עבור לתוכן

כמה שווה מחשב גיימינג מ2010/11?

Featured Replies

פורסם

אל תתנשא, אתה עם בעיות הבנה.

איך אתה משווה למפרט בלי מארז?

המארז שלו גם משתיק.

הספק שלך פחות איכותי.

הלוח שלך למרות שקשה להשוות לא באותה רמה אבל בגלל הפרשי הזמנים נניח.

אם קשה לך להבין שצריך מפרט שקול בכל החלקים עם כל החלקים אני לא אשם.

עריכה:

כנראה עברת כתה ג' הבנת שצריך להוסיף מארז.

נערך על-ידי none77

פורסם

אין טעם לשאול בפורומים כמה שווה המחשב , תמיד יקומו אנשים ויתנו מחיר שחיטה , כאילו היה עדיף לתת את המחשב במתנה וזהו .

תסתכל בלוחות וזה יהיה המדד שלך , אם אין ביקוש תוריד מחיר וסלאמט .

פורסם

none77

התגובה שלך לא מתייחסת כלל לעריכה שלי מלבד כיתה ג'.

אבל בגדול אני מקווה שאתה מבין את זה שתקן 80 לספק לא באמת הופך אותו לאיזה משהו מיוחד

שהלוח לא באמת משנה כאן משהו מבחינת ביצועים ("רמה" ?) ושניתן להביא מארז עם בידוד אקוסטי בסכום שהקציתי

אם כבר מדברים על תקציב, על פי הנוסחה שהמצאנו כאן יש מקום גם לעוד מארז אקוסטי כדי שלא תגיד שחסר.

אבל זה ממש לא העניין, אני מתקשה להבין (כן, כיתה ג', נגיד) מדוע אתה עומד על כך שהמפרט הזה יכול להימכר מעל 1000 שקל במחיר -הוגן- ?

כמובן שאני לא מדבר על מקרה קיצון בו יבוא חייזר מהחלל החיצון וירצה לרכוש את המחשב בסכום לא ראלי חרף חוסר ערנות למחירי השוק,

בהם כמובן ניתן לרכוש מחשב חדש, חזק יותר משמעותית בתוספת של 500+- שקלים?

Yehudaa

אין ספק שיש דבר מה בנושא זה חרף העובדה שהדלק המניע את שוק המשומשים הוא פשוטו כמשמעו - היצע וביקוש.

אך חשוב ורצוי להתייעץ על מנת לקבל כיוון כללי בכדי להינעל על פרופורציות ולנטרל מקרי קיצון

בהם לדוגמה פותח הדיון בטוח שמכסחת הדשא שלו שווה 2000 שקלים כשניתן לרכוש בשוק אחת כזו חדשה ואף מתקדמת יותר במחיר זהה...

מה שיקרה זה שהוא סתם יפסיד פניות, יבזבז עם זה זמן וככה הוא עשוי לקבל עוד ירידה ואפילו משמעותית בערך המוצר.

ואני בכלל לא מזכיר כאן את עניין ההגינות,

למכור מחשב כזה ב1600~1500 לקונה פוטנציאלי לחוץ שלא מכיר בעובדה שבעוד 400 שקל הוא קונה חדש זה פשוט לא מעשה אתי ולא אחראי.

יומיים אחרי הקליינט חמום המוח עשוי לחזור עד אלייך עם המחשב ביד ולומר שרימית אותו כי השכן שבא לפרמט לו תמחשב אמר לו שהוא יצא פראייר.

לא?

פורסם

לא מדוייק... אין לו תקן 80 כי זה עולה כסף, היצרנית משלמת על זה ולכן הספק יוצא יקר יותר.

הם החליטו לוותר על הסמל הזה של 80 ולתת ספק זול יותר. בפועל, תבדוק ביקורות, היעילות של מעל 80 אחוז.

הנה אעזור לך: יעילות של בין 87 ל80 אחוז

http://www.overclockers.ru/lab/59793_3/Test_chetyreh_blokov_pitaniya_350_Vt_Chieftec_GPA-350S_FSP_ATX-350N_FSP_350-60HCN_i_InWin_IP-S350T7-0.html#13

התת פורום הזה מראה כמה אנשים טמבלים שחיים בסרט יש... כל יום יש דיון כזה של מישו שחושב שהמחשב שלו שווה פי 2 ממה שהוא שווה באמת.

כסף? תקן 80PLUS הוא חינמי לנושאי הנצילות לפי תקן

https://en.wikipedia.org/wiki/80_Plus

פורסם

בדיקה וניסוי לתכן עולה כסף...

אחרת תסביר את העובדה (על פי אוברקלוקרז) שהמוצר אכן עומד בתקן 80+ אך בכל זאת אינו נושא את הסמל החינמי לכאורה ?

פורסם

furyanaor הערה שלי באה מההתנשאות שלך. שאתה ממשיך איתה בלי סיבה נראית לעין. הרעיון שלי להתאים חלקים עם איכות זהה כמה שניתן, לא סתם חלקים שיכולים לעבוד לכן המארז ששמתי, יכול להיות שטעיתי בהערכת איכויות, לגבי ספק אני מקווה שאתה מבין שיש הרבה גורמים שמשפיעים, על האיכות ואורך החיים שלו? ושלא כל ספק שרשום עליו 500 זה אותו דבר? עלה בדעתך שזו הסיבה לספק ששמתי?

פורסם

הערה שלי בנוגע למארז שהכנסת למפרט היא תוצאה של טעות בהבנה שלי וחזרתי בי שנייה מאוחר יותר כשערכתי בהתאם את הפוסט המדובר.

לא הבנתי מה הקשר מארז ...

רק רציתי לאשש את הטענה שלי מהעמוד הראשון שב2000 שקלים ניתן לרכוש מערכת טובה יותר בכל הפרמטרים והוכחתי זאת.

אמנם חרגתי בכמה שקלים אבל זו היתה טעות נגררת כשחשבתי שבכלל הוא לא מתכוון למכור את המארז שלו....

בלי קשר לכל זה, אתה הגעת לאזור של ה2700 ש"ח כשלמעשה היית יכול להישאר נמוך יותר באופן משמעותי מבחינת תקציב מבלי לפגוע בביצועים

כשלשם השוואה למעשה מחפשים כאן בצועים שרק -קצת- טובים יותר משלו וזה בדיוק מה שניסיתי להראות לפותח הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים