עבור לתוכן

שירות לקורא: להימנע מרכישת HP 6700

Featured Replies

פורסם

לפני מספר חודשים רכשתי HP 6700 עקב ביקורות טובות שהיא מקבלת ברחבי הרשת(כמו למשל כאן: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2402922,00.asp ). כבר בהתחלה הייתי צריך לחשוד לאחר שבהדפסת שחור-לבן כמעט באופן בלעדי עם המחסניות המותקנות מראש, גם מחסניות הצבע נגמרו. שיטוט ברשת (אפילו בתגובות לביקורת פה למעלה) העלו שהמדפסת כל כמה זמן "מנקה את עצמה" וכן שאין דבר כזה "להדפיס בשחור בלבד" שכן המדפסת משתמשת גם בדיו הצבעוני(CMY) על מנת להדפיס בשחור. בחרתי פחות או יותר להתעלם ורכשתי דיו חדש. מאז הדפסנו כמויות יפות סה"כ ואין הרבה תלונות. ועכשיו שוב. צריך להדפיס משהו, טקטס פשוט - והפונט השחור יוצא חיוור ומטושטש. רמות הדיו סבירות אבל כנראה "נמוכות מדי"(יש התייחסות לזה בדף תמיכה של HP, שאם רמת הדיו לא משהו ההדפסה תצא לא משהו...). ולקרוא שוב תגובות על המדפסת הזו מדכא בצורה יוצאת דופן. אל תסתנוורו מהמחיר הסביר, ההבטחה לעלות נמוכה פר הדפסה, העיצוב החביב והפיצ'רים. את הפעולה הבסיסית והחשובה ביותר של מדפסת היא עושה בצורה לא טובה ויקרה מאוד. AVOID.

פורסם

"

רמות הדיו סבירות אבל כנראה "נמוכות מדי"(יש התייחסות לזה בדף תמיכה של HP, שאם רמת הדיו לא משהו ההדפסה תצא לא משהו...).

"

מה הייתה הציפיה שלך מדיו לא מקורי?...ועוד מאיכות כנראה נמוכה.

פורסם

הבנתי שהסינים מוכרים מזרקים עם דיו.

אתה פותח את המחסנית של הדיו, מזריק דיו נוסף פנימה, סוגר אותה ומחזיר, וכל זה בשביל גרושים.

לא ניסיתי אף פעם, לא יודע כמה זה מסובך ואם שווה את הטרחה.

שברים כאלה:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=printer+ink+refill&_frs=1

מקווה שזה עזר לך איכשהו.

פורסם

7, הוא לא ציין שהדיו היה לא מקורי.

בכל מקרה, אני גם נכוויתי מאותה מדפסת ואפרט את מה שגיליתי-

אחרי שHP הבינו עם השנים ששוק הדיו החלופי מאיים עליהם הם התקינו צ'יפים על הדיו שלהם וכך הקשו על העניין של הדיו החלופי. (אני אישית ניסיתי לשים דיו לא מקורי עם צ'יפים תקינים כביכול אבל שפשוט לא עבדו-המדפסת השתגעה וכל פעם אמרה שחסרה מחסנית דיו אחרת)

כמו-כן הם התחילו להשתמש בדיו כדי לשמן את הראש כותב- (זה שנוי במחלוקת אבל הרבה חושבים שזה בכלל מיותר, במדפסות הישנות זה בכלל לא היה קיים או שהיה ניתן לחליף אותו)

למה? כי לדיו שלהם יש צמיגות מסוימת שמתאימה לעניין. ואם וכאשר מישהו ישתמש בדיו חלופי הדיו האיכותי פחות יהרוס לאט לאט את הראש כותב- חלק חיוני שכאמור בכלל לא ניתן להחלפה במדפסת הזו.

ויש גם את העניין שיש שימוש בדיו צבעוני להדפסת שחור 'עשיר' יותר- אבל ניחא, זה בכל מדפסת כמעט וניתן לבטל זאת תוכנתית.

ככה קורה שאם מישהו מדפיס רק בשחור לבן או אפילו אם מדפיס קצת. אחרי זמן מה פשוט נגמר הדיו.

העניין הוא שדיו שחור ועוד 3 דיו צבעוני עולים הון!! וזה ממש כל פעם לקנות את הדיו הצבעוני הזה למרות שלא צריך כלל להדפסות. (דיו שחור גם אפשר לקנות כמות כפולה, אבל צבעוני לא)

ככה HP סגרו את הפינות.

מי שעוקב אחרי הדברים האלו ומבצע אחר ההוראות של HP, או רק 'בודק' את המדפסת- המדפסת מעולה.

אבל, וזה הקש ששבר את קש הגמל (לפחות מבחינתי)-

HP הגדילו ראש לעשות ואפילו חסמו את אופציית הסריקה אם אין מספיק דיו במדפסת (מה הקשר?!?!)

כאן הלכתי וקניתי מדפסת לייזר שחור לבן של חברה אחרת עם אפשרות לטונר חלופי בלי בעיה. ובינתיים אני מרוצה=]

עריכה-

לפותח הדיון- ד"א אם היית בודק פה בפורום לפני הקנייה היית מוצא שכבר הזהרתי מפני המדפסת הזו ספציפית..

פורסם
  • מחבר
"

רמות הדיו סבירות אבל כנראה "נמוכות מדי"(יש התייחסות לזה בדף תמיכה של HP, שאם רמת הדיו לא משהו ההדפסה תצא לא משהו...).

"

מה הייתה הציפיה שלך מדיו לא מקורי?...ועוד מאיכות כנראה נמוכה.

זה דיו מקורי. איך הגעת למסקנה שזה דיו לא מקורי?

stojakovic - כן, החסימות האלה משגעות. רוצה להדפיס רק בשחור אבל המג'נטה נגמר? אי אפשר! עכשיו אתה אומר שגם אי אפשר לסרוק אם אחת המחסניות נגמרת? מדהים. מדהים מדהים מדהים. אני באמת מצטער שלא ראיתי את ההודעות שלך שמזהירות מפני המדפסת הזו =/ זכור לי שעשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו מעניין מדי מלבד כל מיני דיונים "המליצו לי על מדפסת" שמדי פעם ה-6700 עלתה כהמלצה - וככה, ובגלל הביקורות הטובות ברחבי הרשת(שאני יכול להבין אותן, כי המדפסת באמת ממש בסדר בכמה שבועות הראשונים של שימוש סביר - שמים לב לכל ההגבלות שלה רק אחרי הטווח שימוש של ביקורת רגילה) - בסוף כן קניתי. אכזבה עמוקה.

פורסם

זו לא רק המדפסת הזו, HP עברו לאסטרטגיה הזו לפני מספר שנים. אני עם 6500 וזה בדיוק אותו סיפור. הבטחתי לעצמי שהמדפסת הבאה שלי לא תהיה HP.

פורסם

איזו אסטרטגיה ?. להיות חרא לצרכנים ?.

האמת, שזה עוד כלום.

אם קניתם לפטופ, לפני כמה שנים עם חלונות 7 אז יהיה לכם בעייתי לעבור לחלונות 8 או לחלונות 10, כי HP לא מצאה לנכון להוציא דריברים מעודכנים.

מבחינתה, שתקנו עוד לפטופ, או שתנסו לאלתר. העיקר היא לקחה את הכסף.

פלא שהמניה שלהם ירדה בשנה האחרונה ?.

פורסם

הדגם הפשוט שלהם בסדרת לייזר ג'ט ש\ל בלבד (P10xx) לאורך השנים תמיד היה מעולה ממש, לעומת מתחריו בפרט.

פורסם
איזו אסטרטגיה ?. להיות חרא לצרכנים ?.

להרוויח מראשי הדיו.

פורסם
זה דיו מקורי. איך הגעת למסקנה שזה דיו לא מקורי?

טעות.

פירשתי רמות דיו כרמות איכות.

כך או כך החברה הסופר מגעילה HP לקחה את ההשבתה המובנית לדרגת אמנות של ממש.

פשוט זבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים