עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות 2K

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

צריך המלצה לכרטיס מסך לצורך גיימינג כבד.

אשמח שהמחיר יהיה בסביבות 2000 ש"ח בערך.

לא משנה מאיזה רשת לקנות.

זו המערכת שהוא יעבוד עליו:

מעבד:

Intel Core i5 4430

ספק:

Corsair AX1200

לוח אם:

Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150

תודה.

• תגובות 53
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה רזולציה אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

אף פעם לא הבנתי את השאלה הזו, הרי מה זה משנה באיזו רזולציה אני משחק?

בכל מקרה ארצה לקבל את הכרטיס החזק ביותר שניתן במחיר הזה בלי קשר לרזולציה.

אשמח להבין למה שואלים את זה תמיד.

בכל מקרה הרזולציה שאני משחק היא 1920x1080

תודה :-)

פורסם

כי יש כרטיסים שמתפקדים יותר טוב ברזולוציות גבוהות יותר ואחרים שמתפקדים יותר טוב ברזולוציות נמוכות.

למשל סדרת ה 3xx של של amd נותנת ביצועים עדיפים יותר ברזולוציות גבוהות 4k

פורסם

לידע שלך כללי :

תמיד , כאשר ממליצים על כ. מסך לגיימינג , תמיד אחת השאלות החשובות תיהיה על איזו רזולוצייה אתה משחק , והאם בעתיד הקרוב אתה עומד להחליף מסך , למסך בעל רזולוצייה יותר גבוהה ממה שיש לך כיום .

למה אתה שאול ? , אנסה להסביר :

כי כמו ש-k534d כתב לפני , יש כרטיסי מסך שמתמודדים יותר טוב עם רזולוציות ספציפיות , יותר נכון לומר יותר גבוהות מאשר נמוכות , למרות שהמקרה הזה בשוק כרטיסי המסך הוא קצת נדיר אך בכל מקרה הוא קיים .

וכמובן גם אף אחד לא ביטל את עניין העלות מול תועלת , ופלוס עוד גורם שהוא התקציב של מבקש ההמלצה .

אז במקרה שלך , עם תקציב של 2000 ש''ח הייתי ממליץ לך על כ. מסך GTX 970 , אסוס סטריקס , או EVGA מדגמי ה-ACX , למרות שאיזה דגם בדיוק זאת כבר הבחירה שלך , כי קיימים עוד דגמים טובים כגון G1 של ג'יגבייט , GAMING של MSI וכו' וכו' .

הכרטיס הזה GTX 970 , לדעתי הבחירה הכי משתלמת עבור רזולוציית FHD שזה המקרה שלך , ולא צריך יותר מזה .

רק תבדוק טוב ברחבי האינטרנט איפה לקנות , כי יש חנויות מסויימות , בהן על כרטיסים כאלו ואחרים יש מבצעים טובים והם עולים פחות מאשר בשאר החנויות . דוגמה היא חנות הסטארט פיסי , או פלונטר ...

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה.

אוקיי, אם ההמלצה היא על

GTX 970

אשמח לדעת איזה דגם באמת עדיף?

ובכלל מה ההבדלים בינהם?

פורסם

ההבדלים הם עיצוב , איכות בנייה , אוברקלוק מהמפעל ויכולות אוברקלוק מעבר לזה . פה כבר כל אחד בוחר מה שיותר מתאים לו .

כמובן אנו מדברים על כרטיסים עם קירור צד שלישי משופר ולא רפרנס , דרך אגב - אל תקנה קירור רפרנס אם אתה לא רוצה כאב ראש מהרעש של הכרטיס ומהטמפרטורות הגבוהות שלו , המלצה חמה שלי - רק קירור צד שלישי .

כעקרון ההבדלים האלו בין הדגמים הם מינוריים וכמו שאמרתי כל אחד בוחר מה יותר מתאים לו ועל מה הוא רוצה ומוכן להתפשר , בדגם כזה או אחר .

כמו שכבר המלצתי לך קודם , ASUS STRIX או EVGA ACX , כי לפי מה שהבנתי איכות בנייה של המאווררים שלהם יותר טובה מדגמים אחרים , שזה לדעתי דיי חשוב היות ומדובר באלמנט חשוב של מערכת הקירור של הכרטיס , וכי הרי כל אחד ירצה שמע' הקירור תעבוד בלי בעיות כמה שיותר זמן , נכון ?

למרות שיש עוד דגם שהרבה ממליצים עליו פה בפורום וגם להרבה יש אותו והם מאוד מרוצים ממנו - זה דגם G1 של GIGABYTE , הוא לדוגמה אוברקלוקר מצויין , מגיעה לתדרי עבודה קצת יותר גבוהים מאשר דגמים אחרים .

אז שוב , הבחירה היא שלך , מה יותר מתאים לך : מבחינת עיצוב , איכות , יכולות אוברקלוק , רמת הרעש (למרות שהם כולם באותה הרמה פחות או יותר , דציבלים בודדים לפה ולשם) .

ועוד דבר אחרון ששחכתי לציין בהתחלה כי זה גם חשוב , זה שתבדוק האם הכרטיס שתבחר יכנס לך בלי בעיה במארז שלך , כי הם בגדלים שונים , למשל ה-G1 הוא דיי ארוך , משהו כמו 30ס''מ , אל תתפוס אותי במילה , פשוט תבדוק בעצמך .

עוד אלמנט מאוד חשוב הוא ספק הכוח , למרות שאצלך זאת כלל לא בעיה , כי יש לך ספק מפלצתי ואין לך מה לדאוג .

פורסם

ב1750 יש לך את ה390 שחזק יותר

פורסם

970 באחד מהגרסאות הטובות. כפי שציינו כאן אין הבדלים תהומיים בין ארבעת הכרטיסים הללו וההבדלים הם טיפה שקט, טיפה תדר , מימדים ,ועיצוב.

דרך אגב - אל תקנה קירור רפרנס אם אתה לא רוצה כאב ראש מהרעש של הכרטיס ומהטמפרטורות הגבוהות שלו , המלצה חמה שלי - רק קירור צד שלישי .

גם ההמלצה שלי אם יש כסף, למרות שחשוב להדגיש שהמפוחים של אנוידיה הם טובים ושקטים בהרבה מאלה של AMD. ולדעתי -סבירים בהחלט

ב1750 יש לך את ה390 שחזק יותר

קודם כל 390 הנטול X פחות חזק.

חוצמיזה מדובר על כרטיס שצורך המון חשמל ומתחמם מאוד מאוד. אולי הכרטיס החד ליבתי החם ביותר למעט אחיו הגדול..

העדיפות היחידה הייתה לו הוא היה משחק ברזלוציות גבוהות או באלמנטים שצורכים המון זיכרון. אבל הוא לא וה 4 (3.5+5) של ה970 מספיק בהחלט לפי כל הבדיקות.

פורסם

לא הבנתי למה כולם פה מעדיפים דגמים של אסוס, evga ולא gigabyte.. איכות הבניה שלהם פחות טובה?

פורסם
970 באחד מהגרסאות הטובות. כפי שציינו כאן אין הבדלים תהומיים בין ארבעת הכרטיסים הללו וההבדלים הם טיפה שקט, טיפה תדר , מימדים ,ועיצוב.

גם ההמלצה שלי אם יש כסף, למרות שחשוב להדגיש שהמפוחים של אנוידיה הם טובים ושקטים בהרבה מאלה של AMD. ולדעתי -סבירים בהחלט

קודם כל 390 הנטול X פחות חזק.

חוצמיזה מדובר על כרטיס שצורך המון חשמל ומתחמם מאוד מאוד. אולי הכרטיס החד ליבתי החם ביותר למעט אחיו הגדול..

העדיפות היחידה הייתה לו הוא היה משחק ברזלוציות גבוהות או באלמנטים שצורכים המון זיכרון. אבל הוא לא וה 4 (3.5+5) של ה970 מספיק בהחלט לפי כל הבדיקות.

אני מדבר על ה390 נטול X והוא אכן יותר חזק מ970 ובהפרש די ניכר , צריכת החשמל היא לא פקטור בכלל יש לו ספק מעולה

והכרטיס קריר ביותר אפילו יותר מה970 אז מספיק עם הסטיגמות על החום, כל קירור צד שלישי עושה את העבודה

64 מעלות במאמץ...

http://www.guru3d.com/articles_pages/powercolor_radeon_r9_390_pcs_8gb_review,9.html

פורסם
  • מחבר

היי חברים,

קודם כל תודה רבה על העזרה והסיוע המלמד!

יש שינוי דרסטי בתוכנית.

כנראה שמישהו יכול לקנות ולהביא לי כרטיס מארה"ב.

מכיוון שזהו המצב כרגע אז המחיר צונח משמעותית וחשבתי כבר להביא את ה-980ti

הבנתי שזהו אחד מכרטיסי המסך הטובים שיש כיום.

אם אני מבין נכון זה גם הדגם המומלץ ביותר שלהם:

https://www.tms.co.il/product/14833

השאלה היחידה שלי האם הוא מתאים למערכת הזו?

האם לא יווצר איזה שהוא צוואר בקבוק / עומס או בעיות כאלו ואחרות?

זו המערכת שהוא יעבוד עליו:

מעבד:

Intel Core i5 4430

ספק:

Corsair AX1200

לוח אם:

Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150

פורסם

לא צופה לצוואר בקבוק במעבד, אבל נגיד שהמעבד מגביל קצת את הכרטיס אז?

פורסם
  • מחבר

קצת מבאס אם הכרטיס לא יוכל לתת את ה-100% שלו.

אבל בכל מקרה גם אם הוא יתן "רק" 90% תפוקה זה עדיין הרבה יותר מאשר

GTX 970

פורסם

[emoji106]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים