עבור לתוכן

אפליקצייה/אתר הכרויות פופולרי ,חינמי לגמרי באמת (ולא רק בהרשמה ! ) ומבוסס gps/ישוב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
tinder

okcupid

ניסיתי במהלך הסופ"ש את שני האפליקציות הללו .

טינדר =ביזבוז זמן ,כנראה שצריך להיות סופר פוטוגני ולשלם ימבה כסף לסטודיו לצילום כדי לקבל איזה שהיא תוצאה חיובית .

okcupid , יותר פרקטי אבל ממש לא חינמי ,הוא כל הזמן מנסה לחלוב ממך כסף באמצעות הקפצת הודעות שיקריות על כך שבחורות עשו לך עשו לך ביכול -"לייק", הקט'ץ הוא שכדי לראות את הפרופילים של אותן בחורות ,אתה נידרש לשלם.

לכאורה באפליקציה הזאת יש לא מעט בחורות נאות ,הבעייה היא שחלק גדול מאותם פרופילים הם פשוט מזויפים ,הפילטר לא ממש מתפקד כך שגם אם ציינת שאתה לא מעוניין במעשנות ,עדיין בחיפוש הן מופיעות בכל זאת .

כמו כן ,עושה רושם שיש הרבה סוטים שמיתחזים לנשים.

והדבר הכי מגוחך הוא שלא קיימת שום אפשרות לבצע שיחת וידיאו או

לפחות שיחה קולית עם אותן בחורות ,שהביעו בך עניין .

כל התקשרות הראשונית בין הצדדים נועדה להתבצע באמצעות שליחת

מסרים כתובים ,כך שאתה מוצא את עצמך עושה קופי ,פייסט כמו אהבל

להרבה פרופילים של "בחורות" ,שחלק גדול מהם הוא פשוט מזוייף ,

או ששייך לספמרים ,סוטים או סתם פרופילים שתולים על ידי האתר עצמו.

הקיצר ,פשוט מדובר בזיבלון, חאפרי ,מסחרי ,אינטרסנטי ופרימיטיבי.

באמת,אין משהו יותר טוב ?

• תגובות 125
  • צפיות 19.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חרטטן.

מעולם לא נתקלתי בפרופיל מזוייף ב-okcupid. צא מהפרנויה שלך.

בנוסף, שיחת וידאו? שיחה קולית? תחליפו טלפונים ותפגשו. או שאולי אתה רוצה גם דף חשבון ותוצאות בדיקות דם?

פורסם

תשלם למנוי, מה הקטע?

פורסם
  • מחבר
אתה חרטטן.

מעולם לא נתקלתי בפרופיל מזוייף ב-okcupid. צא מהפרנויה שלך.

בנוסף, שיחת וידאו? שיחה קולית? תחליפו טלפונים ותפגשו. או שאולי אתה רוצה גם דף חשבון ותוצאות בדיקות דם?

אז איך אתה מסביר את העובדה שאותם פרופילים מופיעים בשני אזורים שונים בארץ ,המרוחקים מאות קילומטרים זה מזה .

יש לי זיכרון חזותי ,כך שאני ער לדברים האלו ...

ואיך אתה מסביר את העובדה שמרבית התמונות כול כך מטושטשות ובאכות כל כך ירודה כאילו שצילמו אותם במצלמת רשת ביתית באיכות של רבע מגה פיקסל כמו שהיה לפני 15 שנה ?

הרי אפילו האייפון הראשון מלפני הרבה שנים , היה כבר עם מצלמה טובה יחסית בת כמה מגה פיקסלים .

פורסם

כי יש שם אנשים בדיוק כמוך שחוששים שהם כל כך לא פוטוגניים והפתרון שלהם הוא להעלות תמונות מטושטשות.

פורסם

אין שמה פרופילים מזוייפים ורמאויות כאלה, זה אתר רציני

יותר מזה, הלייקים שמה אמיתיים, ואם קיבלת הרבה מהם אני אשמח לדעת מה עשית כי זה ממש לא כזה זורם שמה. (או שפשוט אתה בגיל מבוגר יותר?)

אם תשלם תוכל לראות בקלות מי עשתה לייק, אבל בלי לשלם לפעמים זה גם זורק רמזים במייל, אפשר להצליב עם המידע בעמוד של מי ביקר אותך, והראשונות שתראה בquickmatch הן כנראה אלו שעשו לייק.

סיבה ל2 פרופילים באיזורים שונים - גרה בחור x ולומדת בחור y ורוצה אופציות מ2 האיזורים.

פורסם
ניסיתי במהלך הסופ"ש את שני האפליקציות הללו .

טינדר =ביזבוז זמן ,כנראה שצריך להיות סופר פוטוגני ולשלם ימבה כסף לסטודיו לצילום כדי לקבל איזה שהיא תוצאה חיובית .

okcupid , יותר פרקטי אבל ממש לא חינמי ,הוא כל הזמן מנסה לחלוב ממך כסף באמצעות הקפצת הודעות שיקריות על כך שבחורות עשו לך עשו לך ביכול -"לייק", הקט'ץ הוא שכדי לראות את הפרופילים של אותן בחורות ,אתה נידרש לשלם.

לכאורה באפליקציה הזאת יש לא מעט בחורות נאות ,הבעייה היא שחלק גדול מאותם פרופילים הם פשוט מזויפים ,הפילטר לא ממש מתפקד כך שגם אם ציינת שאתה לא מעוניין במעשנות ,עדיין בחיפוש הן מופיעות בכל זאת .

כמו כן ,עושה רושם שיש הרבה סוטים שמיתחזים לנשים.

והדבר הכי מגוחך הוא שלא קיימת שום אפשרות לבצע שיחת וידיאו או

לפחות שיחה קולית עם אותן בחורות ,שהביעו בך עניין .

כל התקשרות הראשונית בין הצדדים נועדה להתבצע באמצעות שליחת

מסרים כתובים ,כך שאתה מוצא את עצמך עושה קופי ,פייסט כמו אהבל

להרבה פרופילים של "בחורות" ,שחלק גדול מהם הוא פשוט מזוייף ,

או ששייך לספמרים ,סוטים או סתם פרופילים שתולים על ידי האתר עצמו.

הקיצר ,פשוט מדובר בזיבלון, חאפרי ,מסחרי ,אינטרסנטי ופרימיטיבי.

באמת,אין משהו יותר טוב ?

שמע. זה פשוט ***ן שכל אחד גדול כל מה שכתבת.

tinder למקרה שלא הבנת זה אפליקציה תלויית זמן. איך בדיוק אתה מצפה לקבל התאמות אם נכנסת אתמול?? מתי בדיוק הם היו אמורות להספיק לעשות לך לייק?? תכנס לטינדר תעשה לייק להרבה מאוד נשים שם ותחזור אחרי שבועיים לעשות עוד ועוד לייקים. ואחרי עוד שבועיים חוזר חלילה.. רק ככה זה עובד. לא במיידי.

okcupid הוא 90% חינמי ואין בו זיופים (למעט כמות זניחה שבעלי האתר לא עלו עליהם, אבל לא משהו מסחרי), אני יצאתי עם בחורות משם וגם חברים שלי.

מי שעשתה לך לייק באמת עשתה לך לייק. וד"א השם שלה מופיע בקטן מתחת למסך ואתה יכול לדפדף ולחפש אותה. ברגע שגם אתה עשית לייק ונוצר 'match' את זה הם כן נותנים לך לראות. בטח אתה גם מצפה שיבזבזו עליך רוחב פס וחוות שרתים לשיחות ווידאו ושיחות קוליות???? אתה חי בהזיה.. וכל זה בלי לשלם שקל.

בקיצור...

לא נעים לי להגיד, אבל צריך להגיד. אתה חולה נפש ואתה זקוק לטיפול נפשי דחוף או שלעולם לא תתגבר על הבעיות שלך. זה לא משהו שיעבור לבד ולא נראה כמו משהו שאפשרי לטפל בו לבד במיוחד שאתה בכלל מסרב להכיר במחלה שלך.

("הרבה סוטים שמחזים לנשים" וואו איך בכלל בשם האלוהים אתה מצליח להגיע למסקנות הפרנוידיות שלך???)

פורסם
  • מחבר
תשלם למנוי, מה הקטע?

למה שלא תשלם עבור ה -וויז , ynet , גוגל וכיוצא בזאת .

עידן התשלומים עבור אפליקציות ,חלף עבר לו ואני בפרינציפ לא אשלם כאשר הם יכולים לקבל בוכטה של כסף

מפירסומות .

חוץ מזה שלא מדובר בתשלום סימלי .

אבל הסיבה העיקרית באמת ,היא שברגע שאני אשלם ,באותו הרגע

האנונימיות שלי הולכת במורד האסלה .

- - - תגובה אוחדה: - - -

שמע. זה פשוט ***ן שכל אחד גדול כל מה שכתבת.

tinder למקרה שלא הבנת זה אפליקציה תלויית זמן. איך בדיוק אתה מצפה לקבל התאמות אם נכנסת אתמול?? מתי בדיוק הם היו אמורות להספיק לעשות לך לייק?? תכנס לטינדר תעשה לייק להרבה מאוד נשים שם ותחזור אחרי שבועיים לעשות עוד ועוד לייקים. ואחרי עוד שבועיים חוזר חלילה.. רק ככה זה עובד. לא במיידי.

okcupid הוא 90% חינמי ואין בו זיופים (למעט כמות זניחה שבעלי האתר לא עלו עליהם, אבל לא משהו מסחרי), אני יצאתי עם בחורות משם וגם חברים שלי.

מי שעשתה לך לייק באמת עשתה לך לייק. וד"א השם שלה מופיע בקטן מתחת למסך ואתה יכול לדפדף ולחפש אותה. ברגע שגם אתה עשית לייק ונוצר 'match' את זה הם כן נותנים לך לראות. בטח אתה גם מצפה שיבזבזו עליך רוחב פס וחוות שרתים לשיחות ווידאו ושיחות קוליות???? אתה חי בהזיה.. וכל זה בלי לשלם שקל.

בקיצור...

לא נעים לי להגיד, אבל צריך להגיד. אתה חולה נפש ואתה זקוק לטיפול נפשי דחוף או שלעולם לא תתגבר על הבעיות שלך. זה לא משהו שיעבור לבד ולא נראה כמו משהו שאפשרי לטפל בו לבד במיוחד שאתה בכלל מסרב להכיר במחלה שלך.

("הרבה סוטים שמחזים לנשים" וואו איך בכלל בשם האלוהים אתה מצליח להגיע למסקנות הפרנוידיות שלך???)

תכלס ,אני מגדיר חיפוש נשים בלבד ,אולם בחיפוש עולים תמונות של גברים כשלמעלה בכותרת ,רשום אישה .

אם זה לא התחזות /פרופילים מזויפים ,אז אני באמת לא יודע מה כן .

תזכיר לי בבקשה , היכן קיבלת את ההסמכה שלך כפסיכיאטר ,

אולי בקיוסק הפינתי שבו קנית את הוודקה רדבול שלך שהעיפה לך את

הגג ?

פורסם

אל תשלם, אל תעלה תמונה, אל תתחיל עם בחורות, תמשיך לעשות ידניות.

פורסם
  • מחבר
כי יש שם אנשים בדיוק כמוך שחוששים שהם כל כך לא פוטוגניים והפתרון שלהם הוא להעלות תמונות מטושטשות.

לא מיתקבל על הדעת שזאת הסיבה ,שהרי הפנים גלויות לחלוטין וניתנות לזיהוי בנקל גם באותן תמונות מטושטשות.

בחורות שמעדיפות לשמור על הדיסקרטיות או סתם להסתיר אברי גוף

שהן מתביישות בהן פשוט מיתחבאות מאחורי משקפי שמש , בגדים רחבים ,שמלות או פשוט מיצטלמות בזווית שמחמיאה להן ומבליטות את החלקים היותר אטרטיביים כמו שדיים למשל .

פורסם

+1

פורסם

אסי אל תקח אותם קשה הם מנסים לעזור אבל בדרך קיצונית ומעליבה שלא עוזרת.

מה שהם מנסים להגיד זה, שתנסה להסתכל בצורה יותר חיובית על דברים מסויימים, תסמוך על אנשים שנותנים רושם בסיסי סביר, גם כשאין לך את התמונה מהמלאה.

כל אחד יכול להיות מה שנוח לו, אבל התכונה הספציפית הזאת תפריע לך להשיג מה שאתה מנסה כאן:

באיזשהוא שלב תצליח לצאת לדייט ראשון מאוקיי קופיד, סבבה והכל :) אבל אז בדייט כשתכנסו לאוטו והבחורה תשאל לאיפה נוסעים, תגיד לה שבבארים כולם אנסים, בסינמה סיטי כולם ילדים כייסים ופדופילים ובחוף ים כל הנרקומנים? צריך להיות גם חיובי, להיות אחד שיכול לקבל את ההחלטה "הכי פחות גרועה" (אם נלך בקו המחשבה שלך), להציג את זה ככיף והצלחה, באמת להנותגם.. בלי זה, הבחורה לא תהנה במיוחד...

ונחזור לאתר אוקיי קופיד, אז יש שמה כמה גברים הזויים שמסמנים שהם female, אבל יש שמה עשרות בחורות שיכולות לנהל שיחה רציפה על כל סדרה שאתה רואה, על כל תחום שמעניין אותך, על שפות תכנות, על כנסים של אנמימציה.. מה אין שמה בשביל גולש hwzone ממוצע??

חלקן גם סתם סתומות ולא כותבות כלום בפרופיל, או שמות תמונה שיש רק את הפנים כי היא ממש ממש שמנה, אז תתעלם מאלו, תחפש לך אחת!!! שעושה רושם בסיסי שתוכל להתחיל ממנו, תרגע קצת, תשלח לה משהו יפה ומצחיק, ותתקדם בראש הזה ולא בראש של "כולם נגדי", אף אחד לא מחפש לאנוס גבר בן 20-30 למשל...

פורסם

מישהו באמת מאמין שאפשר למצוא מישהי איכותית באתרי היכרויות? לא יצא לי להתקל בדבר כזה.

פורסם

זה לא עניין של אמונה אלא של ידיעה. יצא לי ומכיר הרבה זוגות שהכירו ככה.

פורסם

בזמנו שיצאתי עם בנות מאתרי הכרויות לפני עידן הפייסבוק, יש שם את כל סוגי הבחורות זה מגוחך להגדיר בחורות לפי מי שבאתר הכרויות ומי שלא.

מה שכן רמת המחוייבות בהתחלה גם של בנים וגם של בנות פחותה בהרבה מאנשים שמכירים בדרכים אחרות, הרבה יוצאים עם כמה במקביל, נפגשים כמה פעמים ואז נעלמים, (בקטע של סיום הקשר).

לא כולם אוהבים לצאת או שיישדכו להם או להתחיל ברכבת.... האתרים, פייסבוק מה שלא יהיה פותר את זה, ומי שמשתמש בזה זה אותה אוכלוסיה שיש במקומות אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים