עבור לתוכן

גלישה קווים גם בקומה השניה

Featured Replies

פורסם

שלום רב, אשמח לקבל עזרה

נכנסתי לבית חדש דו קומתי

תשתית וספק של בזק

הרוטר יהיה מחובר למחשב שממוקם בממד, בקומה הראשונה

החדר שלי בקומה השניה ,קליטה בקומה השניה אין לי בגלל שהרוטר בממד

וגם אני רוצה לגלוש קווי גם בקומה השניה ,כלומר לחבר את הPS4 שלי לא אלחוטי אלה על ידי כבל רשת קווי

וגם שיהיה לי קליטה למחשב נייד שיש לי גם בחדר מה אני יכול לעשות ?

קראתי קצת על המגליד טווח אלחוטי דרך החשמל זה לא פתרון מספיק הוא לא באמת נותן גלישה יותר טובה קווית וגם יש לי בבית תלת פאזי

ראיתי שליד כל שקע טלפון בחדרים יש גם כניסה לכבל רשת , זה הפתרון הכי טוב השאלה האם זה רק הכנה או שצריך לחבר בארון

איך אפשר לדעת ומה אני יכול לעשות כדי את הגלישה המקסימלית גם בקומה ה2

תודה רבה איתי.

נ.ב העלתי לתמונה לשקע דומה שיש אצלי בכל חדר

פורסם

סביר שיש ארון תקשורת איפהשהוא בבית שכל הכבלים של הנקודות רשת מתנקזים אליו ושם צריך לשים את הראוטר.

חפש אותו.

פורסם
  • מחבר

יש ארון תקשורת, אני פשוט מחבר את הרואטר לשם ואמור להיות לי גישה לאינטרנט מכל חדר?

פורסם

כן, סביר שהכינו לך בארון שקעים שאליהם מתחבר הכבל לחדרים, אתה צריך לחבר כבל קצר מהשקע בארון לראוטר, ואם אין מספיק מקומות להוסיף סוויטצ', תראה אם יש מיספור בחדרים ובארון, אם לא נדרש ניסוי וטעיה, לגבי אלחוטי באזור שאין קליטה טובה תחבר ap או שתהפוך ראוטר לכזה לנקודת רשת ואליו תחבר את הקווים החוטיים של הנקודה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה אני באמת מקווה שהכן יש שם הכנה רק צריך לחבר את הרוטאר.

ap

זה באמת פיתרון טוב?

- - - תגובה אוחדה: - - -

ויש לי עוד שאלה

האם זה אפשרי שגם למטה וגם למעלה יהיו ראוטרים?

שלמטה יתן מענה לקומה למטה ולמעלה יתן מענה למחשב נייד(WiFi) ולחבר PS4(חיבור כבל )?

פורסם

זו הכוונה, אתה שם ראוטר שהוסב לap או ap שמשדר אלחוטי וכבל שמחובר אליו עבור קווי.

פורסם
  • מחבר

העלתי תמונות של הארון תקשורת יש מצב שאין בכלל כבל רשת מוכן?

- - - תגובה אוחדה: - - -

העלתי תמונות של הארון תקשורת יש מצב שאין בכלל כבל רשת מוכן?

פורסם

תסתכל צד שני של הקיר או מקום ליד, אולי מתחת בקיצור תאתר את הקצוות של הכבלי רשת אם הם חופשיים או הולכים לקופסא. נראה לי שהם חופשיים תקרא למישהוא שיארגן לך קופסא כמו שצריך. תסתכל פה

http://hwzone.co.il/community/threads/547237-%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

יש לך מישהו שאתה ממליץ אליו?

פורסם

הקצוות חופשים?, זה מה שנראה.

פורסם
  • מחבר

כמה דבר כזה צריך לעלות?

והאם אתה יכול להמליץ לי על בן אדם

שיכול לעשות את זה

פורסם

איזה עקשן, הקצוות חופשיים? נראה שכן, צריך לוודא. זה לא התחום שלי, אבדוק עם חבר, בכל מיקרה מומלץ 2 הצעות מחיר, אתה יכול לנסות את אלה שבקישור שנתנו לינק, הערכה בלבד, פאנל 100-200 ש"ח, עבודה כשעתיים כולל בדיקה שהכבלים עם הקצוות תקינים (תבקש את זה). כ500-600 ש"ח בלי מע"מ, רצוי מישהו מהאזור. כאמור הערכה בלבד.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

סליחה ששגעתי אותך , זה לא ממש התחום שלי

ואני אבדוק עם הקצוות חופשים

פורסם

נראה שיש לך חיווט CAT5E בקיר ובארון שמתרכז למקום אחר בבית...

ייתכן וזה גם לא נכון מכוון שניתן להשתמש בכבל הזה למגוון רחב של אפשרויות ולא רק ETHERNET.

אתה מוזמן לפנות אלי לביצוע בדיקה וחיבור הכבלים בביתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים