עבור לתוכן

מפרט למחשב לגיימינג וסרטים בתקציב של 6.5K ושדרוג מחשב קיים

Featured Replies

פורסם

קודם כל אענה על השאלון לגבי המחשב שאני רוצה לקנות:

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל מקרה לגופו. חריגה של כמה מאות שקלים באה בחשבון.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפיה בתכני HD

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -

GTA V , משחקי ספורט, BF4 ו Assassin's Creed, NFS הם המשחקים שעולים לי כרגע לראש.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -רזולוציית 1920*1080 מסך 23.7'' של LG. מתכנן החלפת מסך בקרוב ככל הנראה ל 27-32 אינץ'.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. די רגיש לרעש ומוכן לשלם בשביל השקט שלי. במידה וזה יבוא על חשבון ביצועים אשמח שתסבו את תשומת ליבי לכך.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד?) לא כרגע, אך בעתיד מאוד ייתכן שכן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול בתקציב מערכת הפעלה והרכבה, אך עם זאת הייתי שמח לשמוע על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים. זה המחשב החדש הראשון שאני רוצה להרכיב לבד מאפס.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה לחנות ספציפית. אני גר באזור חיפה. עד עכשיו את כל המחשבים שהיו לי קניתי ב KSP. מקריאה בפורום אני רואה תגובות חיוביות על TMS ועל פלונטר. למזלי לא נזקקתי אף פעם לשירות של KSP כי בכנות לא שמעתי עליו דברים טובים במיוחד.

אין לי שום בעיה לקבל את המחשב עם שליח.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר. מבחינתי איך שאני נסגר על מפרט אני מזמין.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)

כן, USB3,רייד (אם אני כותב באנגלית זה מתהפך) אופציונלי, וכמות מכובדת של חיבורי SATA3 :)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן, חשוב מאוד עד כמה שניתן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:אני רוצה כמובן שהמערכת תכלול גם SSD.

מס' שאלות:

1. אני מתלבט באיזה מארז לבחור. מה המארז הכי שקט (אך עם זאת גם קריר עד כמה שניתן) ?

2. יש למישהו ניסיון עם כונני MY CLOUD של WD? אשמח לשמוע את הרשמים שלכם. (לא בתור תחליף לכונן קשיח אגב, סתם בתור נספח למערכת).

_______________________________________________________________________________________________________________________

שדרוג מערכת קיימת:

זו מערכת שקניתי לפני כמעט 4 שנים (במהלך השנים הוספתי SSD, החלפתי מארז וגם ספק כיוון שהקודם נשרף לאחר כ 3 שנים).

לדעתי עם קצת שינויים אפשר לשפר את המערכת הזו לרמה לא רעה בכלל.

Intel Core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155

Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3

Transcend 4GB DDR3 13333Mhz CL9 JM1333KLN-4G *2

Sapphire Radeon HD 6750 1GB

Samsung 840 EVO Series MZ-MTE120BW 120GB

יש HD של WD של 500GB בנוסף ל HD חיצוני של ADATA של 1T.

מארז וספק (כולל מאווררים שקניתי והחלפתי בינם למאווררים המקוריים שהגיעו עם המארז):

Corsair SPEC-03 RED

SeaSonic SSP-450RT 450 W Gold Active PFC 12CM FAN PSU

3 מאווררי NOCTUA NF-S12A 12CM 1200RPM

לדעתכם נדרש לשנות משהו נוסף מעבר לכרטיס מסך? לגבי הספק אני לא בטוח אם הוא מתאים או לא.

עבר קצת זמן מאז שהרכבתי את המחשב במארז החדש ואני לא בטוח אם היה חיבור של 6 פינים לכרטיס מסך...אבל שטויות זה משהו שאני יכול לבדוק בכמה דקות.

אשמח לשמוע מהחבר'ה עם הניסיון כאן מה אתם ממליצים.

השימושים של המחשב המשודרג הם גם גיימינג וצפייה בסרטי HD (מעבר לגלישה באינטרנט ושאר שימושים יומיומיים רגילים).

אשמח לנסות ולשמור על השקט כמה שיותר :)

אגב, אין לי תקציב מוגדר לשדרוג, זה קצת גמיש, אבל אני חושב שאגביל את זה ל 2000 שח. מעבר לזה השדרוג כבר יאבד את הפואנטה....בקיצור, פתוח להצעות שדרוג, סטייה כן באה בחשבון. אני כאן כדי לשמוע את דעת המומחים ;)

_________________________________________________________________________________________________________________________

סוף חפירה.

המון המון המון תודה לעוזרים,

מקווה שהפוסט כתוב בצורה כמה שיותר נוחה לקריאה...

נערך על-ידי alex26

• תגובות 32
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי השדרוג של המחשב הקיים שאתה אפילו יכול להשאר איתו ולא ממש חייב למהר ולקנות חדש פשוט תוסיף לו את GTX970 WF3 שבמבצע אצל StartPC ב1649/1681ש"ח עד ה14.7.

לגבי המפרט אם תרצה בעתיד אתה יכול להוסיף 970 נוסף, את ההמהרה(OC) החנות(TMS) כבר יכולים לבצע כולל ההרכבה, לגבי המארז Fractal Design Define R5 הוא כולל בידוד אקוסטי שייתן לך את רמת שקט גבוהה והוספתי מאוורר קדמי נוסף מאחר ומארזים עם בידוד אקוסטי יותר חמימים.

לגבי מערכת ההפעלה אישית אני ממליץ על 8.1 בשילוב Classic Shell אבל ב29 לחודש חלונות 10 תצא רשמית ושם ההתחל חוזר רק שהוא לא לגמרי רגיל כי עדיין יש בו אריחים וכנראה הוא ישתפר יותר ויותר עם הזמן ומי שרוצה עדיין יכול להתקין Classic Shell או כל תוכנה חינמית אחרת שמתאימה לחלונות 10 בשביל ממשק ההתחל הישן ללא אריחים, למרות שהמערכת תצא רשמית בסוף החודש אם יש תוכנות מסוימות שאתה משתמש סביר להניח שעדיין יהיו בעיות איתן שכנראה יתוקנו עם עדכונים עתידיים.

לא כללתי כונן אופטי מאחר ובקושי משתמשמשים ואם יש פשוט תעביר ממחשב קיים וגם אם אין אפשר להתקין את מערכת ההפעלה בעזרת Disk on Key.

המשלוח עם שליח חינם למפרטים מ2500ש"ח ומעלה.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache

כמות: 1 - מחיר: ₪1679

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 13 CO

כמות: 1 - מחיר: ₪174

לוח אם:

Gigabyte GA-Z97X-SLI

כמות: 1 - מחיר: ₪669

מארז:

Fractal Design Define R5 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪596

קירור למארז:

Fractal Design Fan R3 Series 120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪49

ספק כוח:

Seasonic SS-650RT 650W 54A@12V 80+GOLD bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪456

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪575

כרטיס מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3X

כמות: 1 - מחיר: ₪1647

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪260

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪477

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪6582

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6451 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/2rzxpc4y

סרטון להתרשמות מהמארז

סרטון להתרשמות מהBuild הנוכחי(10162) של חלונות 10

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב רוני, תודה על התגובה קודם כל.

השדרוג והקניה הם לא אחד במקום השני אגב, כי יש צורך בשני מחשבים.

לגבי השדרוג- אין צורך לשנות ספק? הוא מתאים לכרטיס מסך?

לגבי הכרטיס מסך- זו הגרסא השקטה יותר? זו שהמאוורררים נכנסים לפעולה רק מטמפ מסויימת?(נדמה לי 65 מעלות).

ועוד שאלה ברשותך,

לגבי "בעיית" ה 3.5 gb זיכרון שראיתי שעולה פה מדי פעם, מתי סביר להניח שהיא תופיע? כאילו מה הטריגר שלה? אם משחקים זמן ארוך מדי ברציפות? או אם משחקים במשחק חזק מדי? פשוט לא רוצה להתבאס אחרי שאני משקיע סכום לא נמוך בכלל...

ושאלה אחרונה לבינתיים- יש עוד מארזים שדומים ל R5 ברמת השקט שלהם? או שהוא מתעלה מעליהם ולכן בחרת בו? לי יצא לקרוא גם על p100 אם אני לא טועה, וסתם אני רוצה לראות איזה אופציות נוספות יש.

יום טוב והמון תודה על העזרה,

אלכס

פורסם

לגבי השדרוג יש לך שם כבר ספק איכותי ויחד עם GTX970 המערכת תצרוך בסביבות ה370W, ואתה גם יכול לחשב בעצמך בעזרת מחשבון הספק.

לגבי כרטיס המסך זאת גרסה שקטה אבל המאווררים פועלים תמיד עד כמה שידוע לי(קישור לעמוד הכרטיס באתר היצרן).

בעניין ה3.5GB+0.5GB לא חושב שתיהיה בעיה בFHD בנוסף הסרטון הבא יעזור להסביר את העניין אולי בצורה ברורה יותר

לגבי המארזים השקטים הנוספים ברמת שקט 8 לTMS אין מארזים של Antec וחוץ מהFractal Design Define R4/5 יש לך גם את Nanoxia Deep Silence 1/2 שלהם יש אפילו קצת יותר חומר בידוד והם מגיעים כבר עם 3 מאווררים.

Deep Silence 1 – מתחרה חדש וראוי בשוק המארזים

Deep Silence 2 – האיום על שוק המארזים השקטים

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המפורטת!

יש לך ניסיון עם ה DS או ה R5? מתלבט ביניהם...מה אתה היית לוקח?

ולגבי הספק כוח של המערכת הקיימת, אין סיכוי שאין לו חיבור מתאים לכרטיס מסך? אבל בתכלס את התשובה הכי טובה אקבל מפתיחה של המארז ובדיקה.

אגב, לגבי הכרטיס מסך והרעש שהוא עושה (או לא עושה :) ) :

http://hwzone.co.il/community/threads/565336-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9B%D7%91%D7%93-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%95%D7%93-%D7%94%D7%99%D7%A7%D7%A4%D7%99-%D7%A2%D7%93-5-5K

זה לינק לנושא, תראה את התגובה של NIGHTBEAT (התגובה השניה).

"

בקשר לדגם הכרטיס, בחרתי בדגם הספציפי הזה בגלל הדרישה הגבוהה שלך לשקט, הוא לא מפעיל את המאווררים עד טמפ' מסויימת באיזור 65 מעלות וזה יתרום המון לדרישה, בנוסף הגרסה הזאת מעולה לאוברקלוק ותוכל להגיע איתה לתוצאות מרשימות אם תבחר להעסק בזה.

במידה והשקט לא קריטי כל כך, ואתה לא מתכנן להמהיר את הכרטיס אז הייתי ממליץ על גרסת הפאנטום של gainward שתעלה לך 1677ש"ח בקניית מחשב חדש וגם מציעה תדר בוסט גבוה יותר, אבל שזה לא יקנה אותך כי בוסט של 1300mhz הוא בדיחה ותוכל בקלות להגיע ליותר בעצמך."

הדגם של הכרטיס שהוא התכוון לגביו -

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5-PC

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

אין לי נסיון איתם אבל לא חסר מידע עליהם ברשת, שניהם מארזים שגם לי יהיה קשה לבחור אבל אולי הייתי הולך על הR5 כי בשבילי גם נוחות הניקוי משנה ולR5 אפשר לשלוף את הפילטר התחתון מקדימה וגם לשנות את כיוון פתיחת הדלת אבל זה תלוי במיקום המארז אצל כל אחד ככה שלא לכולם זה ישנה אני מניח. לגבי ספק הכוח יש לך את הדגם אז גם אין צורך לפתוח את המארז. יש גם את הדיון הבא פה בפורום מה27-01-15 Nanoxia Deep Silence 1 Vs Fractal Design R5 לגבי הASUS GTX970 STRIX יש אותו רק אצל פלונטר אז אולי יהיה עדיף להרכיב לך מפרט מהאתר שלהם.

הינה מפרט מפלונטר יוצא קצת יותר יקר בגלל כרטיס המסך, ספק הכוח דגמי הS12G אצל פלונטר עולים בסביבות ה20ש"ח יותר אבל מגיעים עם 5 שנות אחריות והמשלוח הוא 45ש"ח אצל פלונטר ולא חינם.

לגבי המארז יש לך אותו באותו המחיר בטיטניום במקום שחור ולבן קצת יותר יקר מהם אבל תלוי מה תחליט בסוף.

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1250Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 1708/1674

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-Z97X-SLI - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset - Dual channel DDR3 up to 3000 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-channel audio - Gigabit LAN - M...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 680/666

זכרונות - DDR3 - לנייח

0514-012TB0x2 - Zeppelin - 16GB (2x8GB) 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

Lifetime Warranty

כמות: - 1 - 522/512

כרטיסי מסך - nVidia PCIe

STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5-PC - ASUS - nVIDIA GTX970 4GB STRIX - With New PC Only...

בקניית מחשב חדש בלבד - שלוש שנים אחריות - במתנה Batman: Arkham Knight

כמות: - 1 - 1835/1798

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT250BX100SSD1 - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 7mm (with 9.5mm adapter) - 535/370 MB/s - BX100 Series...

במלאי - שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 481/471

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...

שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן

כמות: - 1 - 253/248

מארזי מחשב - ATX מארז

FD-CA-DEF-R5-BK - Fractal Design - Fractal Design Define R5 Black...

שנה אחריות

כמות: - 1 - 558/547

ספקי כח - ATX

S12G-650 - Seasonic - 650W - 80+ Gold certified - Active PFC - 120mm ball bearing fan - 2 x 8pin CPU connector - 4 x 6+2 pin PCIe connectors...

חמש שנים אחריות

כמות: - 1 - 465/456

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

SCMG-4000 - Scythe - Scythe Mugen 4...

שישה חודשי אחריות

כמות: - 1 - 229/224

פתרונות קרור - מאווררים למארזים

SY1425SL12L - Scythe - Scythe Kaze Maru 140mm fan - 500rpm - 10.80dBA - 29.39CFM - Connector: 3-pin (3-pin to 4pin adaptor included) - Sleeve Bearing...

שלושה חודשי אחריות

כמות: - 1 - 52/51

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

6784.00 / 6648

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=28643

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

ושוב המון תודה..

מה אתה חושב לגבי קניה של הכרטיס מסך מפלונטר ושאר המחשב מ tms?

עלולה להיווצר לי אי נעימות בגלל זה?

פורסם

לנו לא:)

אבל יש לך את G1 של גיגאבייט שלא נופל ממנו:)

פורסם

בכיף שמחתי לעזור :)

אם תקנה את המחשב מTMS ואת הכרטיס מסך מפלונטר זה ייצא אפילו קצת יותר יקר בכמה שקלים כולל המשלוח, הכרטיס מסך מפלונטר יעלה 51/50ש"ח יותר אם תקנה בנפרד ופשוט בגלל שאתה כבר קונה מחשב שלם עדיף מהם מאחר ואתה רוצה את הכרטיס הזה, תזכור שאתה משלם ככה שאתה לא צריך להרגיש אי נעימות ואפילו קיריל מTMS ענה לך בעניין :P

אגב פלונטר לא מבצעים המהרה(OC) אז במקרה שתקנה מהם אתה יכול להעזר פה בפורום אוברקלוקינג.

ASUS GeForce GTX 970 Strix review - Graphics Card Noise Levels

נראה שבמאמץ הG1 והStrix עם אותה רמת רעש

nvlwTI1.png

q3uRVrJ.png

בכל מקרה אל תשכח שהמארז כולל בידוד אקוסטי שאמור להפחית רעש.

הינה שוב המפרט מTMS רק עם הGTX970 G1 שקיריל הציע אבל יש לו ביצועים קצת יותר גבוהים שיבואו יותר לידי ביטוי אם תמהיר אותו.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache

כמות: 1 - מחיר: ₪1679

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 13 CO

כמות: 1 - מחיר: ₪174

לוח אם:

Gigabyte GA-Z97X-SLI

כמות: 1 - מחיר: ₪669

מארז:

Fractal Design Define R5 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪596

קירור למארז:

Fractal Design Fan R3 Series 120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪49

ספק כוח:

Seasonic SS-650RT 650W 54A@12V 80+GOLD bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪456

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪575

כרטיס מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1798

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪260

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪477

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪6733

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6599 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/gswhycam

פורסם

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_970_STRIX_OC/24.html

With the card in idle or a light load, the fans will stop completely, providing a perfect, noiseless experience. Once temperatures exceed 67°C, the fans will spin up, but do so very quietly.

0dB במנוחה, לכרטיס gaming 4g של MSI יש את אותה התכונה, חבל ששניהם לא נמכרים בTMS

אני לא חושב שיהיה הבדל גדול בין הכרטיסים. אתה לא אמור לשמוע את הכרטיס במנוחה גם במידה והמאווררים כן יפעלו. במידה והשקט מאוד קריטי אז אולי באמת תשקול את אחד מהכרטיסים הללו.

בקשר למפרט האחרון שהוצע, הייתי מעדיף לוח בעל מערכת ייצוב מתח איכותית יותר, זה קריטי ומשפיע על תוצאות האוברקלוק ואורך החיים של המעבד באוברקלוק, בנוסף הייתי מעדיף קירור של Scythe, למרות שהם לא הכי שקטים שיש הם יותר אידיאלים לאוברקלוק, Freezer 13 יותר שקט מאשר אפקטיבי, אפשר לראות זאת במבחני ביצועים שעשו, הוא הגיע לטמפ' מאוד גבוהות.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אני חושב שהייתי קונה מ tms גם אם מערכת שלמה וגם חלקית(ללא כ.מסך). שירות ואמינות זה דבר שמאוד חשוב לי. לדעת שיש מישהו בצד השני שאפשר לדבר איתו זה פלוס גדול.

קיריל, רוני ו nightbeat תודה על העזרה!

לא מפריע לי לשלם עוד כמה שקלים בנוסף.

אני חושב שאקנה את הכרטיס מפלונטר ואת שאר המערכת מ tms.

אגב, nightbeat - אשמח לשמוע על איזה לוח אם עם מערכת ייצוב מתח טובה יותר אתה ממליץ? אם תוכל לציין גם את הקירורים הרלוונטיים יותר לדעתך זה בכלל יהיה מעולה.

שוב תודה,

אלכס

פורסם

לגבי הלוח לא ברור אם משנה לך תמיכה בSLI?

אם לא חשוב לך תמיכה בSLI אפשר גם לרדת בספק לאותו הדגם רק עם הספק של 550W ופשוט לבחור לוח אם אחר שמותאם להמהרה.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני ארכיב כ.מסך בודד אבל בעתיד יכול מאוד להיות שאשלב אחד נוסף.

פורסם

אאל"ט הZ97S SLI Plus(קישור) שעולה 20ש"ח יותר מהלוח הקודם ששמתי יהיה עדיף אבל תמתין לתגובה של Nightbeat.

לגבי הקירור אצל TMS יש את הScythe MUGEN 3 REV B(קישור) שעולה 34ש"ח יותר מהקירור הקודם ששמתי.

לבינתיים הינה המפרט(בקישור כדי לא להאריך את הדיון יותר מידי) עם הלוח והקירור המוצעים ובלי כרטיס מסך

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13561:1/6:11458:1/2:14215:1/4:14501:1/5:14867:1/7:13099:1/3:12822:1/20:11269:1/20:14658:1/18:10042:1/19:4930:1/

פורסם

מפרט מעולה^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים