עבור לתוכן

קניית מחשב נייד ללימודים באזור ה-3000

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ניידות - אסוס

ביצועים ונוחות לעבודה משרדית - דל

הDELL בעיני קצת ישן.. ווינדוס 7..

חבר שלי אמר לי להתרחק מלנובו בגלל שאין להם מספיק מעמדות תיקון בארץ ושהוא לא מרוצה מהמחשב שלו.

אני מתלבט בין השניים האלו:

אולטרהבוק "13.3 UX305 דגם UX305FA-FC052H (לא מכיר את המעבד הזה למרות שבאתרים הוא מושווה לi5, כן SSD)

נייד אולטרה בוק "13.3 i7 דגם X302LJ-R4004H (מעבד i7, לא SSD)

שניהם במחיר של 3700 ש"ח

אני מחפש נייד שיוכל להריץ לי קבצי אופיס גדולים ללימודים. חשובים לי הביצועים והניידות.

פורסם

את הדל עם הווינדוס 7 תוכל לשדרג בעוד כמה ימים לווינדוס 10 בחינם. הרבה עסקיים נמכרים עדיין עם ווינדוס 7, זה לא אומר כלום.

לא ברור איזה לנובו החבר שלך קנה שהוא לא מרוצה, הפלקס מעולה.

הביצועים של האסוס הראשון לא זהים ל Corei5. הור הרי הדגם המקביל ל i5 בסדרת החסכוניים בחשמל, איך הוא יכול להיות מקביל למעבד הרגיל? הוא זהה בערך לi3, ויש אומרים שפחות.

הביצועים של האסוס השני טובים יותר בהרבה, אני מניח שבנוגע לזמני טעינה הראשון יהיה מהיר יותר בגלל הSSD.

פורסם
  • מחבר

לא ברור לי למה אתה אומר שהIntel® Core™ M 5Y10 Processor חלש יותר מהi5:

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200U-vs-Intel-Core-M-5Y10 הם מקבלים את אותו הציון.

בכל אופן, ראיתי חבר עם הFELEX ולא כלכך התלהבתי.

אם המעבד של הi7 יותר חזק, למה שהוא יהיה פחות מהיר מi3? האם לSSD יש כלכך הרבה חשיבות?

בקיצור... אני מבולבל...

פורסם

חבל שלא קראת את הקישור שהדבקתי כאן. הוא אמין יותר מ CPU Boss.

http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-M-5Y10-SoC.125673.0.html

ה i7 חזק יותר מ i3, אבל מהירות המערכת הכללית מושפעת מזמני הגישה לדיסק.

לשימושים שתיארת i3 או המעבד הזה מספיקים, לכן הייתי מתמקד בכך שתוספת התשלום תתבטא בהתאמה של המחשב ולא ביצועים נטו, שיבואו פחות לידי שימוש.

מבחינת נוחות לעבודה משרדית הדל יהיה נוח יותר.

מבחינת ניידות ואיכות מסך האסוס יהיה טוב יותר.

אין לי מה להוסיף יותר ואני מתחיל לחזור על עצמי.

אל תשלח לי בבקשה הודעות פרטיות בנושאים שפתחת עליהם דיון, בשביל זה יש פורום. אני רואה את המועדפים, אם ארצה אענה.

נערך על-ידי nachum37

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים