עבור לתוכן

רכישת Dell xps 13 2015 מארה"ב - איפה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :welcomeani:,

בעוד חודשיים אני נוסע לטיול בארה"ב פעם ראשונה, והדבר הראשון שחושבים עליו, איך לא? קניית מחשב נייד.

אז אחרי הרבה חיפושים, השוואות וכו' החלטתי ללכת על המחשב Dell xps 13 2015.

אני דיי חושש לגבי קנייה בארה"ב, אז רציתי לשאול כמה שאלות.

דבר ראשון מאיפה הכי כדאי לקנות את המחשב? אני אהיה בניו יורק, אולנדו, מיאמי ולאס וגאס.

הבנתי שלחברת דל יש אחריות בינלאומית, אז אין בעיה לרכוש אחריות מורחבת לשלוש שנים במקום שאני קונה את המחשב או להגיע לארץ ולעשות את זה פה?

עוד דבר שמטריד אותי זה המטען של המחשב, אם אני קונה שם את המחשב הוא מגיע בטח עם חיבור לחשמל ומתח שמתאים לארה"ב ולא אירופאי, מה עושים עם זה?

דבר אחרון זה כדי לא לשלם מע"מ בכניסה לארץ אני צריך לזרוק את כל הקופסאות והניירת והניילונים, להכניס כמה תמונות וכו' להראות כאילו המחשב כבר בשימוש?

זהו חברים, תודה רבה על העזרה :)

פורסם

תבדוק ישירות באתר של DELL.

יש להם מחירים טובים יחסית לריסלרים אחרים ואתה יכול להרכיב איזה קונפיגורציה שאתה רוצה. בחנויות אחרות אתה תלוי בסטוק שלהם.

אם אתה סגור על זה שאתה רוצה אחריות ל3 שנים הייתי אומר לך לקנות אותה כבר שם. זה בטח יהיה יותר זול (למרות שלא בדקתי) אבל קח בחשבון שה COMPLETE CARE שלהם לא תופס בארץ.

המטען של כל מחשב היום תומך בין 100 וולט עד 240 וולט. זה אומר שהוא תומך גם בחשמל בארץ. ובגלל שהמטען מתפרק לשני חלקים, אתה רק צריך לקנות בארץ כבל מיקי מאוס (חפש בגוגל) אירופאי שמתאים לארץ (שים לב שזה לא הגרסא הגרמנים כי לתקע פינים יותר שמנים שנתקעים בשקעים). זה כבל שעולה 20-30 שקל.

בקשר למכס אל תגזים. אף אחד לא יגיד לך כלום אם המחשב פתוח. ובכלל, אני ממש בספק אם מישהו יעצור אותך גם אם המחשב סגור בקופסא. כל עוד אתה לא מביא 10 מחשבים, הכל טוב.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לפתוח אותו ולבדוק אותו כמה שעות כדי לבדוק שהוא לא הגיע תקול בצורה כלשהיא כל עוד אתה שם.

פורסם
  • מחבר
תבדוק ישירות באתר של DELL.

יש להם מחירים טובים יחסית לריסלרים אחרים ואתה יכול להרכיב איזה קונפיגורציה שאתה רוצה. בחנויות אחרות אתה תלוי בסטוק שלהם.

אם אתה סגור על זה שאתה רוצה אחריות ל3 שנים הייתי אומר לך לקנות אותה כבר שם. זה בטח יהיה יותר זול (למרות שלא בדקתי) אבל קח בחשבון שה COMPLETE CARE שלהם לא תופס בארץ.

המטען של כל מחשב היום תומך בין 100 וולט עד 240 וולט. זה אומר שהוא תומך גם בחשמל בארץ. ובגלל שהמטען מתפרק לשני חלקים, אתה רק צריך לקנות בארץ כבל מיקי מאוס (חפש בגוגל) אירופאי שמתאים לארץ (שים לב שזה לא הגרסא הגרמנים כי לתקע פינים יותר שמנים שנתקעים בשקעים). זה כבל שעולה 20-30 שקל.

בקשר למכס אל תגזים. אף אחד לא יגיד לך כלום אם המחשב פתוח. ובכלל, אני ממש בספק אם מישהו יעצור אותך גם אם המחשב סגור בקופסא. כל עוד אתה לא מביא 10 מחשבים, הכל טוב.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לפתוח אותו ולבדוק אותו כמה שעות כדי לבדוק שהוא לא הגיע תקול בצורה כלשהיא כל עוד אתה שם.

תודה רבה על התשובה :)

בעיקרון הקונפיגורציה שאני רוצה היא דיי נמצאת בכל מקום, לא משהו מיוחד.

בדקתי בכמה מקומות כמו B&h ,best buy

וכל מיני הם זולים מdell ב150 דולר בערך, השאלה אם שווה בשביל הכסף הזה לקנות ממקום אחר או שלא כדאי להסתבך ולקנות מדל עצמם.

ומה הייתם ממליצים להגיע למקום פיזית ולקחת את המוצר או לעשות משלוח למלון או כל רעיון אחר?

פורסם

היתרון שלך הוא שיש לך חודשיים לברר.

תברר אם הם בכלל עושים משלוחים לכתובות לא ביתיות (מלונות, תאי דואר, וכו'...) כי יש כאלה (NEWEGG מנסיון) שלא שולחים לבתי מלון ככה שאם אתה בחופשה (לא אצל משפחה) זה לא רלוונטי לך.

דבר שני תלוי בכיס שלך. 150 דולר אולי בשבילך זה לא הרבה ובשביל מישהו אחר זה משמעותי.

מה שהאסקטרה מחיר הזה מקנה לך זה סטוק בטוח. כי יכול להיות מצב שתגיד עוד חודשיים לחנות ובדיוק נגמר להם. אם אתה קונה מDELL יש לך X זמן משלוח וזהו. סטוק בטוח יהיה.

מבחינת אחריות אני מאמין שזה אותו דבר אם קנית מDELL או מריסלר אחר (רק שיהיה ריסלר מוכר ולא איזה פיצוציית שיקו שעל הדרך מוכר גם לפטופים).

פורסם

האתר של דל לא משתלם יחסית לאתרי המכירות. חפש באיביי (לאדורמה יש שם מחירים טובים) או אמאזון. אם אתה רוצה חנות פיזית אולי במיקרו סנטר.

פורסם
  • מחבר
האתר של דל לא משתלם יחסית לאתרי המכירות. חפש באיביי (לאדורמה יש שם מחירים טובים) או אמאזון. אם אתה רוצה חנות פיזית אולי במיקרו סנטר.

איך אני יכול לקנות מאמזון או מאיביי? לעשות משלוח למלון שאני נמצא בו ? זה קצת להיות בלחץ מתי יגיע אם אני אהיה שם וכו' אז נראה לי עדיף פיזית להגיע אלא אם כן אפשר להגיע לחנות של המוכר מאיביי או אמאזון.

בכל מקרה איזה חנויות רשת אמינות מומלצות שאני אבדוק מחירים

פורסם

באמאזון כל חנות שתמצא תהיה בסדר, הכי מומלץ מאמאזון עצמם אם המוצר קיים אצלם. באיביי זה כבר תלוי באמינות המוכר. אדורמה מוכרים דרך איביי בזול, בטח יש עוד.

בקשר למשלוח, לאמאזון יש שירות שנקרא אמאזון לוקר, אתה יכול להזמין תא בחנות באיזור, חלקן פתוחות 24 שעות. תתזמן את המשלוח מראש למקום והזמן שתהיה בו עם מרווח ביטחון למקרה שמשהו ישתבש. אם יש לך מקום בקרבת מקום לחברים שבמקרה ואתה מוכרח לעזוב הם יוכלו לאסוף את המחשב זו האופציה הטובה ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים