עבור לתוכן

איך לגבות את כל המחשב שלי עד הקובץ האחרון

Featured Replies

פורסם

אם החיפוש אינו מתפקד כמו שצריך , מדובר מבחינתי בפגם קריטי.מה לגביי יתר התוכנות שהוזכרו כאן , מבחינת חיפוש ושיחזור קובץ ספיציפי : cobian , clonzilia

• תגובות 48
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החיפוש בגרסת 2014 עבד רק בתוך התיקייה הספציפית שאתה נמצא בה. אולי תקנו ב 2015, לא יודע.

פורסם

בשורה התחתונה מה עדיף cobian או aוclonzilli ?

פורסם
בשורה התחתונה מה עדיף cobian או aוclonzilli ?
?
פורסם

אתה משווה תפוחים לאגסים. אלא שתי תוכנות שעושות דברים שונים.

פורסם
  • מחבר

הכי מומלץ זה Acronis True Image 2015?

בוא נגיד אני עושה גיבוי פעם בחודש של כל המחשב שלי עם התוכנה ושם את הגיבוי על דיסק קשיח חיצוני. חודש הבא אני רוצה לגבות שוב את כל המחשב אבל אני רוצה שרק קבצים חדשים יצורפו לגיבוי הקודם (כדי לחסוך זמן). היא יודעת לעשות את זה? אם היא לא יודעת יש תוכנה אחרת שכן?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את Acronis. מלא בעיות. כל הזמן נכשל בלעשות גיבויים.

קראתי באינטרנט קצת מצאתי את Macrium Reflect. תוכנה מעולה ממליץ בחום עליה

פורסם

הרבה שנים אני עם אקרוניס ואף פעם הוא לא נכשל!.

פורסם

השאלה אם התוכנות שהוזכרו כאן , עושות גיבוי מראה ,כך שדיסק הגיבוי ישמור על סדר הקבצים והתיקיות של דיסק המקור וזאת ללא שום דחיסה או מניפולצייה כל שהיא?

פורסם

מקריום רפלקט תוכנה טובה, ממש לא ברמה של אקרוניס.

לפותח הדיון: קיבלת הרבה המלצות על אקרוניס. נסה לפחות... מה תפסיד?

פורסם
  • מחבר
מקריום רפלקט תוכנה טובה, ממש לא ברמה של אקרוניס. לפותח הדיון: קיבלת הרבה המלצות על אקרוניס. נסה לפחות... מה תפסיד?

תסתכל בדף הקודם, כתבתי שניסיתי את אקרוניס והיא נכשלה לעשות לי גיבוי של הדיסק ועשתה לי כמה בעיות. אבל אתמול אחרי כמה דברים שעשיתי ושינויים בהגדרות היא עבדה לי. תכלס אחלה תוכנה.

אני משתמש עכשיו גם באקרוניס וגם בMacrium Reflect.

פורסם
השאלה אם התוכנות שהוזכרו כאן , עושות גיבוי מראה ,כך שדיסק הגיבוי ישמור על סדר הקבצים והתיקיות של דיסק המקור וזאת ללא שום דחיסה או מניפולצייה כל שהיא?
פורסם

האם התוכנות שהוזכרו כאן בדיון שומרות בגיבוי שהן עושות, בדיוק על הסידור הקבצים והתיקיות של דיסק המקור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים