עבור לתוכן

צריך תוכנה לשיחזור סרט מדיסק שרוט.

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי דיסק שנשרט, כשניסיתי להעתיק את הסרט שנמצא עליו לתוך המחשב ההעתקה מגיעה לX אחוזים ונתקעת.

אני מחפש פיתרון שעדיין יתן לי לצפות במידע אבל (בלית ברירה) ללא החלקים שהמחשב לא מסוגל לשחזר.

תודה.

פורסם

פוליש לדיסק יוכל להחזיר אותו לקדמותו, יש עוד כמה שיטות אבל מנסיון אני יודע שפוליש עובד בוודאות. ממליץ לך להריץ חיפוש בגוגל ולקרוא על הנושא.

פורסם

בננה לפעמים עוזרת.

או משחת שיניים.

כל עוד השריטה היא בחלק התחתון של הדיסק ולא בשכבה למעלה.

פורסם
  • מחבר

כן, כבר ניסיתי היום משחת שיניים, דאודורנט, מנקה חלונות, סודה, מטלית משקפיים ווזלין...

ללא שום השפעה.

זה די הרבה שריטות בצד בשוליים.

פוליש עוד לא ניסיתי (אני מנח שצריך יהיה להזמין את זה באיביי?) אבל עדיין, הייתי רוצה לראות אם יש פתרונות תכנתיים גם כן.

השתמשתי במדריך הזה:

עריכה: חיפשתי ברשת פוליש לדיסק וCD POLISH אבל לא מצאתי לאיזה מוצר בדיוק אתה מתכוון.

פורסם
  • מחבר

נו, למשל תוכנה שמעתיקה את כל הקובץ ומשחזרת אותו חוץ מהביטים שהכונן לא מצליח לקרוא. אם על הדיסק הייתה תוכנה שחסר לה קצת מידע אז ברור לי למה זה לא יפעל, אבל אם מדובר בשיר או סרט שחסרים בהם 20 שניות באמצע אז הייתי רוצה לראות את מה שיש ושבאמצע יהיה דילוג.

לא הבנתי, מה זה SECURE DISK?

גוגל נותן לי תוצאות שקשורות להצפנה.

פורסם

Clone DVD אמורה לעשות בדיוק את זה.

עריכה: עברו כמה שנים מהיכרותי עם התוכנה... מסתבר שכיום הם מתמקדים יותר ב Rip לוידאו, אבל יתכן שהפונקציה הבסיסית של העתקה מדיסק פגום עדיין קיימת.

תוצאה ראשונה בגוגל:

https://www.raymond.cc/blog/recover-photo-and-data-from-scratched-or-damaged-cd/

מוזכרת גם CDCheck ש Ivan הזכיר.

פורסם
  • מחבר
תגגל

גיגלתי, התוצאות הם של הצפנה.

בכל מקרה לא משנה, IVAN וNACHUM37 תודה רבה! אכן הם עבדו מעולה ואמנם כ15% מהמידע הלך לאיבוד אבל לפחות השאר ניצל.

אני מניח שאין כלי כזה (לפחות אמין) שחוזה איזה פיקסלים חסרים ומוסיף אותם בעצמו (למרות שדווקא זכור לי ששמעתי פעם על משהו דומה בתמונות)?...

אני אנסה בעתיד עוד כמה שיטות לפוליש אבל בנתיים לפחות הבעיה נפתרה עד כמה שיתן.

תודה לכולם!!!

פורסם

באיזו תוכנה השתמשת בסופו של דבר?

פורסם
  • מחבר

אהההההההההה. חחח, כן, ההבדל ש e אחת קטנה עושה.

אבל בכל מקרה זו תוכנה שמיועדת לצריבה חדשה. ז"א בדיסקים העתידיים כדאי אולי להשתמש בה. :P

באיזו תוכנה השתמשת בסופו של דבר?

השתמשתי ב CDCHECK מכיוון שהיא קלה ולא דורשת התקנה, אבל אני אבדוק מאוחר יותר גם את ROADKILL ו CDRECOVERY.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים