עבור לתוכן

ה-Radeon Fury בביקורות: חיים ומוות ביד ההמהרה

Featured Replies

• תגובות 76
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת? אתם לא ממליצים על כרטיס מסך שהוא יותר חזק וקצת יותר יקר (בדולרים ותלוי בגירסה) כי ההמהרה מוגבלת ל10%? אני מנחש שלא השוותם את ההמהרה מול המהרה כי לפי מה שאתם אומרים פה אם ממהירים את ה980 הוא משתווה וקצת עוקף את הדיפולט של הכרטיס הזה שזה אומר שאם תמהירו את הfury הוא עדיין ינצח... שוב פעם כתבה מתחילה טוב ומסתיימת בטימטום גמור... בבקשה תלמדו לא להגיד שטויות ולבדוק את הנתונים ולא להגיד אולי יותר מהיר או אולי שווה בהמהרה כי אין לכם באמת מושג (כי לא בדקתם)

פורסם

אולי במקום שתפתח את הג'ורה על כתב באתר תבדוק בעצמך. הנה דוגמה:

באתר TPU לאחר המהרה, סיים ה-ASUS STRIX ב-6.4 אחוזים מהיר יותר

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/R9_Fury_Strix/34.html

זאת או אומרת, שכאשר ההפרש הרלוונטי בין ה-FURY ל-GTX 980 הוא 7.5% ב-1440P, ההפרש הזה גדל ל-14.4%

כאן:

http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_980_G1_Gaming/30.html

אפשר לראות שלעומת ברירת מחדל, משפר ה-G1 של GB כ-21% ביצועים נטו לאחר אוברקלוק (ללא תוספת מתח אפילו).

לוקחים את המספר הזה, חוזרים להשוואה של הFURY, ומוסיפים 21% ל-93% של GTX 980

http://tpucdn.com/reviews/ASUS/R9_Fury_Strix/images/perfrel_2560.gif

מה שאתה תראה בטבלא הזאת אם תוסיף את השניים מומהרים, זה את ה-GTX 980 יושב ב-112%, ואת ה-FURY יושב ב-106.4%.

לא מסובך.

פורסם

כל עוד אף אחד לא בדק FURY נגד G1/HOF/כל מפלצת אחרת באותה רזולוציה, עם OC ובאותם המשחקים אי אפשר להגיד את מה שכתבת. אתה מתבסס על משחק אחד שנבדק ברזולוציות שונות, אי אפשר להגיד שזה מייצג משהו.

צריך לזכור ש FIJI בחלק מהמשחקים לא מציג ביצועים מדהימים (BF4) בזמן שבאחרים יש הפרש דיי גדול (CRYSIS 3 אם אני זוכר נכון). כמו כן ככל שעולים ברזולוציה FIJI מתחזק ביחס לכרטיסים של NVIDIA.

נ.ב.

למה אין כרטיסים של GALAX/KFA2 בארץ :cry:

פורסם

Battlefield 3 זה Best case scenario. זאת אומרת, הממוצע שיפור במשחקים יהיה לרוב מעט נמוך ממנו. זה לא כל כך משמח, אלא יותר מגדיל את ההפרש בין השניים. כשאני הייתי צריך בביקורות לבחור משחק שמשקף שיפור ביצועים ב-OC, בחרתי ב-BF3 רק כי שם ההבדלים מועצמים למקסימום מבין המשחקים בהם אפשר לבדוק.

עוד לא ראיתי ביקורת של FURY שבה הוא שיפר יותר מנתח הביצועים הפצפון הזה ב-OC, וזה פחות או יותר מאשר שהוא ישאר מאחורי גרסאות 980 מתקדמות שלמיניהן, יתכן שבקו אחד או אפילו מאחורי 980 רפרנס.

פורסם

הקטע הכי חריג עם הכרטיס ה"סה"כ בסדר" הזה היא העובדה שרק 2 יצרניות מציגות דגמים שלו. הרוב הגדול, גם בין המובילות -EVGA, MSI GIGABYT- בחרו שלא להשקיע בו. חסר תקדים למיטב זיכרוני בכרטיס קצה עליון. למה בעצם?? זה צפוי להשתנות בקרוב?

וגם ללא OC ידני, כשמסתכלים על דגמים מומהרים מהמפעל (out of the box) הבדל הביצועים מצטמצם לזניח. ושוב FURY , וכמו FX, הופך להיות הבחירה הפחות משתלמת עבור רוב הציבור.

AMD שוב מפספסים בדברים הקטנים ומכשילים את עצמם באופן כמעט טרגי.

פורסם

אף אחד לא מזניח דבר וגם ככה הכרטיסים לא זמינים עד ה16.

הבעיה העיקרית איתם זה המחיר.

פורסם

יכול להיות שיש בעיות מלאי וחברות אחרות כרגע יושבות בצד כי זה לא משתלם. סביר להניח ש SAPPHIRE בעדיפות גבוהה יותר ואחריהם לפני נתח שוק.

אני חושב שיש פה יותר מידי משתנים בשביל להתבסס על משחק אחד, כל עוד לא בדקו את מה שאתה אומר לעומק אי אפשר להגיד שום דבר חד משמעי.

פורסם

יש כאן כמה אנשים שאוהבים להכפיש את amd , וזה כבר הפך להיות כדור שלג

אם זה על הדרייברים או פיצ'רים מיותרים לחלוטין של המתחרה שמראים אותם כיתרונות מוחצים !

בתכלס הfury חזק יותר עד 25%~ מה980 ומגיע אפילו ל30% הפרש ב4k ! ספק אפילו אם 980 מומהר למקסימום ישתווה אליו בסטוק

וזה עוד עם דרייבר ראשון שסביר שיהיה עוד שיפור משמעותי בהמשך

אם המחיר בארץ יהיה דומה או בהפרש קטן אין כאן התלבטות בכלל

פורסם

אף כרטיס משום חברה! לא נותן חווית גיימינג ראויה ל4K.

שורה תחתונה: אפשר להמשיך לפנטז על 4K ב-60FPS ולא משנה אם אתה שייך למחנה האדום או הירוק.

פורסם

כרטיס יחיד לא, אבל יש בהחלט שיפור עם המערכים ומן הסתם זה אינטרס כלכלי יותר של 2 הצדדים.

פורסם

AMD הפכו להיות פה מוקצה:D

כל הזמן אני אומר לילדים שלי שאני מיוחד....כניראה שאני טועה, אני פשוט מהדורה מוגבלת :-)

פורסם

אז קיבלתי כרטיס כמו 980 רק בלי הפיצ'רים של אנוידיה

אז למה שאקנה אותו

אקנה אנוידיה עם הפיצ'רים ועם הדריברים ואיכות התמונה.

עוד דור שבו AMD רק מדביקה את הפער במקום לפרוץ דרך.

פורסם

איכות תמונה? ופיצ'רים כמו gameworks שפוגעים בביצועים שלהם רק טיפה פחות. כל הבעיות שיש לAMD עם משחקים מסוימים זה כי החברות מסרבות לשתף איתם פעולה בגלל הסכמים דרקוניים של Nvidia.

ונראה איך אתה צוחק כשה980 שלך יקבל דרייברים שמורידים מהביצועים של הכרטיס כדי לגרום לכרטיסים חדשים להראות טוב עוד יותר בזמן.

בנוסף לזה אתה מדבר על כמה שnvidia תורמת לתעשייה מצד שני זאת AMD שקידמה את mantle והציגה לעולם כמה מוגבל dx11 וכמה נחוץ לעבור לapi שקרוב הרבה יותר לחומרה.

היא זאת שקידמה את freesync תקן שכל חברה יכולה להשתמש כי הוא פיצ'ר אופציונלי של displayport. גם אינטל וגם NVIDIA יכולות היו להשתמש בו אם רצו. לעומת זאת? מה NVIDIA תרמה? פורמטים יעודיים שרק מקדמים את האג'נדה שלהם.

בינתיים NVIDIA צוחקת עם הכסף שלך לבנק.

פורסם

יש לך דוגמאות לזה שדרייברים מורידים FPS עבור אותם הגדרות?

שתי החברות מקדמות מאוד את נושא הגרפיקה, הבעיה של AMD היא שהיא לא מצליחה לתרגם את הנקודות בהן היא פורצת דרך ליתרון ורווח על פני המתחרה.

- HBM עם GCN עוזר להם להישאר במשחק בצורה מכובדת, אבל הוא לא שינה סדרי עולם כמו maxwell

- הם יצאו עם mantle אבל התמיכה הייתה רק בכ-6 משחקים בשיא, הראתה רק שיפור מינורי, לא הביאה לשיפור המיוחל למעבדים החלשים ועכשיו קברו אותו סופית.

- הם מקדמים ומטמיעים את FreeSync אבל כבר חצי שנה אחרי שהושק זה עדין לא תופס. איפה החיבור המתבקש עם יצרניות מסכים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים