עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות 2K

Featured Replies

פורסם

taltola , אוקי , אני דיי מבין אותך לגבי החלטתך ללכת בסוף על ה-980Ti ועוד במחיר של ה-970 , כמו שאתה אומר (כי זה מחו''ל) , או בכלל כל כרטיס אשר יותר חזק מ-970 , , כי אני בערך גם בעל אופי כזה , אוהב תמיד לקחת ספייר , בכדי להיות בראש שקט יותר :xyxthumbs: .

לגבי האחריות , שוב , לפי הבנתי עם הדגם הזה זו אחריות בינלאומית , פשוט תברר בעת רכישה בחו''ל , זה לא יעלה לך כסף :) .

לגבי ה-970 , לדעתי עם הכרטיס הזה , במידה ואתה נשאר עם FHD , אתה מסודר איתו לפחות לשנתיים קדימה עם המשחקים של היום ועתידיים בהגדרות גבוהות , הכרטיס ממש מתאים לזה .

ואם אתה שוקל מעבר ל-UHD , אז כן , 970 בודד זאת לא החיה עבור זה , אף יותר - אפילו ה-980Ti לא בכל המשחקים של היום יכול להתמודד יפה ב-UHD , בחלק כן ובחלק לא , תלוי במשחק , ומה יהיה איתו במשחקים עתידיים זה בכלל לא ידוע , אני רק משאר שיותר טוב בטוח לא יהיה אלא להיפך , לפי התפתחות ודרישות המשחקים עם הזמן .

אם כבר , אז ה-980Ti יכול לתת מענה יותר טוב ב-QHD (שדרך אגב לשם כך אני בקרוב קונה אותו עבורי לרזולוצייה הזאת) , כי עם QHD ברור שיהיה לו יותר קל להתמודד , ורואים את זה בכל מיני מבחני ביצועים ברשת .

אז המסקנה היא , לפי דעתי לפחות : אפילו אם ותחליף מסך בעתיד ל-UHD , עדיין ה-980Ti לא בטוח יתן לך 100% ביצועים או קרוב לזה , ועוד במיוחד ומדובר בהחלפה אפשרית לא של היום אלא עתידית ששם אחוזי ההצלחה של הכרטיס הזה רק ירדו , עניין אחר הוא אם תחליט ללכת על QHD במקום , אז יותר סביר שהכרטיס ימשיך לספק אותך בעתיד .

אז זה אומר ש-980Ti כרגע מיותר ל-FHD , ובעתיד לא הכי יספיק ל-UHD (במידה ובכלל תרצה להחליף מסך) .

האם לא כדאי לך לשקול אם כבר את ה-980 הרגיל במקום , יותר זול , יתן לך כרגע את ה-100% ל-FHD לשנים הקרובות אפילו עם ספייר כמו שאתה רוצה , ובעתיד אם כבר תשדרג מסך אז תשדרג גם כרטיס , ולפחות תדע שבעבר לא בזבזת סתם סכום מיותר על ה-980Ti ....

פשוט חומר למחשבה עבורך...

yosi b - אוקי הבנתי :) , פשוט התגובה נראתה לי קצת לא הכי יפה , אולי פשוט היית צריך לנסח אותה קצת אחרת משהו ...

העיקר שהבנו אחד את השני :xyxthumbs: .

• תגובות 53
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי האחריות , שוב , לפי הבנתי עם הדגם הזה זו אחריות

בינלאומית

, פשוט תברר בעת רכישה בחו''ל , זה לא יעלה לך כסף

יש שתי דגמים דומים עם שמות מאוד דומים SC+ \SC . אז שאתה בודק תבדוק עם מק''ט.

פורסם

GTX 970 כמובן

עולה 1900

פורסם

?

פורסם

אם המסך שלך 60hz ולקחת יותר מ 970 חבל על כל שקל נוסף

פורסם
  • מחבר

כן, המסך שלי הוא 60hz

http://ksp.co.il/?uin=13766

אפשר לקבל הסבר למה חבל על כל שקל?

איזה מסך מומלץ בשביל להנות מהתפוקה של ה-980ti ?

פורסם

לכל כרטיס מסך יש את כח העיבוד שלו. ל970 יש כח עיבוד שנותן לך 60 fps על ultra ברוב המשחקים היום, במסך כמו שלך אתה נועל v sync ואז ברוב המקרים יהיה לך 60 fps קבוע וזהו.. אם אתה לוקח 980ti, קצב הריענון של המסך לא ידע לנצל את כח העיבוד של הכרטיס. ככה שאין שום הבדל בין 970 ל980ti. אם היה לך מסך 144hz זה היה סיפור אחר, אבל גם זה לא יתרון מאוד משמעותי

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע.

בכל מקרה אני לא בטוח לגבי העובדה ש-970 יריץ את כל המשחקים ב-FHD על אולטרה כולל פילטרים ב-60 fps קבוע בלי נפילות.

אבל בכל מקרה, מעדיף תמיד לקחת יותר ממה שצריך.

פורסם

בסכום הזה זה שווה.

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה,

אם ברשותי לוח האם הזה: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150

לא עדיף להתאים את כרטיס המסך לחברה של לוח האם? זאת אומרת שגם כרטיס המסך יהיה של msi?

הכרטיס הזה:

http://ksp.co.il/?store=KSP03&select=.1044..35..201..47..441.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27411&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

או שאין לזה שום השפעה, ובכל זאת עדיף לקנות את הכרטיס הזה:

http://ksp.co.il/?store=KSP03&select=.1044..35..201..441.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27320&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

מה דעתכם?

נערך על-ידי taltola

פורסם

אין שום קשר בין יצרן הלוח אם ליצרן הכרטיס מסך והתאמתם האחד לשני, זה אחד.

שתיים - שוב, אתה מתעקש על ה-980Ti למרות שכולם אומרים לך שאתה לא צריך אותו למסך שלך וזה סתם כסף לאוויר, למה?

אמרתי לך כבר, אם אתה לא מתכוון בעתיד הקרוב להחליף מסך למסך חדש בעל נתונים יותר ''זללניים'', הרי ש-970 הוא בהחלט מספיק ביותר למסך שלך, להגדרות הכי גבוהות לכמה שנים קדימה.

אוקי, אתה רוצה קצת ספייר, אני מבין (כי כמו שכבר רשמתי אני גם כזה), אז תקנה מקסימום את ה-980 הרגיל (הכוונה לא ה-Ti) ולא יותר מזה, למה סתם לבזבז כסף על משהו שאתה בכלל לא צריך, את זה אני לא מבין.

הרי 980 יותר זול בכ-1000 ש''ח מ-980Ti...

פורסם

מבלי להכנס ליחסי עלות\תועלת וצרכים אישיים, במקרה של הגבלת FPS (לצורך העניין 1080p 60hz) תמיד אפשר לנצל משאבי כ.מסך פנויים לטובת איכות תמונה, אם מתפריטי המשחק,

קובץ הגדרות, מודים או הגדרות איכות בדריבר. הדוגמא הראשונה שעולה לראש היא DSR - רינדור ברז' גבוהה עד פי 4 (שזה 4k במקרה שלו), מלווה ב downscale לרז' הטבעית.

פורסם

חשבתי שאתה קונה באתר ההוא.

אם לא תקנה 970!

נערך על-ידי yosi b

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה הגיע הכרטיס הנ"ל:

http://ksp.co.il/?store=KSP03&select=.1044..35..201..441.&list=1&sort=2&glist=1&uin=27320&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

עדיין לא הורכב.

אם אני לא טועה שמעתי שיש איזה תוכנה מיוחדת לשימוש איתו, או שאני טועה?

האם geforce experience מספיק? או שיש תוכנה נוספת שעדיפה?

פורסם

א. לבעל הכרטיס - תתחדש! אין ספק שתהנה ממנו מאוד למשך הרבה זמן.

ב. אם מכניסים DSR לתמונה אז בעצם מדברים על כרטיס שיודע להריץ לפחות 1440 ואם כבר אז למה לא 4K וזהו על מסך 1080. לשם כך ידוע שצריך 2 980TI (לפחות) כי הרי לא מתפשרים על פילטרים, לא משנה שהשיפור יהיה לא מורגש אלא אם מחפשים אותו בכח.

אז אם אין בעיית תקציב ושווה לשלם תוספת 2000 שח (שהם 110% תוספת מחיר ביחס ל 970) עבור 40% יותר ביצועים אז כדי גם לשקול בחיוב לשלם עוד 3800 כי אז נהנים מ- scaling של 60-80%.

ג.

geforce experience שומר על דרייברים מעודכנים, מוצא עבורך את ההגדרות האופטימליות לכל משחק ומאפשר להקליט ולהזרים את המשחק בזמן אמת לכל העולם. אתה נראה לי תכוון, בצדק, ישר לאולטרה בלי היסוס אז לא בטוח שהיא חיונית לך.

יש עוד תוכנות, אפטרברנר לדוגמה, שאיתם אפשר לבצע אוברקלוק לכרטיס ולהוציא ממנו, במקרה שלך, עוד 10-20% FPS בחינם- זה כל עוד מבינים מה עושים ונוהגים בתבונה.

נערך על-ידי omertgm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים