פורסם 2015 ביולי 2110 שנים יש לי כרטיס AMD שלא עובד טוב עם מסך OLED יתכן שההרץ האופקי והאנכי לא תואם למסך צריך 60 אנכי ואופקי 67.5 איך בודקים או משנים בדרייבר בכרטיס מסך R9 290 ?הפכתי את הדרייבר ולא מצאתי
פורסם 2015 ביולי 2110 שנים אני לא מבין את הקונספט הזה של "תדירות אפקית" ו"תדירות אנכית". קצב הרענון משמעו כמות הפעמים בשניה שבה התמונה כולה מוחלפת. אין למימד הזה שום כיווניות.
פורסם 2015 ביולי 2110 שנים מחבר כל מסך עובד בתדר רענון אופקי ואנכי לפעמים התדר לא מתחבר נכון למסך מכרטיס מסך עלי לבדור עם התדר בכרטיס סמך תואם ל- 60 ו-67.5 HZ או לכוון ידנית פעם היה בדרייבר אפשרות שינוי תדר אופקי ואנכי משום מה לא מוצא את זה בווינדוס 10 איכות הוידאו לא טובה דרך כרטיס מסך וזה אחד הבדיקות ששי לעשות
פורסם 2015 ביולי 2110 שנים אני אחכה שמישהו עם יותר סבלנות ממני יתרגם לך את מה שאמרתי (או לי את מה שאתה אמרת).
פורסם 2015 ביולי 2110 שנים הדבר הזה קיים, אבל רלוונטי לדעתי רק לcrt נערך 2015 ביולי 2110 שנים על-ידי omrij
פורסם 2015 ביולי 2110 שנים קיים בCRT, וגם שם לא מדובר בשני פרמטרים בלתי תלויים (קצב רענון אפקי הוא שנייה חלקי הזמן הדרוש להשלמת שורה + חזרה להתחלה, תחלק את זה בכמות השורות + הזמן הדרוש לחזרה למעלה ותקבל קצב רענון אנכי).
פורסם 2015 ביולי 2110 שנים מחבר זה היה קיים גם במסך סמסונג LED וניתן לשנות תדרים , לא מבין מדוע AMD הוציאה זאת או החביאה זאת כל מסך עובד בתדרי מתח קצת שונים שיכולים לעוות את התמונה
פורסם 2015 ביולי 2110 שנים ^ שזה FHD במקרה הזה עם המסך הזה .ניסית כבל HDMI אחר , אולי הכבל שלך לא איכותי או פגום ?ניסית עם כבל DP\MINI-DP , אולי זה ישנה את איכות התמונה , כמובן אם יש לך בטלוויזיה כניסה כזאת ...
פורסם 2015 ביולי 2110 שנים מחבר נסיתי כבלים HDMI , ניסתי כבל DP לא עוזר השאלה איפה ניתן לראות מהו ההרץ האופקי והאנכי שמשודר למסך ?עד כמה שאני זוכר יש את זה עדיין בדרייבר של NVIDIAבדרייבר של כרטיס מסך מסומן ההרץ המקסימאלי 70HZ כאשר בפועל 60HZ , זה גם אומר בעיה אולי עם הרץ אופקי והאנכי נערך 2015 ביולי 2110 שנים על-ידי רועיירדן
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים מחבר יש הרץ לחשמל יש הרץ למספר הבהובים במסך ועוד ...יש הרץ של מתח שמגיע מ- HDMI עפ"י הספר ( וכל רזולוציה התדר משתנה )תדר אופקי בקילו הרץ 67.5 תדר אנכי 60 הרץ השאלה איפה ניתן לראות איזה תדר משודר למסך ?פעם AMD נתנה לשנות את התדר אך ילדים שינו לבד והרסו מסכים ו-AMD הוציאה את הדבר הזה .
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים פעם היה מקובל להשתמש ב-powerstrip כדי לכוון תדרים מדוייקים כמו שאתה מבקש. אני לא בטוח כמה התוכנה הזו עדכנית כיום:http://entechtaiwan.com/util/ps.shtmנדמה לי שתוכנה יותר מעודכנת היא ה-Custom Resolution Utility שאפשר למצוא פה:http://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU(לא השתמשתי באף אחת מהן)
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים מחבר מצאתי את הבעיה למה כרטיס מסך לא יכול לעבוד עם OLED כרטיס מסך בנוי על 3 צבעים אדום , כחול וירוק OLED בנוי על 4 צבעים גם לבן .לכן האותות לא עוברים טוב מכרטיס מסך , לכן יראו בעיות עם עיבוד וצבעים כי לא תואם הצבעים הולכים לאיבוד , חוסר איבוד נכון ,ממש לא בסדר, היבואן שלא אומר את האמת ללקוחות שלא ניתן לחבר למחשב טלוויזיה אצלי הכול בנוי על מחשבכל היחצנים מתרשמים מהשחור , באמת שחור יפה , ( כל הוידאו ותמונות בעולם עובדים על 3 צבעים )הפריטים בשחור הולכים לאיבוד כי מנגנון המסך לא מנתח נכון את המיידע .יש עיוותים בצבעים באתרי אינטרנט חוסר דיוק בצבעים חסר מיידע ופרטים וטקסטורה לתמונה המעבד של המסך עושה בצינות בסרטים עבודה טובה אך עדיין פרטים רבים שרואים ב- LED הולכים לאיבוד כי המעבד חלש לנתח כל פריים לא ניתן לראות 4:4:4 אמיתי במשחקים כי הצבעים לא תואמים לצבעי המסך כל היחצנים יודעים שלא ניתן לחבר מחשב למסך - לא כותבים את האמת כל היחצנים יודעים שממיר טלוויזיה עם HDMI לא יתן תמונה נכונה כי משדר 3 צבעים ומסך דורש 4 צבעים מוכרים תמונה של צבעים זוהרים ולא טבעיים הצבעים בלי גוונים נכונים נערך 2015 ביולי 2210 שנים על-ידי רועיירדן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.