עבור לתוכן

צריך עזרה דחופה! kasda kw5212

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני צריך את עזרתכם הדחופה!

החלפתי היום את הראוטר של בזק dlink 6850 בראוטר שקניתי באייבורי kasda kw5212

ברשותי 2 מצלמות רשת והגדרתי אותם בnat אך גם מתוך הבית לכתובת החיצונית מהאינטרנט אני לא מצליח להגיע למצלמות עם הפורט המדובר....

בדקתי חיבוריות על ידי telnet אבל הכל נראה סגור.

האם מישהו יכול לעזור לי עם זה, אני אובד עצות כבר!

תודה רבה רבה,

נערך על-ידי liordafdi21

פורסם

אם אתה ב-018, אתה צריך להתקשר אליהם ולבקש כתובת IP אמיתית. ברירת המחדל שלהם זה לתת כתובת IP שבמצאת בתוך חוות השרתים שלהם. אתה יכול לבדוק זאת בקלות - תסתכל מה כתובת ה-IP החיצונית בנתב ומה הכתובת באתר NOC.CO.IL - אם אתה מקבל כתובות שונות - זה הזמן להתקשר ל-018.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר כתובת ip קבועה והספק שלי זה אורנג׳

הבעיה היא רק כאשר אני מנסה לראות את המצלמות בטלפון הנייד לכתובת החיצונית כשאני מחובר לwireless אצלי בבית ואותו הדבר קורה במחשב pc שלי

נערך על-ידי liordafdi21

פורסם

על הפנית פורטים שמעת?

פורסם
  • מחבר

כן, ברור ששמעתי על זה...ועשיתי את זה גם כן...

אבל תופעה מוזרה, ברגע שאני עושה telnet לכתובת החיצונית שלי עם הפורט מהמחשב pc אני מקבל כאילו הפורט סגור...

מה לא נכון בקונפיגורציה?

כשאני מתחבר מאינטרנט אחר הכל עובד...כאילו מעין פרוקסי או לא יודע מה....

פורסם

מה קשור פרוקסי?

בסופו של דבר אתה מבצע NAT מהכתובת של המחשב שלך לכתובת החוקית שקיבלת מהספק. הראוטר רואה שכתובת המקור זהה לכתובת היעד ומפיל את הפאקטה.

אם המחשב והמצלמות באותה רשת אתה צריך לפנות לכתובת הפנימית של המצלמות ולא לכתובת החיצונית שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

אבל כשאני בבית מחובר עם הטלפון הנייד לאפליקציה של המצלמות אני לא מצליח לראות אותם כיוון שאני מחובר לרשת הבייתית ומנסה לפתוח את הכתובת החיצונית שלי...איך אני יכול לבטל את החסימה הזו?

מה עלי לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזו?

פורסם
  • מחבר

מה ניתן לעשות בכדי כן לאפשר כזה דבר ע״י תוכנה צד שלישי וכו׳?

או ע״י static route?

פורסם

הדרך לפתור את הבעיה שלך היא להפוך את ה-KASDA למודם נטו ולרכוש נתב שתומך ב-NAT LOOPBACK.

פורסם

או שתחליף את הכתובת באפליקציה כשאתה מחובר לרשת הביתית ותחליף לכתובת החוקית כשאתה מחובר לרשת אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים