עבור לתוכן

ה-Radeon Fury בביקורות: חיים ומוות ביד ההמהרה

Featured Replies

פורסם

אתה מודע לזה שמשתמשי CF יש תאימות למשחקים פחות טובה משמעותית מאשר משתמשי SLI, וזאת עובדה.

• תגובות 76
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזה קשור למה שאמרתי כי? חוץ מזה לפעמים אי אפשר להאשים אותם בתכנון לקוי של המשחק והחוסר רצון של המפתחים לשתף איתם פעולה בגלל ההסכמים שלהם עם NVIDIA. נכון הם עושים טעויות אבל אי אפשר להפוך את כל ההאשמה עליהם.

פורסם
וזה קשור למה שאמרתי כי? חוץ מזה לפעמים אי אפשר להאשים אותם בתכנון לקוי של המשחק והחוסר רצון של המפתחים לשתף איתם פעולה בגלל ההסכמים שלהם עם NVIDIA. נכון הם עושים טעויות אבל אי אפשר להפוך את כל ההאשמה עליהם.

מה זה קשור לNV ולמפתחים, או שאתה יודע לכתוב דרייבר או שלא...

פורסם

כי זה לא מספיק לעשות V בדרייבר וזה יעבוד. זה עובר בדיקות ואם צריך תיקונים ולא תמיד זה כזה פשוט. בעיקר כשאתה לא יודע מה לעזאזל הולך בקוד של המשחק שלא נותן לCFX לעבוד.

פורסם

"אכלו לי, שתו לי..." חיסכון על חשבון R&D זאת הבעיה.

פורסם
אתה מפתח. אין לך עין לצבע ולדברים כאלה של איכות.

אתה בניגוד אלי פותח 2 משחק עם 2 כרטיסים ולא מבין את ההבדל.

NVIDIA:

-איזון לבן יותר נכון כתוצאה מדריבר טוב יותר. הטקסטורות הכל נראה טוב יותר. הג'יפורס יודע לתרגם למשחק את הCOLOR SPACE יותר נכון. תמיד נראה יותר טוב. גם האופן שבו הדריבר מזהה את הפיקסלים לפני שהוא מיישם עלייהם אליסינג יותר טוב. ורואים את זה במשחק. ועוד הבדל קטן ועוד הבדל קטן בסוף עושים הבדל. אני שאני רואה משחק על אנוידיה אני ישר רואה שזה נראה יותר טוב.

-הפיצ'רים מאפשרים דינמיקה הרבה יותר משוחררת, פיזיקס זה השחקן המרכזי

היכולות תלת מימד שמוטמעות בכל הכרטיסים. היום ג'יפורס שהוא כרטיס גיימינג עדיף עשרות מונים על כרטיס יעודי פייר של AMD לתלת. בעיקר בגלל קודה. והדריבר של אנוידיה שמשום מה מדבר יותר טוב עם כל התוכנות חוץ ממאיה ששם AMD עובדים טוב

- והסיבה הכי חשובה, כל כמה כרטיס משתנה הליבה. ואיתה באים דברים חדשים לחלוטין. הווקסלס והשיער זה רק על קצה המזלג.

אז תעשו לי טובה, אני לא סתם מהלל אותם.

כל היתרונות שמציגים פה לטובת AMD נגמרים ב"הם המציאו אייפיניטי" או דברים שאף אחד לא משתמש בהם. מול אייפיניטי אני יכול להביא את vision של המשקפי תלת מימד.

"הם הוציאו ראשונים GDDR5". את מי זה מעניין. זה לא מתבטא באיכות תמונה.

כמו שאמרתי, היה לי הרבה שנים ATI.

ואני מודה ש:

7500 היה עדיף על המתחרים בגלל מחיר ממש טוב ואנוידיה עוד לא המציאו אז משו ששווה להשתמש בהם

9800PRO היה עדיף על המתחרים

4870 היא עדיף על המתחרים

אבל היום ??

היום GTX תפס פער על AMD. הוא פשוט מוצר יותר מוצלח. גם אם הוא יקר ב כמה מאות שקלים ונותן כמה פחות אף פי אס (מה שלא קורה), הוא עדיין היה מוצר יותר טוב ונכון לשימוש.

הייתי עושה לך מבחן Double Blind והיית יוצא לגמרי אהבל, מבטיח לך.
:xyxthumbs:

האדון המכונה יורם, כבר מזמן איבד פה את קשב הקוראים.... חבל על טירחתנו.

התעלמות ממנו הינה הדרך הנכונה ביותר.

פורסם
:xyxthumbs:

האדון המכונה יורם, כבר מזמן איבד פה את קשב הקוראים.... חבל על טירחתנו.

התעלמות ממנו הינה הדרך הנכונה ביותר.

אל תדאג, אני אמשיך להמליץ לאנשים על NVIDIA ולהציל אותם מלקנות מוצר לא איכותי של AMD.

פורסם

ואנחנו שואלים מתי יבוא הגורם שיציל אותנו ממך

פורסם

אתה ממליץ לאנשים קנות AMD ועוד יד שניה.

אתה הורס לאנשים את הקניה.

כל הכיף זה לפתוח קופסא חדשה של כרטיס מסך והכל חדש. זה למה יש מושג שנקרא UNBOXING

מה אתה מבין בכלל.

פורסם

Fan boys , Fan boys every where !

הכוונה לאדון יורם כמובן.

ובנימה רצינית , הבעיה היחידה שלי כרגע עם AMD ואני מדגיש היחידה , היא לא ביצועים , גודל , חום , צריכת חשמל וכו...

רק אחת : והיא מחיר !

המוצרים שלהם בסדר גמור , אבל לא למחיר שהם דורשים וזאת חברי הבעיה בדור הנוכחי.

למען הסר ספק לי בכלל יש SLI של 980 שעתיד להתחלף בזוג 980 TI...

פורסם

מיותר

פורסם
3335

בהתאם למחיר שלהם ל (FX (3975 וההפרש בין 2 הכרטיסים עפ MSRP של 100$ אפשר לחשוב שדולר אחד שווה 6.4 שקלים.

ב FX KSP עולה כרגע 3490 אז בהתאם ליחס ההמרה הנל FURY צפוי לעלות שם רק 2850- מחיר מצוין שישבור את 980 :cognee:

בזמנו צחקתי אבל מסתבר ש 2850 זה באמת המחיר, מול 2775 עבור 980 מקוסטם טוב יש פה תחרות אמיתית (לפחות אצל KSP)

נראה לי שאפשר להשיג 980 גם ב 2550 אבל 300 שח זה עדין הפרש שאפשר שיוצר מצב חדש בתחום הגבוה-בינוני=>ירידת מחירים

פורסם

לטעמי 550$ ל fury רגיל (לא X) ביחס ל 500$ שעולה 980, הוא מחיר שאינו מצדיק את עצמו וכבר כתבתי על כך כמה עמודים קודם בשרשור זה.

הבעיה היא שלאחר הורדת המחיר מצד AMD לכוונו של ה- 980, נוידיאה לא תשאר פראיירית גם היא ותוריד את המחיר מצידה (היא כבר הורידה ב- 20$ שלשום).

תהיה תחרות מחירים וזחילה כלפי מטה זה די ברור, המרוויחים אלו הצרכנים.

אם כי שוב, זו טעות ברמה העקרונית להוציא קרוב לשלושת אלפים שח עבור מאיץ מסך, שבעוד שנה עם השקת

הדור הבא ב- 20 ננומטר, יעשו טובה אם יתנו בעדו כמשומש שליש ממה שהוא עלה חדש.

פורסם

עזוב לרגע מה שקורה בחול, פה בארץ יש תמהיל מחירים שונה לגמרי שנותן אפשרות ריאלית לתחרות כאן ועכשיו (כמובן שצריך שיגיע למלאי).

בלי לחכות להשפעות של הורדת מחירים בחול שאולי תתרחש ואולי אולי תגיע גם לארץ.

פורסם

ממה שאני שמתי לב, המחירים בארץ (בשקלים) הם מסדר גודל של פי 5.1-5.3 ממחיר retail ארה"ב , מה שגם די

הגיוני שכן מעבר להובלה ולעלויות הלוגיסטיות של שחרור מהמכס (עבור היבואן), יש גם מע"מ.

יחס זה תקף בדר"כ הן למוצרי AMD והן למוצרי נוידיאה.

זאת כל עוד כמובן שלא מתייחסים לשפיל העליון כדוגמתו של ה- 980Ti , שבשל מחירו הגבוה אינהרנטית (כמוצר דגל),

אזי מביאים ממנו כמויות מאד קטנות לארץ. בכדי להצדיק היבוא של הכמויות הקטנות הללו, התמחור קצת פחות

אטרקטיבי - מגיע ליחס של פי 5.8 סדר גודל במוצר זה פרטנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים