פורסם 2015 ביולי 910 שנים אני רוצה להריץ את הקליינט של no-ip שאני מדליק את השרת הוא נמצא במיקום הזה /usr/local/src/no-ip-2.1.9/noip2noip2 זה התוכניתאיך אני עושה את זה?
פורסם 2015 ביולי 910 שנים איזה הפצה וגרסא? היום עולם הלינוקס מתחלק לכמה כיוונים של init.העיקרון הוא שפשוט תריץ את זה כמו שאתה מריץ service ב Windows.
פורסם 2015 ביולי 910 שנים על פי הכתובת נראה שהלינק הוא לתיקיית קוד מקור.... אם קיימת חבילה מוכנה למערכת שלך, תתקין אותה, ואמור להגיע איתה service שתוכל להוסיף ב init
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים איזה גרסא? Jessie?יש לך חבילה כבר ב sid:https://packages.debian.org/sid/noip2 נערך 2015 ביולי 1010 שנים על-ידי multicore
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים רצוי שתשתמש בחבילה אם היא קיימת, או במערכת בננית חבילה מקוד מקור ואז להתקין כחבילה (אין לי שמץ איך זה עובד בדביאן)אם קימפלת מקוד מקור "כמו שהוא", לאחר הקימפול (make) ניתן להריץ make install כ root מאותה תיקיה, וזה אמור להוסיף את הדברים לאן שצריך (כך שיהיה לך service שתוכל לקרוא לו). הבעיה שכך אתה עוקף את apt, כלומר אם יש בעיה אתה יכול להרוס משהוא במערכת, לא לקבל תלויות כמו שצריך ובעיות אפשריות אחרות ללא אפשרות לתקן אותן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.