עבור לתוכן

לפטופ עבור פיתוח תוכנה והרצת סביבה וירטואלית - עד 20K

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין מצה צריך להסביר פה...

כן, אני כן מכיר הרבה אנשים במסתובבים עם לפטופים שהם תחנות עבודה ניידות. זה לא המקרה כאשר אתה צריך לארח cluster של Hadoop עם ETL.

מה זה משנה אם אתה בבית או על ספינה בלב אוקיינוס? לא יצא לך לדבר עד היום עם איש סיסטם בחברה שאתה עובד?

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לאיש סיסטם, יוצא לי להריץ הרבה פרוייקטים במקביל, מתוך הIDE (בין אם זה intelliJ או VS). זה בנוסף לשגרת הפיתוח שבה אנחנו משתמשים בהרבה מכונות וירטאוליות.

אני רואה כבר היום איך הPC שלי שהוא I7 עם 32GB לא סוחב את זה ולכן הוא יהפך לשרת של מכונות וירטואליות. אני צריך לפטופ שיכול להיות מספיק חזק בשביל להריץ ולקמפל את כל הפרויקטים האלו בזמן סביר.

אם אני מעלה Spark לוקאלי על המחשב שלי הוא כבר לוקח כ2GB לריצה סבירה. וזה עוד בלי כל מני תוספות של פרופיילרים ודיבאגינג.

הייתי שמח להמלצה על תחנת עבודה ניידת שכזו שיכולה לספק את הסחורה. עם עדיפות למסך גדול (17).

פורסם

אני עדיין עומד בהמלצה שלי למחשב במארז HTPC קטן.

הוא יהיה זול הרבה יותר מנייד עם אותו מפרט וזה לא שאתה באמת צריך מחשב נייד שכולל הכל בתוכו. אתה יכול לשים הכל בבגאז' של האוטו (במקרה המוגזם שאתה לא רוצה לסמוך על לקבל מסך/מקלדת/עכבר מהמקום שאתה הולך להציג בו)

אני מבין שזה כסף של חברה אז המחיר לא באמת משנה לך אבל באמת חבל לשרוף כסף

פורסם

Htpc זה לא משהו שאפשר לטוס איתו בקלות.

פורסם

היה פה דיבור על טיסות? לא שמתי לב...

אני גם לא רואה למה שבהכרח תהיה בעיה לטוס עם זה.

פורסם

לקוחות יכול להיות גם בחול. ואל תהיה מצחיק, לפטופ, גם גדול זה עדיין דק יחסית לאיזה htpc, כולל מקלדת עכבר ומסך ומאפשר לך לעבוד בדרכים.

פורסם

המחשב הזה לא באמת יהיה נייד. לא מבחינת משקל ולא מבחינת זמן סוללה

העובי לא באמת משנה לטיסות/נסיעות אלא הנפח.

פורסם

אתה באמת חושב שלהסתובב עם לפטופ (גם אם כבד) שנכנס לתיק גב/יד זה נוח כמו להסתובב עם קופסה מלבנית ביד?

פורסם

שוב, העניין הוא על המילה "להסתובב"

אני עבדתי עם לפטופ תחנת עבודה שכזה, לשים אותו על הגב זה הדבר הכי לא נוח בעולם.

לכן, אתה מסתובב עם טרולי שבקלות ניתן להכניס לשם מחשב HTPC.

שוב, כל ההצעה מבוססת על זה שאתה עובד במקום שיש בו מקרן/מסך שניתן להתחבר אליו. אם הוא צריך לעשות POC במדבר ברור שההצעה שלי לא כל כך טובה (ובכל מקרה אפשר להביא מסך בנפרד)

במקרה ואתה מתעניין עבדתי עם מחשב מהסדרה של זה-

http://www.dell.com/us/business/p/precision-m6800-workstation/pd

אין לי מושג איך הם מעיזים לכתוב 10 שעות על הסוללה...

נערך על-ידי Diabetus

פורסם

קיצר קנה את הנייד של EUROCOM עם המעבד XEON הכי מהיר 12 ליבות על התדר הכי גבוהה הוא שווה ל2 וחצי I7 רגילים

יצא לך בערך 6000 דולר עם SSD ו 32 זיכרון ECC.

פורסם

לינק ?

פורסם

נכון הוא שמן.

נכון הוא כבד. (6KG)

נכון הוא נראה קצת מיושן. (THEFT PROOF) אנשים שואלים אותי מה זה המחשב הישן הזה הוא ענק?!...ואז הם רואים 100+ FPS בבאטלפילד4 ;)

אבל

הוא עוצמתי ביותר. (מקבל כל מה שתושבת 2011 מסוגלת לקבל...מערכת X79 מלאה!)

מאפשר החלפת רכיבים\תחזוקה\שדרוגים בקלות (תחזוקת משתמש - האחריות אינה פגה!).

4 מקומות לאכסון עם ואריציות שונות של RAID.

SLI...

אפשר לשים מסך 120HZ ואמיטר 3D מובנה.

מקורר היטב והוא מחשב ה-SLI הנייד החזק ביותר היום וגם הקריר ביותר.

ותאמין לי שכבר יותר משנה אני קורע לו את הצורה 24\7 80%+ מעבד לטווחים ארוכים.

אה

והוא נכנס יופי בתיק גב גדול.

ויצא לי גם לראות איתו פרקים של סטארגייט ברכבת מהצפון לירושלים (ביטול כל הליבות למעט אחת, ביטול SLI וכו' עושה את העבודה) כן כן על הברכיים מי שישמע.

שווה כל שקל

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב אם רק המעבד חשוב לך ואין לך צורך בכרטיס מסך אתה יכול לקחת אחד רגוע וזול.

ובמקום של השני שיהיה גם מאוורר שמכניס אוויר וזה מקרר עוד את המכונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים