועי אם תצטרך.. בהצלחה!

פורסם

כמו זה שמעליי כתב. רק שלמשחקים אפשר להביא לא פחות כוח ב4500 שח .

פורסם

מסכים איתך, אבל הבחור רוצה מערכת שתביא לו מקסימום ביצועים לשנתיים הקרובות. בתקציב הזה המפרט הזה מעולה ולא מיותר. ברור לי שאני במקומו לצרכים האלה הייתי לוקח מפרט לא פחות חזק. לא מתאימים מפרט לפי כח עיבוד מדוייק, תמיד לוקחים פור כוח לכרטיס מסך. בכל מקרה לא חושב שאפשר היה לחסוך פה 2000 ש"ח ולקבל אותו כוח עיבוד, בדגש על הרלוונטיות של המערכת לטווח ארוך

פורסם

ב4500 אתה מביא גם כרטיס מסך 970 . ב2000 שח אפשר לשדרג את המחשב בשנתיים הבאות. זה לפי דעתי יותר משתלם.

איך אפשר גם להינעל על מפרט שנכתב לפני שבועיים או חודש ואף יותר. הרי פתאום יכול לצוץ חברה שונה עם מחיר טוב יותר .

אני חושב שהוא ישמח לקבל מפרט ב4500 שח שלא פחות מספק.

1. מה התקציב המקסימאלי?כרגע אין בוא נגיד 5-7 אלף

נערך על-ידי rroonnii

פורסם

לFHD 1080P

4 אלף

ל4K

9 אלף

תחליט ותחזור אליי עם תשובה

פורסם
  • מחבר
לFHD 1080P

4 אלף

ל4K

9 אלף

תחליט ותחזור אליי עם תשובה

תודה רבה לכולם על העזרה אבל בנתיים דחיתי את הקניה מעדיף לחכות עם זה גם מבחינה שזה רק יפריע לי וגם אני מעדיף ללכת ללמוד כמה קורסים בנתיים נסתפק בסוני 4 עוד כמה חודשים נקווה שנחזור אחרי שנמכור את הסוני נקנה כבר מחשב למשחקים תודה רבה לכולם עזרת לי מאוד בנתיים אני אנסה ללמוד יותר ואולי להרכיב לעצמי מחשב ולשתף פה לחוות דעת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים