עבור לתוכן

המחשב מתנהג מוזר

Featured Replies

פורסם

המפרט מדהים, הכל שקט ובנוי בצורה מצוינת, מקורר היטב.

i5 4590

Arctic freezer 13 co

Gigabyte GTX970 G1

Gigabyte H97 D3H

Cm storm scout 2 white

Seasonic X-650W +80 Gold

16gb FuryX 1600mhz

16gb G.skill 1600mhz

Seagate 8TB Archive HDD

Samsung 850 evo 250GB SSD

1tb wd black

אז כל פעם שאני מתעסק עם תמונות (לא עריכה!) המחשב זוחל, רק עם תמונות זה קורה, לא עם משחקים, לא עם שום דבר אחר

אתן דוגמאות: גלריות, אפליקציות ווב כמו פיקסה/גוגל photos/פליקר/IMGUR/גוגל Images אני משתמש בדפדפן כרום וכו'

כמובן שכל העבודה נעשית על הSSD והווינדוס 8.1 מותקן על הSSD וגם יש בו 160GB פנויים. קובץ הPage File מוגדר ל100MB.

הנה הנתונים במנהל המשימות

O7RT5ol.jpg

KjKiVlJ.png

vEQR3nR.png

הטמפ' נמדדו עם HWMonitor לאחר 48 שעות (כדי לבדוק מקס' גם במהלך לילה וגם יום) ללא הפעלת משחק במהלך ה48 שעות האלו. ככה שהשימוש ב48 שעות האלו היה רגיל. ללא משימות יוצאות דופן (לא גיימינג ולא עריכה!)

IZXOsy8.png

נערך על-ידי iSolt

פורסם

תבדוק מה מתאמץ בזמן שזה קורה.

פורסם
  • מחבר

כל התמונות צולמו 'כשזה' קורה.

פורסם

נסה עם הדפדפן אינטרנט אקספלורר.

פורסם
כל התמונות צולמו 'כשזה' קורה.

נו, אז אתה יודע שמשהו קורה, אבל לא יודע מה.

אם היית נכנס ל"צג המשאבים" :rolleyes:, היית יכול לראות בדיוק מה לוקח משאבים בזמן שזה קורה.

פורסם
אז כל פעם שאני מתעסק עם תמונות (לא עריכה!) המחשב זוחל, רק עם תמונות זה קורה, לא עם משחקים, לא עם שום דבר אחר

אתן דוגמאות: גלריות, אפליקציות ווב כמו פיקסה/גוגל photos/פליקר/IMGUR/גוגל Images אני משתמש בדפדפן כרום וכו'

נשמע שאתה לא מתעסק "עם תמונות", אלא עם פלאש/ג'אוואסקריפט מחורבן של אתרי אינטרנט.

כמו שאמר Art - נסה דפדפן אחר כדי לבודד את הבעיה.

פורסם
  • מחבר
נשמע שאתה לא מתעסק "עם תמונות", אלא עם פלאש/ג'אוואסקריפט מחורבן של אתרי אינטרנט.

כמו שאמר Art - נסה דפדפן אחר כדי לבודד את הבעיה.

על איזה דפדפן אתה ממליץ כדי לבודד?

ולמה מפרט כמו שלי צריך לגמגם בגלל שטויות כאלו?

פורסם

אם אתה מבודד את הבעיה לכרום, אז זה משהו שקשור לכרום או לדרך שהכרום עובד עם משהו אחר.

החשוד המיידי הם תוספים.

מעבר לכך אלו יכולים להיות רכיבים מסויימים או הגדרות.

נסה FIREFOX.

נסה EXPLORER אם אתה חייב...

פלוס צריך לקחת בחשבון שבגלל שמדובר ברכיבי אינטרנט, שמשתמשים במידה מסויימת ב"אינטרנט" אז ה"אינטרנט" אולי אחראי ל"גימגום" שמפריע לך.

גם אם יהיה לך המחשב הכי מהיר בעולם שנשלח אליך משנת 2070, ה"אינטרנט" הוא אותו "אינטרנט" שיש לך כרגע ב2015.

אז אתה צריך קודם כל להבין אם יש בעיה בכרום.

ואם אין, אז להתחיל להבין את ההגבלות של האינטרנט שימושים מסוגים אלו.

ואני ממש מתאמץ לא להתעצבן עכשיו כי אתם יודעים כמה נושא האינטרנט ובכלל התשתיות תקשורת בארץ מביא לי את הסעיף. :hitler: זה אחד הדברים היחידים שמצליחים להעלות לי על העצבים ככה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

מועבר לפורום תמיכה טכנית למחשבים.

בקשר לבעיה - לא נראה שיש לך בעיה של עומס על המעבד, מחסור בזיכרון, עומס על הדיסק הקשיח או בעית התחממות. לאור העובדה שאין לך קריסות (מסכים כחולים, מחשב שכבה בפתאומיות, איתחולים וכד'), סביר להניח שמדובר בבעיה תוכנתית כלשהי, כנראה בדפדפן כפי שנכתב, או בעיה באינטרנט כפי ש Art Tatum כתב (באופן כללי כל מערכת עובדת במהירות של הרכיב האיטי ביותר שלה). בנוסף לבדיקת דפדפנים אחרים, אני גם הייתי דואג לעדכן את הדרייברים לגירסה האחרונה שלהם, למקרה שהבעיה נובעת מהם. אתה גם יכול לנסות מערכת הפעלה live כלשהי ולראות האם הבעיה חוזרת גם בה.

פורסם
  • מחבר

זה קרה גם עם FIREFOX, כל הדרייברים מעודכנים אל האחרון, והפלאש לא מותקן בכלל במחשב.

הנה תמונה מצג המשאבים כ'שזה' קורה

vOFj8zE.png

פורסם

אף אחד לא מבין עדיין למה אתה מתכוון.

יש בעיית איטיות באמת? או שאתה פשוט מצפה מאפליקציה על הדפדפן לעבור באותה רמת תגובתיות חלקה שאתה מצפה מהחומרה שלך להיות מסוגלת להריץ.

כי דפדפן לא בנוי לאופטימיזציה שכזאת, והאינטרנט ודאי שלא מגיב מספיק מהר כדי לאפשר זאת(%@$#!%#^).

או שתעלה סרטון או שתתאר יותר טוב את התרחיש עליו יש לך ביקורת.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

או הנה תגובה ראשונה לקפיאות האלה בהצגה של תמונות

qm65rSo.png

פורסם
  • מחבר

סופית מדובר בהתנגשות של בבילון עם הדפדפן, זה קורה רק עם גלישה כשיש תמונות בדף (הרבה תמונות) סגירה של בבילון והגלילה חוזרת להיות מהירה וחלקה כיאה למחשב שלי.

מעניין אם זה באג, מוזר מאוד.

פורסם

אני את בבילון עזבתי מאז שהיא הפסיקה להתנהג כמו תוכנה לגיטימית והתחילה להיות רוגלה, במיוחד שהיא אבדה את היתרונות שלה מול Google Translate החינמי כשהפכה להיות מבוססת Online.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים